*10η αγωνιστική

*Αήττητη η Φλουμινένσε από την Κρουζέιρο, από το 2018, όταν έχασε σε αυτό το γήπεδο, με 2-1. Από τότε έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, τέσσερις σερί νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, οι δύο εκτός.

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Προηγούμενο ματς: Η Κρουζέιρο έφερε 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Βάσκο Ντα Γκάμα.

Η Κρουζέιρο παρέμεινε για δεύτερο σερί αγώνα αήττητη, φέρνοντας 0-0 στο γήπεδο της Βάσκο Ντα Γκάμα. Πάντως στους εννιά τελευταίους αγώνες της έχει έξι νίκες και μόνο μία ήττα, από τη Σάο Πάουλο εκτός έδρας.

Στην έδρα της έχει πέντε συνεχόμενες νίκες, έξι σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, μετά την ισοπαλία στον αμέσως προηγούμενο αγώνα της.

Βρίσκεται οριακά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας και αγώνα λιγότερο από αρκετές ομάδες.

Όλα αυτά μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας και την αγωνιστική ηρεμία που φαίνεται πώς έχει επέλθει στην ομάδα. Μάλιστα υπάρχει και μία σχετική λογική, με τους νέους διοικούντες να ξεκαθαρίζουν πώς δεν έχουν πολλά λεφτά να διαθέσουν για μεταγραφές!

Κρουζέιρο Στατιστικά

*6/7 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*5/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Η Φλουμινένσε έχασε 1-2 εντός έδρας από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, παρόλο που προηγήθηκε με τον Γκάνσο στο 41’. Δέχθηκε την ισοφάριση από τον Λουίζ Φερνάντο στο 71ο λεπτό και τελικά έχασε με τέρμα του Ζουλέτα στο 90’.

Ακόμη μία ήττα για την Φλουμινένσε, αυτή τη φορά με 1-2 εντός έδρας από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, δεύτερη σερί, τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη!

Αλλά ειδικά στο εθνικό πρωτάθλημα έχει μείνει πάρα πολύ πίσω, με τέσσερις ήττες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας κερδίσει μόνο τη Βάσκο Ντα Γκάμα εντός έδρας!

Μάλιστα μακριά από το γήπεδο της έχει 4/4 ήττες στο εθνικό πρωτάθλημα, ούσα εντός ζώνης υποβιβασμού, σε απόσταση βολής, στο -1 συγκεκριμένα, από μία θέση παραμονής.

Όλα αυτά σίγουρα δεν είναι κολακευτικά για μία ομάδα σαν αυτήν, ειδικά με το ρόστερ που διαθέτει και υπάρχει προβληματισμός για το τι πρέπει να αλλάξει.

Σήμερα πάντως θα παρουσιαστεί με αρκετά αλλαγμένη ενδεκάδα, καθώς απουσιάζουν πολλοί παίκτες που θεωρούνται βασικοί, αν και κάποιοι είναι και μεγάλοι σε ηλικία!

Φλουμινένσε Στατιστικά

*11/15 under 2,5 εκτός έδρας

*10/15 Ν/G εκτός έδρας

Κρουζέιρο – Φλουμινένσε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ