*11η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους

➡️ Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος για σήμερα, Τρίτη 18/06!

ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Η Νοβοριζοντίνο έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Πόντε Πρέτα, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό την αποβολή παίκτη της στο 23ο λεπτό. Δέχθηκε το γκολ από τον Γκάμπριελ Νοβάες στο 34’.

Η Νοβοριζοντίνο έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Πόντε Πρέτα, πρώτη της ήττα έπειτα από τέσσερα παιχνίδια στα οποία είχε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Αλλά και δεύτερος σερί αγώνας που δέχεται γκολ, έχοντας κρατήσει το μηδέν στην εστία της στους τρεις προηγούμενους.

Στο γήπεδό της κέρδισε το πιο πρόσφατο παιχνίδι και μάλιστα την δυνατή Σάντος, έπειτα από δύο αγώνες εντός που δεν είχε κάποια νίκη.

Όπως διαφαίνεται και απ΄όλα τα παραπάνω, η πορεία της ως τώρα κρίνεται μέτρια, αφού είναι οριακά στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στο -4 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο και στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Νοβοριζοντίνο Στατιστικά

*7/10 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

*7/10 under 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΜΑΖΟΝΑΣ

Προηγούμενο ματς: H Αμαζόνας έχασε 0-1 εντός έδρας από την Σαπεκοένσε με ένα τέρμα του Μπρούνο Λεονάρντο στο 67ο λεπτό, χωρίς να εκμεταλλευτεί την αποβολή αντίπαλου παίκτη στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Αμαζόνας έχασε και από την Σαπεκοένσε με 0-1 εντός έδρας, με αυτή να είναι η τρίτη της ήττα, όλες με το ίδιο σκορ, στους πέντε τελευταίους αγώνες, έχοντας κερδίσει τους άλλους δύο. Αλλά ήταν και η έβδομη ήττα της στους 12 τελευταίους αγώνες, όπου έχει και τρεις νίκες.

Καμία όμως μακριά από την έδρα της, εκεί που έχει τέσσερις σερί ήττες, έπειτα από δύο ισοπαλίες, ενώ ειδικά στο εθνικό πρωτάθλημα έχει 3/3 ήττες μακριά από το γήπεδο της.

Παραμένει εκτός ζώνης υποβιβασμού, αλλά πλέον πλησίασε στο +2 από αυτήν.

Αμαζόνας Στατιστικά

*7/13 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας.

*8/13 N/G εκτός έδρας

Νοβοριζοντίνο – Αμαζόνας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ