*9η αγωνιστική

*Εννιά σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Ντέρμπι της πόλης του Σάο Πάουλο

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν ήδη σε αυτό το γήπεδο φέτος, για το πολιτειακό πρωτάθλημα, με την Σάο Πάουλο να κερδίζει με 1-2.

Δείτα τα προγνωστικά παμε στοιχημα της Κυριακής 16/06

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Προηγούμενο ματς: Η Κορίνθιανς έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Ατλέτικο Γκοϊάνιένσε, αν και προηγήθηκε 0-2 χάρη σε δύο γκολ του Γιούρι Αλμπέρτο (15’, 62’), παρόλο που μετά το 34’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο! Αλλά δεν άντεξε, αρχικά δέχθηκε ένα τέρμα από αυτογκόλ του Κακά στο 66’ και ισοφαρίστηκε από πέναλτι του Σαϊλόν στο 90’.

Ακόμη μία “αυτοκτονική” εμφάνιση από την Κορίνθιανς, αφού έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, αποτέλεσμα που ίσως να ήταν αποδεκτό, αλλά υπό διαφορετικές συνθήκες. Όχι από τη στιγμή που προηγήθηκε με 0-2, έστω και με το ελαφρυντικό πώς έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περίπου 55 λεπτά! Στην τελική, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από πέναλτι!

Δεύτερο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, αν και στα 10 τελευταία παιχνίδια της έχει μόλις δύο ήττες, με έξι νίκες στο ίδιο διάστημα. Αλλά το πρόβλημα είναι πώς δεν κερδίζει στο εθνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, σε αυτόν τον θεσμό έχει μόνο μία νίκη, στο γήπεδό της τουλάχιστον, αλλά με τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην τελευταία θέση παραμονής, ισόβαθμη με ομάδα που είναι εντός ζώνης υποβιβασμού.

Κορίνθιανς Στατιστικά

*4/5 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*10/14 N/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ

Προηγούμενο ματς: Η Σάο Πάουλο ήταν καλύτερη, πιο επιθετική και απειλητική, αλλά έμεινε τελικά στο 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Ιντερνασιονάλ.

Η Σάο Πάουλο δεν κατάφερε να πετύχει τέταρτη σερί νίκη, αλλά τουλάχιστον κράτησε το μηδέν στην άμυνα της για πέμπτο σερί αγώνα, φέρνοντας 0-0 εκτός έδρας με την Ιντερνασιονάλ. Πάντως βάσει εμφάνισης, ίσως και να άξιζε να πετύχαινε κάτι καλύτερο.

Μετά τις δύο ήττες στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές του εθνικού πρωταθλήματος, η Σάο Πάουλο είναι αήττητη εδώ και 12 αγώνες, με εννιά νίκες και τρεις ισοπαλίες, οι δύο εκ των οποίων ήρθαν στο γήπεδό της!

Μακριά από αυτό έχει πέντε συνεχόμενες νίκες πριν την τελευταία ισοπαλία, οι δύο για το εθνικό πρωτάθλημα, εκεί που είναι στην έκτη θέση, στο -3 από την κορυφή, εκεί που θα βρεθεί αν κερδίσει απόψε.

Σάο Πάουλο Στατιστικά

*9/15 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας

*9/15 over 2,5 εκτός έδρας

Κορίνθιανς – Σάο Πάουλο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ