12η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες.

Δείτε τα προγνωστικα στοιχηματος της Κυριακής 16/06

ΣΑΝΤΒΙΚΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Έστερσουντ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 72′ με τον Κίρμπι και πέντε λεπτά μετά σκόραρε και πάλι με τον Σπρίνγκφελντ.

Αήττητο σερί πέντε αγώνων για τη Σάντβικεν, έχοντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Έλνταρ Άμπντουλιτς φιλοξενήθηκε από την Έστερσουντ, της οποίας και επικράτησε με 0-2. Σε ένα ματς με λίγες αξιόλογες στιγμές, μπορεί να μην ικανοποίησε πλήρως, όμως εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που είχε, για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, έφτασε τους 18 βαθμούς και συνεχίζει την πολύ καλή πορεία που έχει στο τρέχων πρωτάθλημα. Ποντάρει τώρα στην έδρα της, εκεί όπου επικράτησε στα 4/5 φετινά της, έχοντας παράλληλα και μια ήττα 0-1 από τη Μπράγκε.

Σάντβικεν Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 3.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 6/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΝΤΕΒΟΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Έρεμπρο, για το πρωτάθλημα. Πήρε δυο φορές το προβάδισμα με τους Κιέλμαν Όλμπλαντ (39′) και Αλ Χαμλάουι (80′), δεχόμενη ισάριθμες την ισοφάριση (57′, 90′).

Για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι, η Όντεβολντ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρίκαρντ Νίλσον φιλοξενήθηκε από την Έρεμπρο, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Είχε αρκετά καλή παρουσία και μάλιστα πήρε δυο φορές το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο δέχθηκε ισάριθμες την ισοφάριση, χάνοντας τη νίκη στο φινάλε.

Πρώτος βαθμός μετά τις δυο ήττες από Βάρμπεργκς (2-1 εκτός) και Έστερσουντ (1-2 εντός), με τον οποίο έφτασε τους 13 συνολικά, οπότε και παραμένει στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Αγνοεί το διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (0-2-3).

Όντεβολντ Στατιστικά

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σάντβικεν – Όντεβολντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ