18η αγωνιστική

*2-3 Goals τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΤΟΚΙΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Μιέ, για το κύπελλο. Βρήκε δίχτυα με τους Χιγκάσι (21′), Μορισίγκε (37′) και Χαρακάβα (42′).

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Τόκιο, μετά από πέντε παιχνίδια στα οποία και είχε τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πίτερ Κλαμόφσκι φιλοξενήθηκε από την Τόσου, της οποίας και επικράτησε με 0-1. Είχε αρκετά καλή παρουσία και το τέρμα που βρήκε στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν αρκετό για να της χαρίσει και το θετικό αποτέλεσμα.

Βρίσκεται έτσι στην έβδομη θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 26 βαθμούς, όσους έχει και η Ναγκόγια. Επικράτησε μια φορά στα πέντε πιο πρόσφατα εντός της (1-2-2). Έκτοτε, αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ με δυο ήττες από τη Χιροσίμα (1-2 εντός, 3-1 εκτός), ενώ μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση στο κύπελλο, επί της Μιέ (3-0 εντός).

Τόκιο Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΖΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Μιγιαζάκι, για το κύπελλο. Παρότι πήρε το προβάδισμα με τον Μπρούνο Ζοσέ στο 61ο λεπτό, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (77′, πεν. 90’+4).

Την ήττα υπέστη και πάλι η Τζούμπιλο Ιβάτα, μετά από δυο παιχνίδια στα οποία και είχε από μια νίκη και ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ακινόμπου Γκιοκούτσι φιλοξενήθηκε από τη Χιροσίμα, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-0. Πιο παθητική στο πρώτο ημίχρονο, ένα λάθος λίγο πριν το φινάλε την έβαλε πίσω στο σκορ, ενώ με τη συμπλήρωση μιας ώρας δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Προσπάθησε να πιέσει στην πορεία, αλλά δεν πέτυχε κάτι.

Τέταρτη ήττα στις έξι τελευταίες στροφές, γεγονός που τη διατηρεί στους 18 βαθμούς και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Αγνοεί το διπλό στις πέντε τελευταίες εξόδους της (0-2-3), έχοντας ηττηθεί στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της. Μεσοβδόμαδα, υπέστη αποκλεισμό-σοκ από τη Μιγιαζάκι (1-2), για το κύπελλο.

Τζούμπιλο Ιβάτα Στατιστικά

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Τόκιο – Τζούμπιλο Ιβάτα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ