18η αγωνιστική

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 8-0 επί της Φουκουγιάμα, για το κύπελλο. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Ουέλινγκτον (30′), Καναμόρι (43′), Κιταζίμα (51′), Ζαχεντί (65′, 81′), Ματσουόκα (72′, 88′) και Τσουρούνο (77′).

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Φουκουόκα, μετά και το εκτός 1-2 επί της Νιγκάτα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σιγκετόσι Χασέμπε φιλοξενήθηκε από την Κασίβα, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-2. Μπορεί να μην έπεισε πλήρως, όμως ένα αυτογκόλ και μια στατική φάση της έδωσαν σαφές προβάδισμα μέχρι την ανάπαυλα. Πιο παθητική στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κράτησε το μηδέν μέχρι τέλους.

Έφτασε έτσι τους 25 βαθμούς και μοιράζεται τη ένατη θέση με την Ουράβα, η οποία έχει και παιχνίδι περισσότερο. Ηττήθηκε μια φορά στα έξι πιο πρόσφατα εντός της, στα οποία είχε ακόμη δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μεσοβδόμαδα, συνέτριψε με 8-0 της Φουκουγιάμα, για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου.

Φουκουόκα Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΣΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Κότσι Γιουνάιτεντ, για το κύπελλο. Προηγήθηκε με τον Βινίσιους Αραούχο στο τρίτο λεπτό και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι στο 44′, βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Βινίσιους Αραούχο στο 51′.

Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα έδωσε η Τόσου, μετά και το εντός 0-2 από τη Ναγκόγια. Για την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κέντα Καβάι υποδέχθηκε την Τόκιο, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-1. Βρέθηκε πίσω από νωρίς και στην πορεία δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση, αντιθέτως μπορούσε να δεχθεί ακόμη περισσότερα τέρματα.

Μετά και από αυτή την απώλεια, παραμένει χαμηλά στην κατάταξη, με 14 βαθμούς, όσους έχουν και οι Σονάν Μπελμάρε και Κιότο. Ηττήθηκε στα 5/7 εκτός της, στα οποία είχε ακόμη από μια νίκη και ισοπαλία. Μεσοβδόμαδα, επικράτησε με 2-1 της Κότσι Γιουνάιτεντ, για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου.

Τόσου Στατιστικά

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Φουκουόκα – Τόσου στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ