18η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα στο Τόκιο.

*Αήττητη η Καβασάκι στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Βίσσελ Κόμπε, με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

*Στο Σούπερ Καπ: Βίσσελ Κόμπε – Καβασάκι 0-1

ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Τογιάμα, για το κύπελλο. Προηγήθηκε με τον Μιγιασίρο στο 15ο λεπτό, για να βρει και δεύτερο τέρμα στο 60′ με τον Ζεάν Πάτρικ.

Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη εδώ και τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα η Βίσσελ Κόμπε. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τακαγιούκι Γιοσίντα φιλοξενήθηκε από την Ουράβα, με την οποία έμειναν στο 1-1. Ούσα ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, πήρε από νωρίς το προβάδισμα και είχε ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα τέρματα. Δεν τις εκμεταλλεύτηκε όμως και με τη συμπλήρωση μιας ώρας δέχθηκε την ισοφάριση, ενώ στάθηκε τυχερή που απέφυγε και τα χειρότερα.

Πρώτος βαθμός μετά τις δυο ήττες από Κασίμα (1-0 εκτός) και Τόκιο Βέρντι (0-1 εντός), που τη φέρνει στην τέταρτη θέση και στο -8 από την κορυφή. Ηττήθηκε στα 3/5 πιο πρόσφατα εντός της (2-0-3). Μεσοβδόμαδα, επικράτησε με 2-0 της Τογιάμα, για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου.

Βίσσελ Κόμπε Στατιστικά

*Under 2.5 τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της, ως γηπεδούχος.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Σεντάι, για το κύπελλο. Προηγήθηκε με τον Γιαμάντα στο 39ο λεπτό, για να βρει και δεύτερο τέρμα στο 58′ με τον Μαρσίνιο.

Στο δρόμο των επιτυχιών μπήκε και πάλι η Καβασάκι, μετά από τρία παιχνίδια στα οποία και είχε μια ισοπαλία και δυο ήττες. Τη προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τόρου Όνικι υποδέχθηκε τη Ναγκόγια, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Μπήκε πιο δυναμικά και κατάφερε να πάρει από νωρίς σαφές προβάδισμα στο σκορ, ενώ στην πορεία είδε να της ακυρώνονται και δυο γκολ του Γκομίς, πριν δεχθεί απλά τη μείωση στο φινάλε.

Έφτασε έτσι τους 20 βαθμούς και είναι μόλις στην 13η θέση, μαζί με τη Γιοκοχάμα Μαρίνος, η οποία όμως και έχει παιχνίδι λιγότερο. Δεν πανηγύρισε το διπλό σε κάποια από τις επτά τελευταίες εξόδους της (0-3-4). Μεσοβδόμαδα, επικράτησε με 2-0 της Σεντάι, για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου.

Καβασάκι Στατιστικά

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Βίσσελ Κόμπε – Καβασάκι στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ