*13η αγωνιστική

*GG στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα προγνωστικα για στοιχημα της Κυριακής 16/06

ΡΑΝΧΑΪΜ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (3-3 εκτός) με τη Μιοντάλεν. Οι Σκόγκεν (21′) και Μπρέντεν (35′) έκαναν το 2-0 για τους γηπεδούχους, μείωσε ο Χου Γιόνγκγιονγκ στο 43′. Το 3-1 έκανε ο Μπρίνγκακερ στο 47′, προτού ισοφαρίσουν οι Χου Γιόνγκγιονγκ (59′) και Γκάουσταντ (70′).

Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο η Ράνχαϊμ κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην έδρα της Μιοντάλεν την προηγούμενη βδομάδα, επιστρέφοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας σε μία συναρπαστική αναμέτρηση. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναδείχθηκε ο Γιόνγκγιονγκ που πέτυχε δύο γκολ, μοίρασε μία ασίστ και είχε 36/46 επιτυχημένες πάσες σε 66 επαφές με την μπάλα.

Χωρίς νίκη παραμένει η Ράνχαϊμ σε τρεις αγωνιστικές (0-1-2), πανηγύρισε μία επί της Σταμπάεκ (3-0 εντός) σε δέκα (πέντε ισοπαλίες, τέσσερις ήττες). Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που υποδέχτηκε τη Ράουφος γνώρισε ισάριθμες ήττες με διαφορά γκολ 2-5.

ΡΑΝΧΑΪΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΑΟΥΦΟΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) της Έγκερσουντ. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Χούσταντ (21′) και Έστερουντ (83′), ισοφάρισε προσωρινά ο Λάρσεν στο 66′.

Η Ράουφος είχε αγωνιστική υποχρέωση πριν από δύο βδομάδες, όταν άλωσε την έδρα της Έγκερσουντ έχοντας ως κορυφαίο τον τερματοφύλακα Λάουβλι που κατέγραψε συνολικά επτά αποκρούσεις. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη της, παραμένει αήττητη σε τρεις αγωνιστικές και γνώρισε μία ήττα σε επτά (τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες) από τη Μος (2-0 εντός) στις 16 Μαΐου.

Μακριά από το σπίτι της “τρέχει” ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0): Σκόραρε και δέχτηκε γκολ σε όλες. Πριν τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες που πανηγύρισε επί της Ράνχαϊμ γνώρισε τέσσερις σερί ήττες με διαφορά γκολ 4-11.

ΡΑΟΥΦΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΡΑΝΧΑΪΜ – ΡΑΟΥΦΟΣ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ