*13η αγωνιστική

Δείτε τα προγνωστικα για στοιχημα της Κυριακής 16/06

ΕΓΚΕΡΣΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με τη Σόγκνταλ. Ο Χίντσα άνοιξε το σκορ στο 50′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Χέλμερσεν (63′) και Λάρσεν (66′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με αυτογκόλ ο Μίντσκογκεν (79′).

Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα υποχώρησε η Έγκερσουντ επιστρέφοντας με τον βαθμό από την έδρα της Σόγκνταλ. Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ με την έναρξη του δευτέρου κι ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα σε τρία λεπτά, προτού δεχτεί την ισοφάριση στο 79′.

Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές η Έγκερσουντ γνώρισε μία ήττα από τη Ράουφος (2-1 εντός) την 1η του μηνός, στις υπόλοιπες σημείωσε δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

ΕΓΚΕΡΣΟΥΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (5-1) της Μος. Σκόραραν οι Ρένινγκ (26′), Καμαρά (55′) και Ράικς (57′), μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με Χόφμαν (59′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι Ελ Αμπντελαουΐ (75′) και Τόρβαλντσεν (90+3′).

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Βαλερένγκα απέναντι στη Μος, την οποία φιλοδώρησε όχι με ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε γκολ στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Παράλληλα έκανε το 4Χ4 στο πρωτάθλημα και προσπέρασε τη σημερινή αντίπαλό της Έγκερσουντ στην κατάταξη, όντας πλέον στο -2 από την πρωτοπόρο Κόνγκσβινγκερ.

Στις έξι συνολικά εκτός έδρας αγωνιστικές που έδωσε η Βαλερένγκα ηττήθηκε μόνο από τη Μιοντάλεν (5-3) στις 28 Μαΐου (τρεις νίκες, μία ισοπαλία). Από τραυματισμό ταλαιπωρείται ο Χάγκεν που θα χάσει τη σημερινή αναμέτρηση.

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

ΕΓΚΕΡΣΟΥΝΤ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ