*10η αγωνιστική

*Αήττητη εντός έδρας η Αμέρικα Μινέιρο από την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, με εφτά νίκες και μία ισοπαλία, πέντε σερί στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, οι τέσσερις πιο πρόσφατες χωρίς να δεχθεί καν γκολ.

➡️ Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος από το σημερινό κουπόνι

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Προηγούμενο ματς: Η Αμέρικα Μινέιρο κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Πόντε Πρέτα, με αυτογκόλ του Ντουντού Βιεϊρά στο 14’, ενώ ο Φαμπίνιο στο 51’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Άμεση η επιστροφή στις νίκες για την Αμέρικα Μινέιρο, που κέρδισε με 2-0 εντός έδρας την Πόντε Πρέτα, μετά την ήττα της στο προηγούμενο παιχνίδι.

Αυτή ήταν η έκτη νίκη της στους 10 τελευταίους αγώνες, διάστημα στο οποίο έχασε μόνο από την Παϊσαντού εκτός έδρας. Και στα 20 παιχνίδια της μέσα στο 2024 έχει 12 νίκες, με τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα, αμφότερες εκτός έδρας και με ίδιο σκορ, από Μαρινγκά, Ατλέτικο Μινέιρο και Παϊσαντού (με 2-0).

Αμέρικα Μινέιρο Στατιστικά

*Στο γήπεδό της παραμένει αήττητη το 2024, με εφτά νίκες σε 10 αγώνες.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Προηγούμενο ματς: Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Φορταλέζα, με δύο γκολ του Ζοάο Νέτο στο 67’ και στο 87’.

Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας πλησίασε πολύ κοντά στο όνειρο, κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Φορταλέζα, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, ισοφάρισε την ήττα του πρώτου αγώνα, αλλά έχασε στα πέναλτι τον τίτλο του περιφερειακού κυπέλλου για τον οποίο αγωνίζεται. Πλέον στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο εθνικό πρωτάθλημα.

Μακριά από την έδρα της έχει κερδίσει μόνο τη Σεαρά στα εφτά τελευταία παιχνίδια της, με τέσσερις ήττες σε αυτό το διάστημα.

Είναι σχετικά χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα του εθνικού πρωταθλήματος, έχοντας και αγώνα λιγότερους, σε απόσταση βολής από την ζώνη του υποβιβασμού.

Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας Στατιστικά

*9/17 G/G εκτός έδρας

*10/17 under 2,5 εκτός έδρας.

Αμέρικα Μινέιρο – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ