12η αγωνιστική

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

➡️ Δείτε το κουπόνι πάμε στοιχημα με όλα τα σημερινά ματς

ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από τη Ντέγκερφορς, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 13ο λεπτό με τον Λίμα, για να δεχθεί στην πορεία την ανατροπή (19′, 38′, 76′).

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των πέντε αγώνων για την Ούτσικτενς, στο οποίο και είχε τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπόσκο Όροβιτς φιλοξενήθηκε από τη Ντέγκερφορς, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 3-1. Αν και πήρε από νωρίς το προβάδισμα, στην πορεία δέχθηκε αρκετή πίεση και δέχθηκε την ανατροπή πριν την ανάπαυλα, δεχόμενη και τρίτο τέρμα προς το φινάλε.

Παρά την απώλεια αυτή, διατηρείται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, την οποία μοιράζεται με τις Ντέγκερφορς και Έστερ, ούσα παράλληλα στο -5 από την κορυφή. Αήττητη στα πέντε εντός της, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Ούτσικτενς Στατιστικά

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Σκέβντε, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 0-2 (4′, 43′), για να φτάσει στην ισοφάριση με τους Γιουσούφ (49′) και Τράνμπεργκ (55′).

Αήττητη παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι η Βάρμπεργκς, έχοντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τομπίας Λίντεροθ υποδέχθηκε τη Σκέβντε, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. “Πλήρωσε” την αστοχία της και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μέχρι την ανάπαυλα. Στην πορεία βρήκε όμως χώρους και κατάφερε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και το εκτός 1-1 με τη Ντέγκερφορς, έφτασε τους εννέα βαθμούς και παραμένει αρκετά χαμηλά στην κατάταξη. Αγνοεί το διπλό στις πέντε φετινές εξόδους της (0-2-3), έχοντας σκοράρει στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξ αυτών.

Βάρμπεργκς Στατιστικά

*Goal/Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ούτσικτενς – Βάρμπεργκς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ