*Έπεσαν οι τίτλοι τέλους ανάμεσα στο Ντάλας και τον Νίκο Εστέβεζ. Τη θέση του ως υπηρεσιακός προπονητής πήρε ο Πιτέρ Λουσέν.

*Το Ντάλας κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΝΤΑΛΑΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλο (1-1 εκτός) με τη Μινεσότα. Ο Ντότσον άνοιξε το σκορ στο 9′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Φρέισερ έξι λεπτά αργότερα.

Εκμεταλλεύτηκε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Μινεσότα. Το Ντάλας παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη αναμέτρηση (0-2-2), πανηγύρισε την τελευταία επί της Τάμπα Μπέι (2-1 εκτός) στις 23 Μαΐου και, παράλληλα, διατηρείται αήττητο σε πέντε εντός έδρας με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες (σ.σ. κράτησε το μηδέν στις τρεις).

Μετά από 16 αγωνιστικές συγκέντρωσε μόλις 14 βαθμούς που το διατηρούν στην προτελευταία θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Την προηγούμενη σεζόν το Ντάλας επικράτησε εντός έδρας της Σεντ Λούις (2-0).

ΝΤΑΛΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια του.

*Δέχτηκε γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλο (0-0 εντός) με το Πόρτλαντ.

Δεύτερη σερί ισοπαλία για το Σεντ Λούις που αγνοεί τη νίκη σε πέντε αγωνιστικές (0-2-3), συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς καταλαμβάνει την 11η θέση της Δυτικής Περιφέρειας και βρίσκεται στο -3 από την πρώτη 9αδα.

Δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρει απέναντι στο Πόρτλαντ, με κορυφαία το μακρινό σουτ του Λέβεν που βρήκε στο δεξί δοκάρι στο 74′. Το Σεντ Λούις πανηγύρισε για τελευταία φορά τη νίκη επί του Σικάγο (3-1 εντός) στις 12 Μαΐου, την αγνοεί μακριά από το σπίτι του μέσα στο 2024 (πέντε ισοπαλίες, τρεις ήττες).

ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια του.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια του.

ΝΤΑΛΑΣ – ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ