18η αγωνιστική

*Αήττητη η Χιροσίμα στα πέντε τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Τόκιο Βέρντι, έχοντας επικρατήσει στα 4/5.

*Στο Λιγκ Καπ: Τόκιο Βέρντι – Χιροσίμα 2-3

➡️ Δείτε τα Προγνωστικά Ιαπωνίας σήμερα

ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 11-2 επί της Μπαλεϊνέ Σιμονοσέκι, για το κύπελλο. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Βιέιρα (7′, 45’+2, 58′), Οχάρα (26′, 51′, 80′), Μιτσούτα (29′, 45’+4), Μάρκος Ζούνιορ (61′), Αογιάμα (81′) και Εζέκιελ (89′), δεχόμενη τη μείωση σε 3-1 (32′) και 8-2 (72′), αντίστοιχα.

Αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η Χιροσίμα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε υποδέχθηκε τη Τζούμπιλο Ιβάτα, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Ανώτερη σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε δίκαια στο θετικό αποτέλεσμα, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κύπριο φορ Σωτηρίου, που πέτυχε και τα δυο τέρματα της.

Σε τριπλή ισοβαθμία στην πέμπτη θέση με τις Τόκιο και Ναγκόγια, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο σε σχέση με αυτές. Επικράτησε μια φορά στα τέσσερα τελευταία εντός (1-1-2). Έκτοτε, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ αφήνοντας εκτός την Τόκιο (1-2 εκτός, 3-1 εντός), ενώ στην πορεία συνέτριψε με 11-2 τη Μπαλεϊνέ Σιμονοσέκι, στα πλαίσια του κυπέλλου.

Χιροσίμα Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 3.5 τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΚΙΟ ΒΕΡΝΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 5-0 επί της Ναγκάνο, για το κύπελλο. Βρήκε δίχτυα με τους Γιαμάντα (30′), Χακαμάτα (43′, 62′), Γιαμάμι (76′) και Κιμούρα (85′).

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Τόκιο Βέρντι, μετά και το εκτός 0-1 επί της Βίσσελ Κόμπε. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χιρόσι Γιοφούκου υποδέχθηκε τη Σαπόρο, της οποίας και επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-3. Σε ένα ματς που τα είχε όλα, η ίδια αποδείχθηκε πιο απαιτητική και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα με τον καλύτερο τρόπο.

Κάπως έτσι, έφτασε τους 24 βαθμούς και βρίσκεται στα μέσα της κατάταξης, στο -2 από τη σημερινή της αντίπαλο. Μια ήττα στις έξι τελευταίες εξόδους της (3-2-1). Μεσοβδόμαδα, συνέτριψε με 5-0 της Ναγκάνο, για το δεύτερο γύρο του κυπέλλου.

Τόκιο Βέρντι Στατιστικά

*Over 4.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 5/6 τελευταία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Χιροσίμα – Τόκιο Βέρντι στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ