*10η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους στη σύγχρονη ιστορία τους.

ΑΜΑΖΟΝΑΣ

Προηγούμενο ματς: Η Αμαζόνας κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Μπρούσκε, με τέρμα του Ζο στις καθυστερήσεις. Νωρίτερα είχε προηγηθεί με τον Σάσα στο 52’, πριν δεχθεί την ισοφάριση από τον Γουέλισον στο 63’.

Η Αμαζόνας επέστρεψε στην έδρα της, κάτι που της επέτρεψε να επιστρέψει και στις νίκες, κερδίζοντας με 2-1 την Μπρούσκε. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια, τρίτη στους 11 τελευταίους αγώνες, διάστημα στο οποίο έχει γνωρίσει και έξι ήττες.

Και οι τρεις νίκες έχουν έρθει στο εθνικό πρωτάθλημα, στο γήπεδό της, εκεί που αγωνίζεται και σήμερα. Αυτή η βαθμολογική συγκομιδή, μαζί με άλλους δύο βαθμούς από ισοπαλίες, όχι απλά την διατηρούν εκτός ζώνης υποβιβασμού, έχει ξεφύγει και στην ελάχιστη απόσταση ασφαλείας από αυτήν.

Από εδώ και πέρα θα αγωνίζεται πλέον και κανονικά στη φυσική της έδρα, μετά τα βελτιωτικά έργα.

Αμαζόνας Στατιστικά

*10/17 G/G εντός έδρας.

*4/5 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: H Σαπεκοένσε έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Αβαϊ σε έναν αγώνα που δεν είχε πολλές φάσεις, με την ίδια να έχει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις, παρόλο που δέχθηκε έντονη πίεση.

Ακόμη μία ισοπαλία για την Σαπεκοένσε, αυτή τη φορά με 0-0 εκτός έδρας κόντρα στην Αβαϊ. Αυτή ήταν η πέμπτη στα εφτά τελευταία παιχνίδια που δεν έχει κάποια νίκη, αφού μετά τις δύο νίκες στα πρώτα ισάριθμα παιχνίδια της στο εθνικό πρωτάθλημα, μία εντός και μία εκτός, δεν τα έχει καταφέρει ξανά!

Σιγά – σιγά λοιπόν αρχίζει να υποχωρεί στο βαθμολογικό πίνακα, όπως και ο ενθουσιασμός για το πολύ καλό ξεκίνημα. Τουλάχιστον ακόμη είναι στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού, ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο.

Αυτό που πρέπει να προσέχουν οι παίκτες της, είναι οι αλόγιστες κίτρινες κάρτες που δέχονται, αφού 11 παίκτες της είναι στο όριο τιμωρίας και θα λείψουν αν αντικρίσουν άλλη μία.

Σαπεκοένσε Στατιστικά

*5/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*6/10 under 2,5 και N/G εκτός έδρας

Αμαζόνας – Σαπεκοένσε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ