EURO 2024: Πήρε Τζαν ο Νάγκελσμαν αντί του Πάβλοβιτς

Ανανεώθηκε:
παβλοβιτς εθνικη γερμανιας
Photo Credits: ddp media GmbH / Alamy Stock Photo

Άλλη μια απώλεια της τελευταίας στιγμής για το EURO 2024, αυτή τη φορά για την οικοδέσποινα Γερμανία, που χάνει τον Αλεξάνταρ Πάλβλοβιτς λόγω ίωσης.

60 ΔΩΡΑ* – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
betshop logo 300 300 transparent
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου έκανε πολύ καλή σεζόν φέτος, υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ και κέρδισε τη θέση του ρόστερ Γερμανίας ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ξεκινά την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Ωστόσο, μια αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρεί, θα του στερήσει την παρθενική του συμμετοχή σ’ αυτή τη σπουδαία διοργάνωση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Γερμανών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής τον Πάβλοβιτς και κάλεσε στη θέση του, τον Έμρε Τζαν.

Ο μέσος της Ντόρτμουντ, που μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, έφτασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος, χάνοντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης (0-2).

Την είδηση επιβεβαίωσε με σχετικό ποστ ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο:


Το EURO 2024 στους Betarades

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίζει στο αγαπημένο σου ενημερωτικό site για το στοίχημα, το Betarades.gr! Εκτός από τα καλύτερα προγνωστικά EURO 2024 θα βρείτε κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

➡ Ήδη, διαβάζετε δυνατά μακροχρόνια EURO για κατάκτηση, πρώτο σκόρερ και άλλα.

➡ Βρίσκετε τις αποδόσεις κατάκτησης EURO 2024 αλλά και το στοίχημα Πρώτος Σκόρερ EURO 2024!

➡ Φυσικά, θα έχετε καθημερινά το πρόγραμμα EURO και live τη βαθμολογία EURO για όλους τους ομίλους.

➡ Το Betarades.gr έχει ετοιμάσει τα ρόστερ για όλες τις EURO 2024 Ομάδες με αστέρι, προπονητή, στατιστικά, ιστορικό στη διοργάνωση και άλλα.

➡ Τέλος, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τα βίντεο της ομάδας μας για το EURO στο YouTube, αλλά και τα Betarades Podcasts για το EURO 2024 με ανάλυση, προγνωστικά και συνολικό σχολιασμό!