15η αγωνιστική (εξ αναβολής)

*Η αναμέτρηση είχε οδηγηθεί σε αναβολή λόγω των υποχρεώσεων της Ουατσιπάτο στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΝΟΥΜΠΛΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-3 επί της Σαν Αντόνιο Ουνίδο, για το κύπελλο. Πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων μέχρι την ανάπαυλα και παρότι δέχθηκε τη μείωση στο 59′, επτά λεπτά αργότερα βρήκε και πάλι δίχτυα.

Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα η Νουμπλένσε, σε ένα σερί όπου και μετράει από δυο νίκες και ισοπαλίες. Στο τελευταίο εξ αυτών, στο φινάλε του περασμένου μήνα, η ομάδα του Μάριο Σάλας φιλοξενήθηκε από την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, με την οποία έμειναν στο μηδέν. Περιορίστηκε περισσότερο σε παθητικό ρόλο και παρότι δέχθηκε αρκετή πίεση, κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα μέχρι το φινάλε.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και το εντός 2-2 με την Ο’Χίγκινς, οπότε και είναι στους 16 βαθμούς μέχρι τώρα. Ηττήθηκε μια φορά στα πέντε τελευταία εντός της (3-1-1). Την περασμένη Κυριακή, συνέτριψε με 1-4 τη Σαν Αντόνιο Ουνίδο, στα πλαίσια του κυπέλλου.

Νουμπλένσε Στατιστικά

*Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από τη Γκρέμιο, για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο έκτο λεπτό.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Ουατσιπάτο στο πρωτάθλημα, μετά από τέσσερα παιχνίδια στα οποία και είχε μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα του Φρανσίσκο Τρονκόσο υποδέχθηκε την Έβερτον, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Σε ένα γενικά ισορροπημένο ματς ανάμεσα τους, πήρε από νωρίς το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι τέλους.

“Έπιασε” έτσι τη Νουμπλένσε στην κατάταξη και στους 16 βαθμούς. Πανηγύρισε ένα διπλό στις έξι τελευταίες εξόδους της (1-2-3). Ακολούθησαν δυο εξ αναβολής για το Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου είχε μια νίκη (3-4 επί της Εστουδιάντες) και μια ήττα (0-1 από τη Γκρέμιο), τερμάτισε τρίτη στον όμιλο και θα συνεχίσει στο Σουνταμερικάνα.

Ουατσιπάτο Στατιστικά

*No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Νουμπλένσε – Ουατσιπάτο στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ