9η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες στα πλαίσια πρωταθλήματος.

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας της Τετάρτης (22/05)!

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Γκέφλε, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 14ο λεπτό.

Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια η Σούντσβαλ, στα οποία πήρε μόλις ένα βαθμό. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντάγκλας Γιάκομπσεν φιλοξενήθηκε από τη Γκέφλε, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0. Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και στην πορεία προσπάθησε να αντιδράσει, είχε ευκαιρίες, αλλά ήταν αναποτελεσματική.

Τρίτη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Όντεβολντ (1-0 εκτός) και Λαντσκρόνα (1-3 εντός), οπότε και παραμένει στους επτά βαθμούς μετά τις οκτώ πρώτες στροφές του πρωταθλήματος. Όλοι οι μέχρι τώρα βαθμοί της ήρθαν στα τέσσερα εντός της (2-1-1).

Σούντσβαλ Στατιστικά

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝΤΒΙΚΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Βάρμπεργκς, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Τζούνιορ (22′) και Σέντερμπεργκ (30′) και παρότι δέχθηκε τη μείωση στο 46ο λεπτό, βρήκε και τρίτη φορά δίχτυα στο 68′ με τον Κίρμπι.

Στο δρόμο των επιτυχιών μπήκε και πάλι η Σάντβικεν, μετά από τρία παιχνίδια στα οποία και είχε δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Έλνταρ Άμπντουλιτς υποδέχθηκε τη Βάρμπεργκς, της οποίας και επικράτησε με 3-1. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, καθώς σε γενικές γραμμές ήταν ανώτερη και πήρε σαφές προβάδισμα μέχρι την ανάπαυλα. Αν και δέχθηκε τη μείωση με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, στην πορεία “σφράγισε” το θετικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, έφτασε και τους έντεκα βαθμούς στις οκτώ πρώτες στροφές και βρίσκεται στα μέσα της κατάταξης. Μακριά από την έδρα της όμως δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη το διπλό (0-2-2). Εκτίει τιμωρία ο μέσος Σέντερμπεργκ, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

Σάντβικεν Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 3.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σούντσβαλ – Σάντβικεν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ