* 37η αγωνιστική.

* Αήττητη στα 3 τελευταία μεταξύ τους η Σεντ Τρούιντεν, κέρδισε τα 2 εντός.

* Η Σεντ Τρούιντεν πέτυχε πρώτη γκολ στα 7/9 τελευταία μεταξύ τους.

* Στην κανονική διάρκεια: Βέστερλο-Σεντ Τρούιντεν 3-3 (11/11), Σεντ Τρούιντεν-Βέστερλο 1-0 (25/02). Στον πρώτο γύρο: Σεντ Τρούιντεν-Βέστερλο 2-0 (01/04).

✅ Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικα στοιχηματος

ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-2 από τη Γάνδη εκτός. Προηγήθηκε μόλις στο 1’ με τον Στάσιν, το γύρισε η Γάνδη με Γκάντελμαν (19’) και Φερνάντεζ (21’), ισοφάρισε με τον Μάντσεν (34’), αλλά δεν άντεξε, δέχτηκε τρίτο από τον Ντε Σαρ στο 64’.

Ηττήθηκε από μια καλύτερη ομάδα, σε ένα καλό παιχνίδι. Απέναντι στην πρωτοπόρο των πλέι οφ ΙΙ έκανε το καλύτερο ματς από τότε που βρίσκεται στον πάγκο ο υπηρεσιακός Μπαρτ Γκορ, αλλά έχασε επειδή η αντίπαλος είναι κλάσεις ανώτερη από εκείνη από πλευράς έμψυχου υλικού.

Περιμένει το τέλος της σεζόν πλέον, δεν έχει κάτι να περιμένει αλλά έχει ένα χρωστούμενο. Την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ ΙΙ. Την περίμενε ενδιαφερόμενη τη Σεντ Τρούιντεν, στάθηκε τυχερή σε αυτό, η ομάδα του Φινκ θα την αντιμετωπίσει χωρίς την παραμικρή ρεαλιστική πιθανότητα να καταλάβει την πρώτη θέση. Αυτό της ανοίγει το ενδεχόμενο να πετύχει τη νίκη που θέλει.

Στην αμυντική της λειτουργία απέδωσε την αποτυχία να κερδίσει ένα παιχνίδι η ομάδα του, ο ένας από τους σκόρερ του αγώνα στη Γάνδη, ο φορ Στάσιν. “Είναι κρίμα διότι έχουμε πετύχει αρκετά γκολ, με την ίδια ευκολία όμως δεχτήκαμε και γι’ αυτό δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε” ανέφερε. “Αν κρατήσουμε το μηδέν παθητικό, θα νικήσουμε” το αισιόδοξο μήνυμα του Γκορ εν όψει Σεντ Τρούιντεν. Τιμωρημένος ο χαφ Χασπολάτ, επιστρέφει ο δεξιός μπακ Ρέινολντς.

Βέστερλο Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 10 τελευταία, έχασε τα 7.

* Τρέχει σερί με 4 G/G, τα 3 με over 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Σταντάρ Λιέγης εκτός με 1-1. Προηγήθηκε στο 13’ με τον Ογκάγουα, ισοφαρίστηκε από τον Πάνσο στο 63’.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε κανένα ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον από πλευράς Σταντάρ και πολύ μικρό από δική της πλευράς, η ισοπαλία ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, δικό της το πρώτο, στο δεύτερο όμως η Σταντάρ ήταν σαφώς καλύτερη.

Βαθμολογικά πλέον είναι εντελώς αδιάφορη. Μαθηματικά και μόνο προλαβαίνει την πρώτη θέση, στην ουσία όμως ελπίζει στο αδύνατον, να πάρει η ίδια όλα τα παιχνίδια που της απομένουν και η Γάνδη να μην κάνει άλλη νίκη. Δεν έχει καν προσδοκίες για κάτι τέτοιο, φάνηκε και από τον τρόπο που έπαιξε στη Λιέγη στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Φινκ μίλησε σαν να έχει χάσει η ομάδα του και τις μαθηματικές πιθανότητες, αλλά το ίδιο έκανε και πριν από προηγούμενα παιχνίδια, φαίνεται να μην είχε ποτέ στο μυαλό την πρώτη θέση. “Στα εναπομείναντα παιχνίδια θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, σκοπεύω να κατεβάσω ομάδα που να ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα αλλά παράλληλα θέλω να προετοιμάσω κάποιους για την επόμενη σεζόν” ανέφερε ο Γερμανός. Τραυματίστηκε ο χαφ Στόικερς, ο οποίος ενδεχομένως να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σεντ Τρούιντεν Στατιστικά

* Δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία, στα 3 πιο πρόσφατα πέτυχε μόνο 1 γκολ, αυτό στη Λιέγη.

* Εκτός έδρας έχει κερδίσει μόνο 1 στα 8 που έχει δώσει μέσα στο 2024, κόντρα στη Μέχελεν με 3-2.

Βέστερλο-Σεντ Τρούιντεν στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ