*Πλέι άουτ, 7η αγωνιστική

*Νότιος όμιλος.

*Στον Α’ γύρο: Ολυμπιακός Β – Παναχαϊκή 5-0

*Στην κανονική διάρκεια: Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β 1-1 και Ολυμπιακός Β – Παναχαϊκή 2-2

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*Μόλις μία νίκη έχει η Παναχαϊκή απέναντι στον Ολυμπιακό Β (1-2-2).

Δείτε τα προγνωστικα για παμε στοιχημα

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-2 απέναντι στον Γιούχτα εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Πήρε κεφάλι στο σκορ στο 15′, δέχτηκε την ισοφάριση στο 31′, αλλά κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμά της στο 80′ και να αντέξει μέχρι το φινάλε, ούσα μπροστά στο σκορ.

«Επτάψυχη» αποδεικνύεται η Παναχαϊκή, που πέτυχε την περασμένη εβδομάδα στις Αρχάνες, μια από τις πιο σημαντικές νίκες της χρονιάς. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση καλύτερη του Γιούχτα, είχε όμως την κλάση και την εμπειρία να σκοράρει στις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε. Έφτασε τα τέσσερα ματς αήττητη (3-1-0) και για πρώτη φορά από την εκκίνηση των πλέι άουτ, βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Πολύ σημαντικό είναι και το σημερινό ματς, σε περίπτωση νίκης θα βρεθεί πολύ κοντά στον στόχο της. Συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει ο Ντε Τομάς, τραυματίες παραμένουν οι Πέρεζ, Πατρινός και Καραγιάννης.

Παναχαϊκή Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β

Προηγούμενο ματς: Δεν κέρδισε ούτε τον Διαγόρα και έμεινε στο 1-1 απέναντί του την περασμένη αγωνιστική, εντός έδρας. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 60′, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 68′.

Βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού μετά την ισοπαλία απέναντι στον Διαγόρα, που ουσιαστικά είχε την γεύση ήττας. Είχε μια ανούσια κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είδε τον αντίπαλο να ανοίγει το σκορ και στην συνέχεια έτρεχε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Αρκέστηκε στην ισοφάριση και η πίεση που άσκησε στην συνέχεια δεν καρποφόρησε. Η ελεύθερη πτώση στην βαθμολογία αποτυπώνεται από τον μόλις έναν βαθμό που έχει αποσπάσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια (0-1-4).

Χρειάζεται ένα «θαύμα» για να σωθεί, για αρχή να κερδίσει στην Πάτρα, αφού σε περίπτωση ήττας υποβιβάζεται πιθανότερα και μαθηματικά. Επιστρέφουν όσοι νεαροί είχαν υποχρεώσεις με την Κ19, που μέσα στην εβδομάδα κατέκτησε το Youth League. Τραυματίες παραμένουν οι Φαντιγκά και Τσέλιος, ενώ εκτός έμεινε ο Μπριντς.

Ολυμπιακός Β Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ