Νόιερ αντί Τερ Στέγκεν στο Euro 2024 σκέφτεται ο Νάγκελσμαν

Ανανεώθηκε:
μανουελ νοιερ γερμανια
Photo Credits: IMAGO / Sports Press Photo

Ο Μάνουελ Νόιερ επέστρεψε στη δράση και παρουσιάζεται “πεινασμένος” για να κερδίσει τη θέση του στο Euro 2024, στα γήπεδα της Γερμανίας.

🏆 ΑΧΑΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου έλειψε για μεγάλο διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, με τραυματισμό που τον κράτησε εκτός, περισσότερο απ’ ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ο Νόιερ, στα 37 του χρόνια πια, έχει πραγματοποιήσει 117 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας και θέλει να κλείσει -ενδεχομένως- την καριέρα του με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο ρόστερ της “Nationalmannschaft”, εντός έδρας, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του προσεχούς καλοκαιριού.

Βέβαια, ως ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες της Γερμανίας, την τελευταία δεκαετία, δε θα ήθελε απλά να είναι στην αποστολή, αλλά και να πάρει φανέλα βασικού. Ωστόσο, πρέπει να κερδίσει τη θέση του από τον Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν της Μπαρτσελόνα που του βάζει ισχυρό ανταγωνισμό.

Τσέκαρε τις αποδόσεις νικητή Euro και τα φαβορί για πρόκριση από τους ομίλους.

Ο Νόιερ ήταν εξαιρετικός από τότε που επέστρεψε στη Μπάγερν Μονάχου μετά τον τραυματισμό του από το σκι. Μάλιστα, σημειώνεται από τα γερμανικά μέσα, ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίας των Βαυαρών στην Πορτογαλία, για την προετοιμασία στη χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος, ήταν εμφανώς ανεβασμένος και από τους διακριθέντες.

Έδωσε έμφαση στην προετοιμασία της φυσικής του κατάστασης ώστε να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό μετά την πολύμηνη απουσία του. Πολλές φορές ήταν ο πρώτος που έφτανε στο γυμναστήριο, προτού εμφανιστεί οποιοσδήποτε συμπαίκτης του.

Οι ασκήσεις τερματοφυλάκων υπό τις οδηγίες του Μίκαελ Ρέχνερ ήταν επίσης πολύ εντατικές και ο 37χρονος κίπερ δεν παραπονέθηκε αλλά παρακινούσε ταυτόχρονα και τον αναπληρωματικό, Σβεν Ούλραϊχ. Θέλει να κάνει ένα καλό υπόλοιπο της σεζόν για να εξασφαλίσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της εθνικής Γερμανίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δείχνει να μην έχει ακόμα αποφασίσει για τον ποιον προτιμά για τον “άσο” στην ομάδα, αλλά είναι δεδομένο ότι η επιλογή του είναι πολύ δύσκολη. Άλλωστε και ο τερ Στέγκεν είναι εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά το Euro 2024 πρόγραμμα με όλους τους αγώνες και τις ημερομηνίες.