*16η αγωνιστική

*Η Μίλαν πανηγύρισε δύο νίκες στις ισάριθμες μεταξύ τους αναμετρήσεις την προηγούμενη σεζόν: Εντός με 4-1 κι εκτός με 1-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΜΙΛΑΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) της Νιούκαστλ. Ο Ζοέλιντον άνοιξε το σκορ στο 33′, τα δεδομένα ανέτρεψαν οι Πούλισικ (59′) και Τσουκουέζε (84′).

Ανατρέποντας τα δεδομένα στο “St. James’ Park” η Μίλαν πέταξε στο καναβάτσο τη Νιούκαστλ κατακτώντας την 3η θέση του 6ου ομίλου και, παράλληλα, εισιτήριο για τα νοκ-άουτ πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Συγκεντρώνοντας οχτώ βαθμούς ισορρόπησε με τη 2η Παρί Σεν Ζερμέν, όντας στο +3 από τη Νιούκαστλ και στο -3 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Τέσσερις μέρες νωρίτερα το συγκρότημα του Πιόλι επέστρεψε με άδεια χέρια από το Μπέργκαμο, γνωρίζοντας την ήττα από την Αταλάντα χάρη σε ονειρεμένο γκολ με τακουνάκι του Μούριελ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Το εν λόγω αποτέλεσμα έβαλε τέλος σε μίνι αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0) των “ροσονέρι” που έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν τη 2η Γιουβέντους, η οποία σκόνταψε στην έδρα της Τζένοα το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η Μίλαν, παρέα με τις Νάπολι, Γιουβέντους και Ίντερ, εξετάζει την περίπτωση του προπονητή της Μπολόνια, Τιάγκο Μότα, με τον οποίο φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή. Στο βασικό σχήμα αναμένεται ο Ράφαελ Λεάο, ως φουλ μπακ θα δράσουν Φλορέντζι και Τέο Ερναντέζ.

ΜΙΛΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΟΝΤΣΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Τζένοα. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Ντάνι Μότα στο 83′.

Η Μόντσα εκμεταλλεύτηκε για άλλη μία φορά το “U-Power”, στο οποίο έχει απολογισμό 3-4-1 σε οχτώ αγωνιστικές, πετώντας νοκ άουτ την Τζένοα που δημιούργησε δύο τεράστιες ευκαιρίες με Ρετέγκι (62′) για να ανοίξει το σκορ και Ντράγκουσιν (85′) για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Παράλληλα επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών μετά από τρεις αγωνιστικές στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Οι “μπιανκορόσι” παρουσιάζονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και μακριά από το εν λόγω γήπεδο, γνωρίζοντας μόλις μία ήττα από τη Ρόμα (1-0) στις 22 Οκτωβρίου σε πέντε αγωνιστικές (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες).

“Είμαστε φιλόδοξοι όπως ήταν ο πρόεδρος Μπερλουσκόνι. Έχουμε μπροστά μας μία ιδιαίτερη αναμέτρηση. Θέλουμε να σκοράρουμε περισσότερο, διατηρώντας την αμυντική σταθερότητά μας”, ανέφερε ο προπονητής Παλαντίνο. Νοκ άουτ τέθηκε ο Πάμπλο Μαρί, τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Καρμπόνι. Σταθερά εκτός αποστολής διατηρείται ο Καπράρι που θα επιστρέψει τον Μάρτιο. Διαθέσιμος ο Ίτσο.

ΜΟΝΤΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 9/12 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

🎅 Εορταστική προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ