Άγιαξ – ΑΕΚ Κανάλι ▶️ LIVESTREAMING ο αγώνας!

Ανανεώθηκε:
τσουμπερ αεκ γιουροπα λιγκ
Photo Credits: INTIME SPORTS

Άγιαξ – ΑΕΚ Κανάλι και Livestreaming! Ώρα, κανάλι και προγνωστικά Europa League για να παρακολουθήσετε και να ποντάρετε στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο “Αίαντας” φιλοξενεί την Ένωση την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου (22:00, COSMOTE SPORT 6 HD) στο “Johan Cruyff Arena” του Άμστερνταμ.

🎅 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άγιαξ – ΑΕΚ Κανάλι

Το τηλεοπτικό κανάλι που θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα Άγιαξ – ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, είναι το COSMOTE SPORT 6 HD. Επίσης, οι συνδρομητές της πλατφόρμας COSMOTE έχουν πρόσβαση και σε live streaming βίντεο της αναμέτρησης.

📆 Άγιαξ – ΑΕΚ Κανάλι & Live Streaming

ΩΡΑ ΚΑΝΑΛΙ LIVE STREAMING
22:00 COSMOTE SPORT 6 HD COSMOTE
Δείτε το Πρόγραμμα Γιουρόπα Λιγκ με όλους τους αγώνες, αποδόσεις και κανάλια μετάδοσης.

Ο Άγιαξ έχει ανακάμψει με την έλευση στην τεχνική ηγεσία του Τζον φαν’τ Σχιπ, είναι αήττητος στο πρωτάθλημα σε 7 αγώνες, με απολογισμό 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Ωστόσο, στο Γιουρόπα Λιγκ παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου, χωρίς νίκη με το πέρας πέντε αγώνων.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μπράιτον, εντός έδρας, έχασε με 0-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ωστόσο, θέλει να μείνει στην τρίτη θέση του γκρουπ και να παίξει στο Κόνφερενς Λιγκ με το νέο έτος. Χωρίς υποχρεώσεις για 10 μέρες οι “Κιτρινόμαυροι” μετά την αναβολή της Σούπερ Λιγκ.

Ανακοινώθηκε! Δες το πρόγραμμα Super League για τις επόμενες αγωνιστικές!
🎅 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ