Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Κανάλι ▶️ LIVESTREAMING ο αγώνας!

Ανανεώθηκε:
μασουρας ολυμπιακος ελληνικο πρωταθλημα
Photo Credits: INTIME SPORTS

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Κανάλι και Livestreaming! Ώρα και κανάλι και παμε στοιχημα προγνωστικα για να παρακολουθήσετε και να ποντάρετε, στο παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου (18:00, Novasports Prime) στο “Δημοτικό Γήπεδο Σερρών”.

🎅 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Κανάλι

Το τηλεοπτικό κανάλι που θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός για την 14η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι το Novasports Prime. Επίσης, οι συνδρομητές της πλατφόρμας Novasports έχουν πρόσβαση και σε live streaming βίντεο της αναμέτρησης.

📆 Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Κανάλι & Live Streaming

ΩΡΑ ΚΑΝΑΛΙ LIVE STREAMING
18:00 Novasports Prime Novasports
Η λίστα με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για να βρείτε τις κορυφαίες αποδόσεις Σούπερ Λιγκ.

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες, αλλά για το θεσμό του Κυπέλλου, καθώς επιβλήθηκε του Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας, με σκορ 0-2, για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των “16”. Όσον αφορά το πρωτάθλημα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη για τέσσερα ματς και έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες.

Ο Ολυμπιακός άφησε δύο πόντους στο Πανθεσσαλικό, με αντίπαλο τον Βόλο (2-2) και αυτό αποτέλεσε την αιτία της απομάκρυνσης του Ντιέγο Μαρτίνεθ από την τεχνική ηγεσία και την έλευση αντί αυτού, του Κάρλος Καρβαλιάλ. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ οι “Ερυθρόλευκοι”.

👉 Αναλυτικά το Πρόγραμμα Σούπερ Λιγκ, με όλους τους αγώνες, τα αποτελέσματα και αποδόσεις!

🎅 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ