Προγνωστικά FIBA Champions League (07/11): Με τον Ράγκλαντ στη Μάλαγα και δύο combo

Σπύρος Κοντός
Σπύρος Κοντός
Ανανεώθηκε:

5226. ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN (21:30, COSMOTE SPORT 4)

Σε εκπληκτική κατάσταση είναι η Ουνικάχα το τελευταίο διάστημα, καθώς μετρά έξι διαδοχικές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις, με τις δύο έσχατες να είναι με διψήφιες διαφορές στη Μάλαγα, για τη Liga Endesa, το 87-74 επί της Ομπραντόριο, το Σάββατο και το 87-70 επί της Μπρεογάν, μία εβδομάδα νωρίτερα. Στο Basketball Champions League έχει το απόλυτο έπειτα από δύο αγωνιστικές.

👉 Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Ουνικάχα Μάλαγα – Περιστέρι στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιρασμένο είναι το ρεκόρ του Περιστερίου, που επιβλήθηκε της Σομπατέλι, εντός έδρας, με 87-70, στις 24 Οκτωβρίου, με αυτό το αποτέλεσμα να είναι η αφετηρία για ακόμα δύο θετικά, με πιο πρόσφατο το 103-74, το Σάββατο, στο Μαρούσι. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μακριά από το σπίτι του στη σεζόν, έχοντας μέχρι τότε τρεις ήττες.

Η άμυνα της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη δε λειτουργεί καλά εκτός έδρας και σε ένα «καυτό» γήπεδο, το Περιστέρι θα έχει πρόβλημα. Η επιλογή μας θα έρθει από τα ειδικά στοιχήματα και το Over 10,5 πόντοι του Τζό Ράγκλαντ των φιλοξενούμενων, στο 1,95 στη Stoiximan, που θα χρειαστεί να πάρει περισσότερες εκτελεστικές ευθύνες και θα επιζητά μία καλή εμφάνιση στο 50ο του παιχνίδι στο BCL.


5214. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – ΣΟΛΕ (19:00)

Με δύο στα δύο στην Ευρώπη και τέσσερις νίκες στα έσχατα πέντε γενικά, η Νταρουσάφακα μοιάζει σε πολύ καλή κατάσταση. Σε αυτό το διάστημα σκοράρει σταθερά πάνω από 80 πόντους στις επιτυχίες της, μετά το νευρικό ξεκίνημα και τα δύο ματς που έμεινε κάτω από τους 70 στο τουρκικό πρωτάθλημα.

👉 Δες εδώ το Πρόγραμμα Euroleague μέχρι και την τελευταία αγωνιστική!

Νταρουσάφακα – Σολέ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα, με την οποία διεκόπη το θετικό σερί των τριών αγώνων της, γνώρισε το Σάββατο, στην έδρα της Πορτέλ, η Σολέ, με 87-84, στην παράταση (76-76 η κανονική διάρκεια), για το γαλλικό πρωτάθλημα. Η άμυνα είναι το δυνατό σημείο για τον Ερμάν Κουντέρ και τους παίκτες του και πάνω σε αυτήν θέλουν να χτίσουν.

Η γηπεδούχος έχει καλύτερο υλικό και εμφανίζεται πιο πειστική εσχάτως. Για αυτό θα ποντάρουμε στον «άσο» και το Over 81,5 στους πόντους της για να πάρουμε απόδοση 2,00 στη Novibet.


5215. ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ (21:00)

Ανεβασμένη είναι η Λούντβιγκσμπουργκ, που έχει βάλει στη σειρά τρεις επιτυχίες, με έσχατο το 96-77 επί των Σιγουλβς, την Κυριακή εντός έδρας, στο δεύτερο συνεχόμενο ματς της Μπουντεσλίγκα, στο οποίο ξεπέρασε τους 95 πόντους. Παραμένει στα πιτ ο χρήσιμος φόργουορντ Ρόμπινσον.

👉 Εδώ έχεις την ενότητα Ολυμπιακός Μπάσκετ Euroleague με πρόγραμμα, βαθμολογία και αποδόσεις για την ελληνική ομάδα!

Λούντβιγκσμπουργκ – Ντινάμο Σάσαρι στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραπαίει η Σάσαρι, των πέντε διαδοχικών ηττών και των επτά σε οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η τελευταία ήταν το 90-79, στο την Κυριακή στο Βαρέζε, για το πρωτάθλημα της Ιταλίας, σε μία αναμέτρηση που πήγε να γυρίσει από το -20, αλλά έμεινε από δυνάμεις στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Δεν υπολογίζονται ο φόργουορντ Μπέντζιους και ο «ψηλός» Ντιόπ, πιθανό το ντεμπούτο του αντικαταστάτη του τελευταίου Τέιλορ Σμιθ.

Η «Λούντβι» παίζει σε υψηλό τέμπο και η Σάσαρι θα προσπαθήσει να την ακολουθήσει. Ο «άσος» στο -2,5 και το Over 159,5 πόντοι, σε τιμή διπλασιασμού στη Winmasters, έχει τύχη.


5221. ΛΕ ΜΑΝ – ΣΟΜΠΑΤΕΛΙ (21:30)

Με όπλο την άμυνά της πορεύεται η Λε Μαν, που έχει ρεκόρ 1-1 στην Ευρώπη και μετρά δύο κολλητές επιτυχίες στο πρωτάθλημα Γαλλίας με έσχατη το 84-71 στην έδρα της Γκραβελίν, το Σάββατο. Σε αυτό το ματς έκανε το ντεμπούτο του ο Τζαμαϊκανός φόργουορντ Τιράν Ντε Λατιμποντιέρ (4π, 3ρ, 2ασ), που θα αντικαταστήσει για τον τρέχοντα μήνα τον τραυματία Ναράς.

👉 Εδώ έχεις την ενότητα Παναθηναϊκός Μπάσκετ Euroleague με πρόγραμμα, βαθμολογία και αποδόσεις για την ελληνική ομάδα!

Λε Μαν – Σομπατέλι στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες (οι δύο στο BCL), η Σομπατέλι πήρε δύο εύκολες επικρατήσεις για τη λίγκα της Ουγγαρίας, με 91-81 επί των Λάιονς εκτός έδρας, την Παρασκευή και επί της Πακς, με 88-69, έξι ημέρες νωρίτερα, στο γήπεδό της.

Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο, αφού αν η Σομπατέλι ηττηθεί τότε δύσκολα θα έχει ελπίδες πρόκρισης. Η γηπεδούχος, πάντως, είναι σαφώς ανώτερη, αλλά με τον «άσο» σε τόσο χαμηλές τιμές και το χάντικαπ σε διψήφια επίπεδα δεν προκύπτει κάτι. Ίσως έχει πιθανότητες το Over 162,5 πόντοι.

☑️ Σου αρέσει και το ποδόσφαιρο; Δες τις σημερινές αναλύσεις αγώνων Πάμε Στοίχημα με προγνωστικά για κάθε ματς!


👉 Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ ανεβαίνουν κάθε μέρα στους Betarades:

🏀 Προγνωστικά Euroleague
🏀 Προγνωστικά NBA
🏀 Προγνωστικά Basket League
✍️ Προγνωστικά Σκουντή
Value Bets Μπάσκετ
🎯 Bet Builder Μπάσκετ
🥇 Καλύτερες στοιχηματικές μπάσκετ
📆 Ευρωλίγκα Πρόγραμμα
📆 Πρόγραμμα NBA

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ