Προγνωστικά EuroCup (07/11): Με Λιετκαμπέλις και Τσεντεβίτα

Σπύρος Κοντός
Σπύρος Κοντός
Ανανεώθηκε:
Eurocup slider

5238. ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ – ΜΠΟΥΡΓΚ (19:00, NOVASPORTS PRIME)

Τέσσερις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, με τελευταία το 88-77 από την Γκραν Κανάρια, την Τετάρτη, στην Ισπανία, μετρούσε η Λιετκαμπέλις, πριν επιβληθεί της Γιονάβος, με 84-79, το Σάββατο, εντός έδρας, για το πρωτάθλημα της Λιθουανίας.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Στην αναμέτρηση στα Κανάρια Νησιά έχασε την επαφή της με το σκορ από τα μέσα της τρίτης περιόδου και δεν είχε ρεαλιστικές πιθανότητες επικράτησης, παρά τους 17 πόντους των Παούλιους Βαλίνσκας και Μαρτίνας Βάρνας.

Λιετκαμπέλις – Μπουργκ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επέστρεψε στις επιτυχίες στο EuroCup η Μπουργκ, με το 78-73, επί της Μπούντουσνοστ, την Τετάρτη στο σπίτι της. Το συγκρότημα του Φρεντερίκ Φοτού δεν ήταν καλό στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο, όμως, ανέβασε στροφές και πήρε το θετικό αποτέλεσμα, με κορυφαίους τους Ζακαρί Ρισασέ (21π) και Ερλ Ρόουλαντ (13π). Το Σάββατο, για τη γαλλική λίγκα, έχασε στο ίδιο γήπεδο από τη Ροάν, με 84-81. Συνεχίζουν να απέχουν οι τραυματίες γκαρντ ΤζεΚουάν Λιούις και Ούγκο Μπενίτες, μπλεξίματα είχε ο γκαρντ Μπράις Μπράουν, που αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των Αρχών σε αλκοτέστ και η ομάδα ανακοίνωσε πως θα υπάρξει τιμωρία που δε θα γίνει γνωστή. Οπότε λογικά θα είναι κι αυτός απών.

Με τα προβλήματα που έχει στην περιφέρεια η Μπουργκ αξίζει να κοιτάξουμε προς τον «άσο», που βρίσκεται στο 2,25 στην Bet365.


5243. ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ (21:00, NOVASPORTS 5)

Το τέταρτο αρνητικό αποτέλεσμα στους πέντε αγώνες που έχει δώσει στην Ευρώπη γνώρισε η Βενέτσια, με 74-68 από την Μπεσίκτας, στην Κωνσταντινούπολη. Το σύνολο του Νέβεν Σπάχια, με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο στο οποίο πέτυχε 26 πόντους, εγκλωβίστηκε στην άμυνα των Τούρκων και εν τέλει ηττήθηκε σχετικά εύκολα. Μοναδικοί διψήφιοι οι Μάρκο Σπίσου (15π, 3ρ, 4ασ) και Κάιλ Ουίλτζερ (10π, 4ρ). Την Κυριακή, για το πρωτάθλημα, απέτυχε να νικήσει στην Πιστόια (85-77), σε ένα ματς που δεν έπαιξε ο Τζόρνταν Παρκς, που δύσκολα θα επιστρέψει.

☑️ Δες πότε παίζουν πάλι Ολυμπιακός & Παναθηναϊκός στο Ευρωλίγκα Πρόγραμμα με κανάλια και αποδόσεις!

Βενέτσια – Τσεντεβίτα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλύτερα δείγματα για την Τσεντεβίτα εσχάτως, που παρότι έχασε από τους Γουλβς, στη «Στόζιτσε Αρένα», με 86-78, την Τρίτη, έβγαλε μαχητικότητα και προσπάθησε να κάνει την ανατροπή από το -16 (42-26 στη δεύτερη περίοδο). Υπάρχει βελτίωση, αλλά και περιορισμένο υλικό, αφού στο παιχνίδι με τους Λιθουανούς σκόραραν επτά παίκτες της, με τους έξι να είναι διψήφιοι προεξεχόντων των Κάρλο Μάτκοβιτς (13π, 6ρ, 3ασ), Κλέμεν Πρέπελιτς (13π, 4ρ, 8ασ), Αμαντού Σο (13π, 13ρ) και Ντι Τζέι Στιούαρτ (13π). Το Σάββατο, στο ίδιο γήπεδο, για την Αδριατική Λίγκα, επιβλήθηκε της Μπόρατς, με 82-78. Συνεχίζει να μη βρίσκεται στον πάγκο για λόγους υγείας ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι, με τον άμεσο συνεργάτη του Αντρέα Τουρτσέτο να έχει την τεχνική καθοδήγηση. Ούτε αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να είναι διαθέσιμοι οι γκαρντ Τζάστιν Κομπς και Νίκολα Ραντίτσεβιτς.

Η Τσεντεβίτα, παρά τα θέματά της, έχει την ποιότητα να το παλέψει και στη Βενετία και με το χάντικαπ των 8,5 πόντων θα ποντάρουμε στο «διπλό», στο 1,95 στη Bwin.


👉 Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ ανεβαίνουν κάθε μέρα στους Betarades:

🏀 Προγνωστικά Euroleague
🏀 Προγνωστικά NBA
🏀 Προγνωστικά Basket League
✍️ Προγνωστικά Σκουντή
Value Bets Μπάσκετ
🎯 Bet Builder Μπάσκετ
🥇 Καλύτερες στοιχηματικές μπάσκετ
📆 Ευρωλίγκα Πρόγραμμα
📆 Πρόγραμμα NBA

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ