Προγνωστικά EuroCup (25/10): Ευκαιρία για τον Άρη, αξία στις Μπούντουσνοστ και Τσεντεβίτα

Σπύρος Κοντός
Σπύρος Κοντός
Ανανεώθηκε:

5128. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ – ΑΡΗΣ (21:00)

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Σλασκ, που μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Η προτελευταία ήταν την προηγούμενη Τρίτη από την Μπούντουσνοστ, στην Ποντγκόριτσα, με 103-89, με την περιφερειακή της άμυνα να είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη και επιθετικά να παίρνει πολλά από τους Ντούσαν Μίλετιτς (17π, 8ρ), Χασάνι Γκράβετ (16π, 3κλ), Σαούλιους Κουλβέτις (12π) και Τζαμόντα Μπράιαντ (11π, 3ασ). Την Κυριακή, για το πρωτάθλημα της Πολωνίας, έχασε από Άνβιλ, με 80-74, με τους Μίλετιτς (15π, 8ρ, 4ασ), Κουλβέτις (14π) και Αρτσιόμ Παραχούσκι (13π, 7ρ) να είναι διψήφιοι. Σε ανακοίνωση της ομάδας τονίζεται ότι ο νεοαποκτηθείς γκαρντ Φράνκι Φεράρι αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του.

Σλασκ Βρότσλαβ – Άρης στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά, ο Άρης περιόρισε σημαντικά την Τουρκ Τέλεκομ και πήρε το θετικό αποτέλεσμα, με 68-66, την Τετάρτη. Ηγετικός ο Βασίλης Τολιόπουλος (22π, 5ρ, 4ασ), πολύ χρήσιμοι οι Μάρκους Καρ (13π), Ισμαέλ Σανόγκο (12π, 9ρ, 3ασ) και Ρομπέρτο Γκάλινατ (9, με 3/9 σουτ). Για την Basket League, με κορυφαίο και πάλι τον Έλληνα γκαρντ (22π, 3ασ) επιβλήθηκε της Καρδίτσας με 69-61, την Κυριακή στο «Αλεξάνδρειο». Επέστρεψε στη δράση ο πλέι μέικερ Λευτέρης Μποχωρίδης, που είχε μείνει εκτός στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, παραμένει εκτός ο φόργουορντ Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς.

Η κατάσταση στη Σλασκ μοιάζει άκρως προβληματική και ο Άρης έχει μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην Πολωνία. Αποδεκτό το «διπλό» στο 1,67 στη Bwin.


5122. ΚΛΟΥΖ ΝΑΠΟΚΑ – ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ (19:00)

Πάλεψε και λίγο έλλειψε να κάνει μία σπουδαία ανατροπή η Κλουζ, που ηττήθηκε από την Μπουργκ στη Γαλλία, με 92-88, την προηγούμενη Τρίτη. Οι Ρουμάνοι βρέθηκαν στο -19 (53-34), λίγο πριν από το ημίχρονο, κατάφεραν να μειώσουν στο σουτ (90-88), αλλά η ευστοχία των Γάλλων από τις βολές δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Ο Ντι Τζέι Σίλι (22π) ήταν αποτελεσματικός, με τους Τζάρελ Έντι (12π, 5ρ), Εμάνουελ Κέιτ (11π, 4ρ) και Αντάμ Μοκόκα (11π) να ξεπερνούν τους 10 πόντους. Τέσσερις ημέρες αργότερα, για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, πέρασε από το Βουκουρέστι, με το 78-71 επί της Ντιναμό. Αμφίβολος ο σημαντικός φόργουορντ Έντι.

☑️ Δες πότε παίζουν πάλι Ολυμπιακός & Παναθηναϊκός στο Ευρωλίγκα Πρόγραμμα με κανάλια και αποδόσεις!

Κλουζ Ναπόκα – Μπούντουσνοστ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχουσα εξαιρετικά ποσοστά, η Μπούντουσνοστ επιβλήθηκε της Σλασκ Βρότσλαβ, με 103-89, την προηγούμενη Τρίτη, στην Ποντγκόριτσα. Το συγκρότημα του Πέταρ Μίγιοβιτς, που είχε 12/24 τρίποντα (50%), είδε τους Κόμλι Ρος (19π, 6ασ), Τζακόρι Ουίλιαμς (18π, 11ρ), ΜακΚίνλι Ράιτ (13π) και Πέταρ Πόποβιτς (13π) να έχουν καλά ποσοστά και να το οδηγούν στη νίκη. Την Παρασκευή, στο ίδιο γήπεδο, για την Αδριατική Λίγκα, επικράτησε της Τσιμπόνα, με 93-85 και έφτασε τις επτά επιτυχίες στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Δεν έχει αγωνιστεί στα τρία τελευταία ο σέντερ Μάρβιν Τζόουνς και δύσκολα θα επιστρέψει.

Σε τιμές οριακού αουτσάιντερ μας αρέσει το «διπλό» στο 2,05 στην Bet365. Η Μπούντουσνοστ έχει την ποιότητα προκειμένου να αποδράσει από τη Ρουμανία και αξίζει να τη στηρίξουμε με ένα μικρό ποντάρισμα.


5123. ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ – ΤΡΕΝΤΟ (19:00)

Πολύ κακή εμφάνιση στη Γερμανία, κυρίως στην πρώτη και τέταρτη περίοδο, έκανε η Λιετκαμπέλις, που συνετρίβη από την Ουλμ, με 99-74, την προηγούμενη Τρίτη. Η απόσταση των δύο ομάδων ήταν διψήφια από το πρώτο δεκάλεπτο και οι Λιθουανοί, παρότι τη μείωσαν προσωρινά στους 5 (53-48) στις αρχές του τρίτου, στη συνέχεια την είδαν να αυξάνεται και να φτάνει 25 πόντους. Από το ναυάγιο του συγκροτήματος του Ρόμπερτς Στελμάχερς διασώθηκαν οι Γκεντμίνας Όρελικ (13π, 4ρ, 2ασ) και Βιτένις Λιπκεβίτσιους (9π, 7ρ, 2ασ). Την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Λιθουανίας, παρουσίασε το ίδιο πρόσωπο και το 94-73 υπέρ της Ρίτας, εκτός έδρας, ήταν απολύτως δίκαιο. Αμφίβολος ο χρήσιμος φόργουορντ Ντεϊβίντας Σιρβίντις.

Λιετκαμπέλις – Τρέντο στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε η Τρέντο, μετά το 87-73 από την Γκραν Κανάρια, την Τετάρτη, στην Ιταλία. Το σύνολο του Πάολο Γκαλμπιάτι ξεκίνησε νωχελικά (20-31), έκανε την αντεπίθεσή του, πέρασε μπροστά (64-62 στο 30′), κατέρρευσε, όμως, στην τέταρτη περίοδο, την οποία έχασε με 25-9. 13 πόντους σημείωσε ο Αντρέις Γκραζούλις, 11 ο Τότο Φοράι και από 10 οι Κουίν Έλις και Νταβίντε Αλβίτι, με τον τελευταίο να έχει 1/7 τρίποντα. Ωστόσο, την Κυριακή έβγαλε αντίδραση και νίκησε στο Βαρέζε την τοπική ομάδα, με 85-84, για το ιταλικό πρωτάθλημα. Παραμένει στα πιτ ο γκαρντ Καμάρ Μπόλντουιν.

Δύο στα δύο έχει η Λιετκαμπέλις με την Τρέντο, σε παιχνίδια που έχουν κριθεί σε σχετικά χαμηλό σκορ. Δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί και απόψε, αλλά δε θα πληρώσουμε για να το μάθουμε.


5124. ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ – ΠΡΟΜΕΤΕΪ (19:30)

Σε κακό φεγγάρι είναι η Τσεντεβίτα, που έχει μόλις νίκη επιτυχία στα έσχατα έξι παιχνίδια της, στα οποία προβλημάτισε με την παραγωγικότητά της. Την Τετάρτη, εγκλωβίστηκε στην άμυνα της Μπεσίκτας, ηττήθηκε με 73-66 στην Τουρκία και, παρότι έφερε την απόσταση στο ελάχιστο, 59-58, δεν είχε ούτε μία ευκαιρία στο τελευταίο πεντάλεπτο να ισοφαρίσει ή να προσπεράσει. Μόνο τέσσερις παίκτες της ξεπέρασαν τους 6 πόντους, οι Ντι Τζέι Στιούαρτ (15π), Τζάστιν Κομπς (14π), Σον Αρμάντ (10π) και Αμαντού Σο (10π, 8ρ). Την Κυριακή για την Αδριατική Λίγκα, έχασε εύκολα από την Ιγκοκέα, με 83-72. Νέο πρόσωπο ο διεθνής Σλοβένος γκαρντ Κλέμεν Πρέπελιτς, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του.

☑️ Δες τις μοναδικές νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα με αποδόσεις Euroleague!

Τσεντεβίτα – Προμετέι στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπήκε με φόρα, στον αγώνα με τους Λάιονς, η Προμετέι, αλλά προϊόντος του χρόνου, ζοριζόταν και φυσιολογικά έχασε από τους Λονδρέζους, με 99-87, την Τετάρτη, στη Ρίγα, την οποία χρησιμοποιεί ως έδρα, καθώς δεν μπορεί να δώσει τους αγώνες της στη δοκιμαζόμενη Ουκρανία. Ο Οντρέι Μπάλβιν (10π, 11ρ, 2ασ) ήταν στήριγμα μέσα στη ρακέτα, με τους Κάλεμπ Αγκάντα και Μάρκους Κιν να σημειώνουν 16 και 18 πόντους, αντιστοίχως. Τρεις ημέρες αργότερα, και πάλι στη Ρίγα, διέλυσε τη Λιεπάγια, με 103-70, στο πρωτάθλημα της Λετονίας και της Εσθονίας, το οποίο συμμετέχει. Δεν έχουν αγωνιστεί στα έσχατα τρία οι γκαρντ Ντέιβον Ριντ και Ιουσούφ Σάνον.

Η Τσεντεβίτα δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ο αγώνας με την Προμετέι μπορεί να της δώσει την ευκαιρία να αντιδράσει. Στην έδρα της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και το 2,25 του «άσου» στη Novibet έχει κάποια αξία.


5126. ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ – ΟΥΛΜ (20:00)

Κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες άντεξε στον πάγκο της Τουρκ Τέλεκομ ο Νέναντ Τσάνακ, που την Τρίτη απολύθηκε, μετά τις δύο κολλητές ήττες από τον Άρη, με 68-66, την Τετάρτη, στο «Αλεξάνδρειο», για το EuroCup, και την Καρσίγιακα, με 100-80, το Σάββατο, για το τουρκικό πρωτάθλημα. Γενικά ο απολογισμός του Σέρβου προπονητή ήταν αρνητικός, αφού ο σύλλογος από την Άγκυρα είχε μόλις τρεις επιτυχίες σε επτά αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Σελτσούκ Ερνάκ, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται απόψε στον πάγκο. Αν δεν είναι τότε θα κάτσει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Τσάνακ, Τζαν Ακίν.

Τουρκ Τέλεκομ – Ουλμ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δεύτερη νίκη της σε τρία ματς πήρε η Ουλμ, με το εμφατικό 99-74 επί της Λιετκαμπέλις, την προηγούμενη Τρίτη, στη Γερμανία. Το σύνολο του Άντον Γκαβέλ, έχοντας καλά ποσοστά από την περιφέρεια (53%, 17/32), πήρε από την αρχή προβάδισμα και δεν το έχασε σε κανένα σημείο έπειτα από το πρώτο τρίλεπτο, με τον Ντακότα Ματίας να σταματά στους 20 πόντους και τους Καρίμ Γιάλοβ και Τρέβιον Ουίλιαμς (11ρ, 4ασ) από 15. Το Σάββατο, δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση κόντρα στους Τάουερς, τους οποίους νίκησε με 94-78, στο Αμβούργο, για το γερμανικό πρωτάθλημα και έφτασε επτά επικρατήσεις σε οκτώ αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, αγωνιζόμενο χωρίς τον γκαρντ Χουάν Νούνιεθ και τον φόργουορντ Ρόμπιν Κρίστεν. Αμφότεροι δύσκολα θα πατήσουν παρκέ.

Η Ουλμ δείχνει φορμαρισμένη, η αλλαγή προπονητή, όμως, στην Τουρκ Τέλεκομ περιπλέκει την κατάσταση. Καλύτερα να μείνουμε μακριά.


5132. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΜΠΟΥΡΓΚ (22:00)

Με εκπληκτική εμφάνιση στην τελευταία περίοδο την οποία πήρε με 25-9, η Γκραν Κανάρια άλωσε την έδρα της Τρέντο, με 87-73, την Τετάρτη. Οι νησιώτες ήταν καθηλωτικοί σε αυτοί το διάστημα, με τους Νικόλας Μπρουσίνο (24π, με 6/8 τρίποντα) και Σίλβεν Λαντεσμπεργκ (21π, 4ρ, 3ασ) να βγαίνουν μπροστά. Επίσης, είχαν επιθετική πολυφωνία και είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δώδεκα παίκτες που χρησιμοποίησε ο Γιάκα Λάκοβιτς σκόραραν. Το Σάββατο παρουσιάστηκαν αγνώριστοι και συνετρίβησαν από τη Μούρθια, με 95-86, εκτός έδρας, για τη Liga Endesa, δεχόμενοι σερί 24-0 στην τελευταία περίοδο!

Γκραν Κανάρια – Μπουργκ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το απόλυτο έπειτα από τρεις αγώνες διατηρεί στο EuroCup η Μπουργκ, που νίκησε δύσκολα την Κλουζ Ναπόκα, με 92-88, την προηγούμενη Τρίτη, στη Γαλλία. Η ομάδα του Φρεντερίκ Φοτού βρέθηκε ακόμα και στο +19 (53-34), λίγο πριν από το ημίχρονο, η χαλάρωσή της, όμως, στο τέλος έθεσε εν αμφιβόλω το ροζ φύλλο αγώνα, μέχρι οι Ζακαρί Ρισασέ (11π, με 5/11 βολές, 5ρ) και Ούγκο Μπενίτες (8π, 8ασ) με 5/6 βολές σφραγίσουν την επικράτησή της. Αυτοί, πάντως, που την κουβάλησαν ήταν οι Μπράις Μπράουν (25π, με 5/7 τρίποντα), Αϊζάια Μάικ (15π) και Τζέρεμι Μόργκαν (15π, 3ασ).

Η Γκραν Κανάρια είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά η χαμηλή απόδοση του «άσου» και το διψήφιο χάντικαπ μας προβληματίζουν. Αν οι γηπεδούχοι βρουν ρυθμό θα τα επιβεβαιώσουν και τα δύο, η επιλογή μας, όμως, είναι να μη ρισκάρουμε με κάτι.

☑️ Σου αρέσει και το ποδόσφαιρο; Δες τις σημερινές αναλύσεις αγώνων με προγνωστικά για κάθε ματς!


👉 Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ ανεβαίνουν κάθε μέρα στους Betarades:

🏀 Προγνωστικά Euroleague
🏀 Προγνωστικά NBA
🏀 Προγνωστικά Basket League
✍️ Προγνωστικά Σκουντή
Value Bets Μπάσκετ
🎯 Bet Builder Μπάσκετ
🥇 Καλύτερες στοιχηματικές μπάσκετ
📆 Ευρωλίγκα Πρόγραμμα
📆 Πρόγραμμα NBA

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ