Προγνωστικά EuroCup (17/10): Οι τρεις γηπεδούχες

Σπύρος Κοντός
Σπύρος Κοντός
Ανανεώθηκε:

ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ – ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ (19:00)

Πήγε να γυρίσει το ματς από το -14 (74-60) στην τέταρτη περίοδο η Μπούντουσνοστ, αλλά εν τέλει έχασε από την Τουρκ Τέλεκομ την Τετάρτη, στην Άγκυρα, με 79-77, αφού η άμυνά της στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγική.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Διψήφιοι οι Μπράντον Πόλ (19π) και ΜακΚίνλι Ράιτ (14π), ενώ της έλλειψε ένας τρίτος πόλος στην επίθεση. Το Σάββατο, στην Ποντγκόριτσα, για την Αδριατική Λίγκα, επιβλήθηκε της Κρκα, με 82-69.

Μπούντουσνοστ – Σλασκ Βρότσλαβ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κακό φεγγάρι είναι η Σλασκ, που έχει υποστεί δύο σερί ήττες στο Βρότσλαβ. Η πρώτη ήταν την Τετάρτη, με 70-67 από την Κλουζ, για το Eurocup, μια και έχασε προβάδισμα 10 πόντων στην τελευταία περίοδο και η δεύτερη από τη Στσέτσιν, με 83-60, για το πρωτάθλημα της Πολωνίας. Έχει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, καθώς απουσιάζουν οι γκαρντ Λούκας Κόλεντα και Τζαγούν Έβανς και για αυτόν τον λόγο απέκτησε τον Φράνκι Φεράρι, που αναμένεται εντός της ημέρας (Τρίτη) στο Βρότσλαβ. Φυσικά δε θα είναι διαθέσιμος για απόψε. Ερωτηματικό και ο γκαρντ Αλεξάντερ Βισνιέφσκι.

Με την αμυντική διάθεση που δείχνει η Μπούντουσνοστ και τα προβλήματα στην περιφέρεια που έχει η Σλασκ, θα μας κάνει εντύπωση η φιλοξενούμενη να ξεπεράσει τους 73 πόντους. Αυτό θα το συνδυάσουμε με τον «άσο» στο -9,5 για να πάρουμε απόδοση 2,10 στη Stoiximan.


5031. ΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΛΟΥΖ ΝΑΠΟΚΑ (20:30)

Έπειτα από πέντε σερί επιτυχίες, με έσχατη το 79-72 επί της Τρέντο την Τρίτη στην Ιταλία, η Μπουργκ γνώρισε την ήττα με 78-67 από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο. Το συγκρότημα του Φρεντερίκ Φοτού άντεξε για τρία δεκάλεπτα την Κυριακή, αλλά στο τέταρτο κατέρρευσε, με τον Γάλλο προπονητή να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής, καθώς μόλις δύο παίκτες έπαιξαν για περισσότερα από 23 λεπτά. Θετικός στο ντεμπούτο του ο Ερλ Ρόουλαντ, που ήρθε στη θέση του τραυματία ΤζεΚουάν Λιούις.

Μπουργκ – Κλουζ Ναπόκα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έβαλε δύσκολα στον εαυτό της, τελικά, όμως, ανταποκρίθηκε η Κλουζ, που πέρασε την Τετάρτη από το Βρότσλαβ, με 70-67 επί της Σλασκ. Οι Ρουμάνοι μπήκαν νωχελικά στο παιχνίδι και βρέθηκαν μέχρι και στο -15 (56-41) στην τρίτη περίοδο, αλλά στο φινάλε πανηγύρισαν χάρη στους 24 πόντους του Ντι Τζέι Σίλι. Το Σάββατο έφτασαν τις επτά σερί επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις με το 91-69 επί της Τιμισοάρα, εντός έδρας, για το πρωτάθλημα.

Η Μπουργκ έχει το προβάδισμα για τη νίκη, οι αποδόσεις, όμως, αδικούν λίγο την Κλουζ. Ωστόσο, όχι τόσο που θα κάνουν μεγάλη ευκαιρία το «διπλό» σε τιμές κάτω του 3,50, ενώ αν το ματς στραβώσει δεν ξέρουμε αν οι Ρουμάνοι θα βρουν ξανά τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψουν κόντρα σε ένα σύνολο πολύ ποιοτικότερο σε σχέση με τη Σλασκ. Πάσο.


5032. ΟΥΛΜ – ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ (20:30)

Από τη συντριβή στα Κανάρια Νησιά, με 111-82, την Τετάρτη, από την Γκραν Κανάρια έρχεται η Ουλμ, που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στους Ισπανούς. Μόλις τέσσερις παίκτες της ήταν διψήφιοι, αλλά το πρόβλημά της στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η άμυνά της. Αυτό το κατάλαβε κόντρα στη Βούρτσμπουργκ εκτός έδρας το Σάββατο και παρότι έχασε διαφορά 14 πόντων στην τελευταία περίοδο, πήρε την πρόκριση για την οκτάδα, με το 76-72. Επέστρεψε ο Τρέβιον Ουίλιαμς, παραμένουν εκτός οι φόργουορντ Φίλιπ Χέρκενχοφ και Ρόμπιν Κρίστεν.

Ουλμ – Λιετκαμπέλις στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο παρατάσεις και συνολικά 50 λεπτά χρειάστηκε η Λιετκαμπέλις για να κάμψει την αντίσταση των Γουλβς, το Σάββατο στο Πανεβέζις, με 108-105, για το πρωτάθλημα της Λιθουανίας. Τέσσερις ημέρες νωρίτερα, στο ίδιο γήπεδο, για το EuroCup είχε νικήσει τον Άρη, με 84-74, χάρη σε ένα σερί 8-0 στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Πολύ καλοί ήταν οι Ντεϊβίντας Σιρβίντις (21π) και Γκεντμίνας Όρελικ (19π, 8ρ).

Η Ουλμ είναι εμφανώς ανώτερη από τη Λιετκαμπέλις κι αν είναι σοβαρή θα πάρει εύκολα το θετικό αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που θα έχει καλό ρυθμό. Ο «άσος» στο -5,5 και το Over 154,5 πόντοι προσφέρεται στο 1,97 στη Novibet και θα είναι η επιλογή μας.


5230. ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (21:00)

Ήταν αρκούντως μαχητική κόντρα στην Παρί ήταν η Βενέτσια, αλλά αυτό δεν την απέτρεψε από το να ηττηθεί με 81-75, την Τετάρτη, στη Βενετία. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η τελευταία περίοδος την οποία έχασε με 25-15, αφού φάνηκε να μένει από ανάσες και λύσεις. Το Σάββατο, στο ίδιο γήπεδο, για το ιταλικό πρωτάθλημα, δυσκολεύτηκε πολύ από την Κρεμόνα, την οποία νίκησε με 79-76, με τους Αμίρ Σιμς (17π, 10ρ) και Μπάρι Μπράουν (15π) να της δίνουν ώθηση. Επέστρεψε στη δράση ο σημαντικός φόργουορντ Κάιλ Ουίλτζερ.

Βενέτσια – Χαποέλ Τελ Αβίβ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ έχει αναστείλει όλες τις αθλητικές δραστηριότητες στη χώρα. Τι πιο λογικό, μια και το μυαλό όλων είναι στις ανθρώπινες απώλειες και στις δύο πλευρές. Έτσι η Χαποέλ έχει να αγωνιστεί από τις 3 Οκτωβρίου και το εμφατικό 100-73 επί της Τσεντεβίτα στο Τελ Αβίβ. Έκτοτε οι παίκτες της έχουν αποχωρήσει από τη χώρα, ενώ θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα δώσει επίσημο παιχνίδι μετά την έναρξη των εχθροπραξιών.

Δεν ξέρουμε πόσο έτοιμη θα είναι η Χαποέλ για να παίξει αυτό το ματς δεδομένων της μετ’ εμποδίων προετοιμασίας της και της εμπόλεμης κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας. Η Βενέτσια θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο και ο «άσος» στο -2,5 βρίσκεται στο 1,85 στην Bet365.