*Πρώτο παιχνίδι για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Τσουκαρίτσκι. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι.

*Αήττητος ο Ολυμπιακός σε τρία εντός έδρας ματς κόντρα σε ομάδες απ’ τη Σερβία (2-1-0).

*Ο Ολυμπιακός έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία 17 ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Κέρδισε μετά από 15 ματς στο 1-0 επί της Γκενκ!

*Με χρήση VAR.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ, 48)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-0 επί του Πανσερραϊκού. Το 1-0 ο Μπιέλ στο 63’, το 2-0 έκανε ο Ελ-Αραμπί με πέναλτι στο 87’. Με δέκα παίκτες απ’ το 4’ ο Πανσερραϊκός, που έχασε πέναλτι στο 54’ με τον Άλεξιτς.

Μπαίνει στις μάχες με την Τσουκαρίτσκι ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, οφείλει να την πάρει με οποιονδήποτε τρόπο, οτιδήποτε διαφορετικό θα συνιστά αποτυχία. Έρχεται απ’ την εντός έδρας νικηφόρα πρεμιέρα πρωταθλήματος κόντρα στον Πανσερραϊκό, το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος και ενώ ο Ολυμπιακός έπαιζε με παίκτη παραπάνω απ’ το τέταρτο λεπτό! Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε ιδέες και ήταν προβλέψιμος. Ο Μαρτίνεθ έκανε τρεις αλλαγές στην ανάπαυλα, είδε τον αντίπαλο να χάνει πέναλτι στο 54’, το 1-0 στο 63’ τελείωσε το ματς.

Βελτιωμένη η εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο 45λεπτο, βοήθησε η είσοδος των Φορτούνη και Σκάρπα, αλλά σε γενικές γραμμές η εικόνα του δεν είναι ακόμη πειστική. «Είμαι πολύ χαρούμενος διότι βελτιωνόμαστε στα θέματα οργάνωσης. Χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωριστούμε. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Αυτοί οι παίκτες χρειάζονται χρόνο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί έχουμε θέσει τις βάσεις και γίνεται πρόοδος», είπε ο κόουτς Μαρτίνεθ, για να συμπληρώσει ενόψει Τσουκαρίτσκι: «Μου αρέσουν οι αλλαγές και ακόμα και να ήταν διαθέσιμος ο Ροντινέι. Μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα ανάλογα με την τακτική και το σύστημα».

Σε επίπεδο μεταγραφών, έρχεται ο αριστερός μπακ Ορτέγκα, ενώ χθες ακούστηκαν τα ονόματα των Γιόβιτς και Γιόβετιτς. Στην ευρωπαϊκή λίστα οι Σκάρμπα και Μπρίνιτς, πήραν τις θέσεις των Χουάνγκ και Αλγκασίμ Μπα. Τιμωρημένος ο Ροντινέι, τη θέση του οποίου στην ενδεκάδα μάλλον θα πάρει ο Βρουσάι. Υπάρχει και το σενάριο που θέλει τον Ρέτσο να μετατοπίζεται στα αριστερά και τον Κίνι να παίζει δεξιά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 5/8 ματς, φιλικά και επίσημα ματς.

*Έρχεται από 6/7 Under 2.5 σε φιλικά και επίσημα ματς.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ (ΣΕΡΒΙΑ, 226)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ. Το 1-0 ο Λούκοβιτς στο 34’, το 2-0 έκανε ο Στάμενιτς στο 77’, το τελικό 3-0 ήρθε απ’ τον Λούκοβιτς στις καθυστερήσεις.

Ξεκάθαρο αουτσάιντερ είναι η Τσουκαρίτσκι, που μπαίνει στις μάχες με τον Ολυμπιακό χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Πρόκειται για ομάδα χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στην Ευρώπη, είναι η έβδομη παρουσία της μετά το 2014, αλλά δεν έχει παίξει ποτέ σε ομίλους διοργάνωσης, ενώ δεν έχει πάρει ποτέ πάνω από μια πρόκριση! Πέρυσι απέκλεισε άνετα τη Ρασίνγκ Ουνιόν στον δεύτερο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ στη συνέχεια αποκλείστηκε με 2/2 ήττες απ’ την Τβέντε (συνολικό σκορ 2-7)!

Είχε εξελίξεις τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ο Ντούσαν Κέρκεζ αποτέλεσε παρελθόν στις 15 Αυγούστου, με τον Ιγκόρ Μάτιτς, να αναλαμβάνει τη θέση του. Ο τελευταίος ήταν επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας, μετέπειτα διευθυντής της Ακαδημίας, πλέον αναλαμβάνει ένα πόστο που του είναι παντελώς άγνωστο, αφού δεν έχει δουλέψει ποτέ ως πρώτος προπονητής. «Στα διπλά παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, εάν θέλουμε να μιλήσουμε ρεαλιστικά. Πρόκειται για έναν γίγαντα του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στα ματς απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους μόνο κέρδη μπορούμε να αποκομίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και γενναίοι», είπε ο νέος κόουτς.

Η Τσουκαρίτσκι έρχεται από την πρώτη ήττα της σεζόν, την υπέστη την περασμένη Παρασκευή στο εκτός έδρας ματς με τη Νόβι Μπέογκραντ, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, που συνοδεύτηκε από κάκιστη εμφάνιση. Μετρά ρεκόρ 2-1-1 στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Πέρυσι τερμάτισε τρίτη, εξελίσσεται σε σταθερή δύναμη της Σερβίας, έχει τερματίσει τρίτη πέντε φορές απ’ το 2015 και έπειτα. Το 2015 πήρε Κύπελλο, ενώ πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό, εκεί έχασε απ’ τον Ερυθρό Αστέρα. Το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από Σέρβους, οι ξένοι είναι μόλις οκτώ.

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 Goal τα 3/4 επίσημα ματς.

*Μετρά 3/4 Over 2.5 στα επίσημα ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ