*Διεθνές φιλικό που διεξάγεται στη Μελβούρνη.

*Goal/Goal και Over 3.5 και τα δυο συνολικά παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες, αμφότερα με φιλικό χαρακτήρα.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκη 3-1 επί του Ισημερινού, σε φιλικό. Πήρε προβάδισμα στο 12ο λεπτό με τον Ιρβάιν και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 23′, στην πορεία βρήκε ακόμη δυο φορές δίχτυα με τους Μαμπίλ (32′) και Κουόλ (84′).

Αρκετά θετικές οι εντυπώσεις που άφησε η Αυστραλία στο φιλικό της περασμένης Πέμπτης. Η ομάδα του Γκράχαμ Άρνολντ ήταν αρκετά σοβαρή κόντρα στον Ισημερινό, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και εκμεταλλευόμενη τα δώρα της αντίπαλης άμυνας, κατάφερε να βρει τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, δεχόμενη προσωρινά την ισοφάριση.

“Θα κάνουμε αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι. Δεν έφερα τους παίκτες εδώ για να μην αγωνιστούν, αλλά φυσικά η νίκη είναι σημαντική. Δεν έχει σημασία ότι είναι φιλικό. Αυτό που μετράει είναι να μάθουν τα παιδιά τι θέλουμε από αυτούς”, δήλωσε ο τεχνικός Άρνολντ.

Εθνική Αυστραλίας Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ράιαν (Αλκμάαρ), Ρεντμέινι (Σίδνεϊ), Γκάουτσι (Αδελαΐδα) – Αμυντικοί: Ντέγκενεκ (Κολόμπους), Άτκινσον (Χαρτς), Ράουλις (Χαρτς), Ντενγκ (Νιϊγκάτα), Ράιτ (Ρόδεραμ), Μπεχίχ (Νταντί Γιουνάιτεντ), Σούταρ (Λέστερ), Μπος (Μέλμπουρν Σίτι) – Μέσοι: Μετκάλφι (Ζανκτ Πάουλι), ΜακΓκρί (Μίντλεσμπρο), Μπακούς (Σεντ Μίρεν), Ντέβλιν (Χαρτς), Ιρβάιν (Ζανκτ Πάουλι), Ο’Νιλ (Μέλμπουρν Σίτι), Ρόμπερτσον (Μάντσεστερ Σίτι) – Επιθετικοί: Τίλιο (Μέλμπουρν Σίτι), Κάμινγκς (Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς), Μπορέλο (Γουέστερν Σίδνεϊ), Μαμπίλ (Σπάρτα Πράγας), Ιρανκούντα (Αδελαΐδα), Ντιουκ (Ματσίτα Ζέλβια), Κουόλ (Χαρτς), Γκούντγουιν (Αδελαΐδα)

Αυστραλία Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

*Σκόραρε και στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Προηγούμενο ματς: Ήττα 3-1 από την Αυστραλία, σε φιλικό. Βρέθηκε πίσω στο 12ο λεπτό και παρότι ισοφάρισε με τον Τόρες στο 23′, στην πορεία δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα (32′, 84′).

Μόνο ευχαριστημένοι δεν αισθάνονται άπαντες στο στρατόπεδο του Ισημερινού, μετά και την εμφάνιση στο προηγούμενο φιλικό. Η ομάδα του Φέλιξ Σάντσεθ προσπάθησε να δείξει ανταγωνιστική στο παιχνίδι του Σίδνεϊ, αλλά υπέκυψε από τα αμυντικά της προβλήματα, τα οποία ουσιαστικά χάρισαν τρία τέρματα στους Αυστραλούς. Ο Ισημερινός είχε ισοφαρίσει προσωρινά με την κεφαλιά του Τόρες στην “καρδιά” της αντίπαλης περιοχής.

Ετοιμάζονται αλλαγές από τον Ισπανό τεχνικό για το σημερινό παιχνίδι, θέλοντας να δει ένα καλύτερο πρόσωπο από την ομάδα του. Αποχώρησε με πρόβλημα ο Χέρεμι Σαρμιέντο και περιμένει να μάθει το χρόνο που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Άλαν Φράνκο και Χοσέ Σιφουέντες, ενώ και ο Ερνάν Γκαλίντες θα πάρει τη θέση του Μόισες Ραμίρες.

Εθνική Ισημερινού Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ντομίνγκες (Λίγκα ντε Κίτο), Γκαλίντες (Αούκας), Ραμίρες (Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε) – Αμυντικοί: Εστουπινιάν (Μπράιτον), Πρεσιάδο (Γκενκ), Ινκαπιέ (Λεβερκούζεν), Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Αρεάγα (Σιάτλ), Παλάσιος (Λος Άντζελες), Ορδόνιες (Κλαμπ Μπριζ), Πάτσο (Αντβέρπ) – Μέσοι: Μένα (Λεόν), Μέντες (Σάο Πάολο), Ανγκούλο (Σινσινάτι), Μ. Καϊσέδο (Μπράιτον), Φρανκο (Ταγιέρες), Σιφουέντες (Λος Άντζελες), Σορνόσα (Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε), Αλβαράδο (Λίγκα ντε Κίτο) – Επιθετικοί: Εστράδα (Κρουζ Αζούλ), Ροντρίγκες (Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε)

Ισημερινός Στατιστικά

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια.

*2-3 Goals τα 3/4 τελευταία παιχνίδια.

Αυστραλία – Ισημερινός στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ