Euroleague: Δεν πείθουν Ερυθρός Αστέρας και Φενέρ

Σπύρος Κοντός
Σπύρος Κοντός
Ανανεώθηκε:
Ευρωλίγκα

5037. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (22:00, NOVASPORTS START)

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική.

Πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση ο Ερυθρός Αστέρας έχασε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 79-73, την Παρασκευή. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί φυσιολογικό αποτέλεσμα, αλλά κάτι τέτοιο δε συμβαίνει από τη στιγμή που οι «πράσινοι» αγωνίζονταν χωρίς τους δύο κορυφαίους Έλληνες παίκτες τους, τον φόργουορντ Ιωάννη Παπαπέτρου και τον σέντερ Γιώργο Παπαγιάννη, καθώς και τον γκαρντ Στέφαν Γιόβιτς και τον φόργουορντ Οκάρο Ουάιτ. Αντιμετωπίζοντας, «μισή» ομάδα, οι Σέρβοι μπήκαν καλά στο ματς, αλλά στη συνέχεια ήταν υπερβολικά χαλαροί στην άμυνα και δεν είχαν αντίδοτο στους Νεμάνια Νέντοβιτς (25π, 5ασ) και Βασίλη Καβαδά, που έκανε ρεκόρ καριέρας στη διοργάνωση σε πόντους (17), ριμπάουντ (6) και αξιολόγηση (22). Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε έξι παίκτες του να έχουν από τουλάχιστον 8 πόντους, αλλά πήρε ελάχιστα από τους υπόλοιπους. Πρώτος σκόρερ ο Άαρον Ουάιτ (14π, 12ρ) και τον ακολούθησαν οι Όστιν Χόλινς (13π) και Νίκολα Κάλινιτς (12π, 7ρ, 6ασ).

Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι κι αν επέστρεψαν οι Νάντο Ντε Κολό και Ντανίλο Μπάρτελ; Η Φενέρμπαχτσε έκανε μία από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις και ηττήθηκε στο Πριγκιπάτο, με 92-78, από την Μονακό, την Παρασκευή. Οι Τούρκοι ήταν κοντά στο σκορ μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου, όταν και δέχθηκαν ένα επιμέρους σκορ 23-2, με το οποίο έσπασε η ισοπαλία και η διαφορά εκτινάχθηκε στους 21 πόντους (51-30), λίγο πριν από το ημίχρονο. Η απόσταση των δύο συνόλων άγγιξε και τους 30 πόντους (61-33), αλλά η χαλάρωση των Γάλλων έδωσε τη δυνατότητα στο συγκρότημα του Σάσα Τζόρτζεβιτς να μειώσει. Διασώθηκαν οι Γάλλος σταρ με 19 πόντους, 18 προσέθεσε ο Μάρκο Γκούντουριτς και από 10 είχαν ο Γερμανός φόργουορντ και ο Ντισόν Πιέρ. Παραμένει εκτός ο γκαρντ Πιερία Χένρι και οι διεθνείς Μελίχ Μαχμούτογλου (γκαρντ), Μετεκάν Μπιρσέν (φόργουορντ) και Αχμέτ Ντουβερίογλου (σέντερ) , αμφίβολοι ο γκαρντ Μαριάλ Σαγιόκ και ο σέντερ Γιαν Βέσελι.

Δείτε τα Προγνωστικά Euroleague

Καμία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αυτή τη στιγμή, οπότε θα προτιμήσουμε να πάμε σε μία επιλογή μεγαλύτερου ρίσκου, με μικρότερο ποντάρισμα. Θα κρατήσουμε την επικράτηση της Φενέρ και το να σκοράρει τουλάχιστον 74 πόντους, στο 2,32 στη Stoiximan.


5036. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αναβλήθηκε εκ νέου λόγω της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και της έκρυθμης κατάστασης στην Ανατολική Ευρώπη.