Euroleague: Κόντρα στα φαβορί

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
Ευρωλίγκα

5264. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ  (21:30, NOVASPORTS 4)

Ο Ολυμπιακός σκόνταψε στο Βελιγράδι. Είχε περάσει από Καζάν και Αγία Πετρούπολη, αλλά δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίδραση του Αστέρα. Έχασε με 81-76 αφού δεν μπόρεσε να παίξει την άμυνα που τον έχουμε συνηθίσει κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στον Μπαρτζώκα. Στο πρωτάθλημα δεν είχε φυσικά πρόβλημα να κερδίσει τον Απόλλωνα αλλά κι εδώ ήταν απούσα η άμυνα. Ο Φαλ που έχει πάθει διάστρεμμα θα παίξει σήμερα, όμως δεν είναι απολύτως έτοιμος.

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν βρίσκει τον δρόμο της, έστω και χωρίς τον αστέρα Χίλιαρντ, ο οποίος τραυματίστηκε και θα επιστρέψει τέλη Γενάρη. Μέχρι τότε αποκτήθηκε ο Ρίβερς που είχαμε δει στον Παναθηναϊκό με επιτυχία. Καλός σουτέρ ο ζερβοχέρης φόργουορντ. Υστερεί κάπως στην άμυνα θα το καλύψει όμως ο Τρινκιέρι. Κέρδισε την Εφές με 83-71 εντός έδρας και μετά πήρε και το ντέρμπι με την Άλμπα για το πρωτάθλημα εκτός έδρας. Μετρά πέντε σερί νίκες και οκτώ στα τελευταία εννέα παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Euroleague

Είναι πολύ δύσκολο το ματς για τον Ολυμπιακό. Πετυχαίνει την Μπάγερν στα καλύτερά της. Κι όσο κι αν είναι αήττητος στην έδρα του, ακόμη κι αν κερδίσει σήμερα αυτό δεν θα συμβεί εύκολα. Το όριο των πόντων του αγώνα έχει βγει στους 5.5 και θα πάρουμε το διπλό με χάντικαπ στο 1.90 από τη stoiximan.


5260. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – OΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (19:00, NOVASPORTS 5)

Αρχίζει και ρολάρει η ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα του Ιτούδη βλέπει τους τραυματίες να επιστρέφουν, τον Μιλουτίνοφ να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς και να κάνει νταμπλ-νταμπλ στο Κάουνας και έχει φτάσει πλέον τις πέντε σερί νίκες και έξι στα τελευταία επτά με μόνη ήττα αυτή στη Βαρκελώνη από την Μπάρτσα. Κέρδισε με 73-51 λοιπόν εκτός έδρας τη Ζαλγκιρις και πλέον μετά από πολύ καιρό είναι έτοιμη να παραταχθεί πλήρης.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ούνικς Καζάν στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φοβερή και τρομερή Ούνικς. Η ομάδα του Περάσοβιτς ξεπέρασε την εντός έδρας ήττα στην παράταση από τον Ολυμπιακό και κέρδισε στο Τελ Αβίβ τη Μακάμπι με 85-74. Για ακόμη ένα ματς η άμυνα ήταν πρωταγωνίστρια και δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι αν συνεχίσει έτσι μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και θέση στην πρώτη τετράδα. Στη VTB έχει δύο νίκες στη σειρά και γενικά είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες στη διοργάνωση. Ξανά αμφίβολος ο έμπειρος Βοροντσέβιτς.

Θα αντέξει η Ούνικς. Δεν θα παραδοθεί άνευ όρων. Η ΤΣΣΚΑ μπορεί να είναι δυνάστης των υπολοίπων ομάδων από τη Ρωσία, αλλά η Ούνικς μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά. Ακόμη κι αν χάσει αυτό θα γίνει με μικρή διαφορά στις 2-3 κατοχές. Το Line είναι στους 8.5 πόντους και παίρνουμε το διπλό στο χάντικαπ με 1.90 στη bwin.


5263. ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ – ΜΟΝΑΚΟ (20:00, NOVASPORTS START)

H Ζαλγκίρις βρήκε νίκες, τρεις στο σύνολο, και αναθάρρησε ψυχολογικά, ώστε ακόμη κι αν δεν μπορεί την οκτάδα (αυτό είναι δεδομένο) να μην χαθεί όλη η χρονιά με ματς αγγαρείες. Μετά τα τρία ροζ φύλλα στη σειρά όμως, ήρθε η ήττα αφού έχασε εντός με 73-51 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν είχε απάντηση στην ποιότητα των αντιπάλων, ούτε μπόρεσε να σταματήσει τον πύργο Μιλουτίνοφ. Εκτός σταθερά ο κορυφαίος παίκτης της, ο Γάλλος σέντερ Λοβέρν, δεν παίζει και ο αρχηγός Γιανκούνας.

Ζαλγκίρις Κάουνας – Μονακό στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξελίξεις απρόσμενες στο Πριγκηπάτο. Η Μονακό απέλυσε τον Μίτροβιτς. Τον άκρως επιτυχημένο κόουτς που την οδήγησε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και στην Ευρωλίγκα. Επίσημα έφταιξαν οι σερί ήττες στην Ευρωλίγκα, αφού έχασε και από τη Μιλάνο εντός έδρας. Η αλήθεια είναι όμως ότι η διοίκηση προτίμησε την απόλυση του Μίτροβιτς, από το να φύγει ο ιδιόρρυθμος σταρ Μάικ Τζέιμς. Κατά τη γνώμη μας λάθος έπραξε (τα γράφαμε με την απόκτησή του), αυτό όμως θα φανεί στην πράξη.

Χαμηλή ποιότητα η φετινή Ζαλγκίρις, σε ανακατωσούρα και εξελίξεις η Μονακό. Θα απέχουμε.


5265. ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΖΕΝΙΤ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (22:00, NOVASPORTS START)

Δεν τα πάει καλά εσχάτως η Βιλερμπάν. Έχασε από την Μπασκόνια στη Βιτόρια με 91-66 εκτός έδρας. Στα τελευταία εννέα ματς έχει επτά ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα και δείχνει πολύ επηρεασμένη από την απουσία του Λάιτι. Επίσης λείπει σταθερά ο Μόργκαν. Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα έχει αρχίσει και πέφτει επικίνδυνα.

Βιλερμπάν – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ζενίτ έχασε εντός έδρας από τη Φενέρ και τρέχει και δεν φτάνει. Η ομάδα του Πασκουάλ έκανε τρεις σερί ήττες, οι δύο εντός έδρας και όλες από ομάδες που δεν είναι καν στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. Αυτό είναι που προβληματίζει ακόμη περισσότερο. Καλείται να ανακάμψει άμεσα ώστε να μην βγει και η ίδια από τη ζώνη των πλέι οφ. Ο Λόιντ δεν είναι 100% έτοιμος αλλά είναι σχεδόν αδύνατον να μην μπει στο παρκέ σε αυτό το παιχνίδι.

Στην κατάσταση που είναι οι δυο ομάδες δεν θα μπλέξουμε με ποντάρισμα και θα περιμένουμε μήπως παρέμβουμε στο live.