Κουπόνι Μπάσκετ Σαββάτου (13/11) – Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
aktinografia basket betarades

5407. ΑΦΙΟΝ ΜΠΕΛΕΝΤΙΓΙΕΣΙ – ΣΟΚΑΡ ΠΕΤΚΙΜΣΠΟΡ (12:00)

Περισσότερα για το Αφιόν Μπελεντιγιέσι – Σοκάρ Πετκίμσπορ εδώ.


5408. ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ (14:30)

Άσχημο είναι το ξεκίνημα της Τουρκ Τέλεκομ αφού έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις τέσσερα από τα 11 ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις. Κι αυτό για μία ομάδα επιπέδου Eurocup σίγουρα δεν μπορεί να είναι ικανοποιητικό. Στο τελευταίο της παιχνίδι στη λίγκα έχασε με 79-66 από την Εφές και μετά με 76-67 από την Μπανταλόνα για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Η Μπούρσασπορ το πάλεψε μέχρι τέλους στην Πάτρα για το Eurocup αλλά τελικά έχασε με 83-80 από την Προμηθέα. Στο τελευταίο της παιχνίδι στη λίγκα κέρδισε με 87-75 την Τόφας. Έχει ήδη παίξει σε αυτό το γήπεδο, σε φιλικό που έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου και κέρδισε με 65-63, αλλά πολλά έχουν αλλάξει από τότε.

Ξεκάθαρο φαβορί δίνεται η Τουρκ και αυτό δεν μας βρίσκει πολύ σύμφωνους. Έχει κάποια αξία το +7,5 στο διπλό.


5309. ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ – ΤΣΜΟΚΙ-ΜΙΝΣΚ (15:00)

Αφού έχασε από το Λαύριο εκτός έδρας στην παράταση με 95-86, η Νίζνι κέρδισε με 79-65 εντός έδρας την Πάρμα Περμ εντός συνόρων και έβγαλε αντίδραση. Παραμένει εκτός ο Μπαμπούριν, γενικά είναι κατώτερη του αναμενομένου και χειρότερη από πέρσι.

Η Τσμόκι-Μινσκ έχασε για το FIBA Europe Cup με 95-72 εντός έδρας από την Κραϊλσχάιμ. Πριν από αυτό το ματς πάντως είχε καταφέρει να πάρει την πρώτη της νίκη στη VTB κερδίζοντας εντός στην παράταση με 93-91 την Κάλεβ Κράμο.

Φαβορί η Νίζνι αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με ένα χάντικαπ της τάξης των 11.5 πόντων κι ενώ ακολουθεί και ευρωπαϊκό παιχνίδι.


5250. ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (17:00, ERT3)

Περισσότερα για το Ιωνικός – Προμηθέας εδώ.


5251. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΛΑΥΡΙΟ (17:00)

Εξαιρετικός ο Κολοσσός μέχρι τώρα, μας δικαιώνει συνεχώς και στοιχηματικά. Μετά το διπλό στον Άρη, έκανε διπλό και στην ΑΕΚ. Μεσολάβησε η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά ουδείς περίμενε ότι εκεί μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Εξαιρετικό κλίμα, χημεία και σωστό μπάσκετ από την ομάδα του κόουτς Κατζούρη.

Το Λαύριο έχασε ένα δικό του ματς εντός έδρας από τον προβληματικό Ιωνικό και μας παραξένεψε όλους. Η διαφορά στο φινάλε χάθηκε πολύ παράξενα, αλλά όλα μπορούν να συμβούν στον αθλητισμό. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες.

Δύσκολα θα ανέβει το σκορ σε αυτόν τον αγώνα. Πρώτη επιλογή το Under 154.5 στους συνολικούς πόντους του αγώνα.


5409. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – ΜΠΑΧΤΣΕΣΕΧΙΡ (17:00)

Περισσότερα για το Νταρουσάφακα – Μπαχτσεσεχίρ εδώ.


5246. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΣΚΑΪΛΑΪΝΕΡΣ (19:00)

Προημιτελικός αγώνας νοκ άουτ για το Κύπελλο Γερμανίας.

Στον προηγούμενο γύρο έκανε εμφατική εμφάνιση στην αρένα της για να κερδίσει πολύ άνετα με 97-77 την Γκέτινγκεν. Μετά από αυτό το ματς σαν να αποπροσανατολίστηκε και έχασε τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος. Τελευταία ήττα αυτή εντός έδρας με 90-76 από την Ουλμ.

Η Φρανκφούρτη ξεπέρασε το εμπόδιο της ποιοτικότερης Όλντενμπουργκ για να βρεθεί στην οκτάδα, αφού την κέρδισε εντός έδρας με 75-67. Κι αυτή όπως και η γηπεδούχος μετά έκανε τέσσερις ήττες σε πέντε ματς.

Αμφότερες το θέλουν πολύ, μικρό προβάδισμα στην έδρα, αλλά οι 6.5 πόντοι στο χάντικαπ είναι οριακοί και δεν θα ποντάρουμε.


5395. ΑΝΔΟΡΑ – ΜΟΥΡΘΙΑ (19:00)

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι η Ανδόρα. Στα τελευταία πέντε ματς έχει τέσσερις νίκες, αυτή την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα από την Τενερίφη. Ακολούθησε η τεράστια νίκη επί της Παρτίζαν για το Eurocup και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Έχει επανακάμψει μετά το άσχημο ξεκίνημα.

Η Ανδόρα δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεπεράσει εντός έδρας το εμπόδιο της Φουενλαμπράδα. Με μόλις τρεις ήττες σε εννέα αγωνιστικές είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και φυσικά καταπλήσσει. Μετρά τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς με μόνη ήττα στην έδρα της Μπρεογκάν.

Μεγάλο ντέρμπι, φαίνεται και στις αποδόσεις, κλίνουμε προς τον άσσο, αλλά θα τον θέλαμε σε τιμή αουτσάιντερ και όχι φαβορί.


5398. ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ (19:00)

Περισσότερα για το Μπανταλόνα – Σαραγόσα εδώ.


5410. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΤΣΕΚΜΕΤΣΕ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (19:15, COSMOTE SPORT 9)

Η Μπουγιούκ έρχεται από εκτός έδρας ήττα με 86-69 στην έδρα της Νταρουσάφακα. Με αυτή την ήττα έσπασε ένα μίνι αήττητο σερί δύο νικών. Πάει πάντως καλύτερα του αναμενομένου κι αν συνεχίσει έτσι θα σώσει εύκολα την κατηγορία.

Η Εφές πρώτα κέρδισε άνετα την Τουρκ Τέλεκομ και μετά ήρθε ο θρίαμβος με 90-63 στο Βερολίνο επί της Άλμπα. Δείχνει ότι η εντός έδρας ήττα από τη Ζενίτ την έβαλε σε ράγες αντίδρασης και ανασύνταξης. Πλέον δεν έχει καμία απολύτως απουσία.

Δεν θα ανακατευτούμε με την Εφές μέχρι να δούμε ένα σταθερό δείγμα γραφής, από έξι-επτά ματς και πάνω.


5252. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ – ΑΕΚ (20:00, ERT3)

Ακόμη μία ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, αφού έχασε εντός από την Ούνικς Καζάν. Μπορεί το ματς να χάθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά ο εξάστερος ήταν για μία ακόμη φορά κάκιστος. Στο πρωτάθλημα δεν είχε πρόβλημα να περάσει από τη Θεσσαλονίκη, κερδίζοντας εύκολα τον ΠΑΟΚ.

Ακόμη χειρότερα τα πηγαίνει η ΑΕΚ, η οποία έχασε εντός έδρας από τον Κολοσσό. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και παίζει τη Δευτέρα ρέστα με τη Ρίγα εντός. Πάντως το κλίμα είναι κάκιστο, ενώ πλέον έχει διψήφιο αριθμό ban για χρέη, οπότε δεν μπορεί να κάνει μεταγραφή.

Η διαφορά εξαρτάται από τα κέφια των γηπεδούχων, δεν θα ποντάρουμε σε κάτι.


5314. ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ (20:00)

Το σερί των τριών νικών σταμάτησε στην Αγία Πετρούπολη για τη Ζιέλονα Γκόρα, όπως ήταν άλλωστε και αναμενόμενο. Έχασε από τη Ζενίτ με 97-80, αφού δεν μπόρεσε καθόλου να ελέγξει τον ρυθμό και πήγε σε ένα ανοιχτό τέμπο κόντρα σε ανώτερο αντίπαλο.

Έχει πάρει μπροστά η Λοκομοτίβ. Πέρασε σαν άνεμο από την έδρα της Σλασκ με 98-68 και αυτό ήταν το πέμπτο ροζ φύλλο αγώνα. Από τα προηγούμενη τέσσερα τα τρία ήταν για το Eurocup, στο οποίο μέχρι τώρα διαπρέπει, όπου είναι και αήττητη.

Το μομέντουμ δείχνει Κουμπάν, αλλά κάτι η ευρωπαϊκή κούραση, κάτι οι 9.5 πόντοι, δεν θα ποντάρουμε σε αυτό το ματς το προφανές διπλό.


5326. ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ – ΤΡΕΝΤΟ (21:00, NOVASPORTS 4)

Πέρασε από το Βαρέζε η Μπρίντιζι με 84-71 και συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία εντός συνόρων. Στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή μετρά έξι νίκες στη σειρά, δηλαδή έχει μόνο ροζ φύλλα αγώνα μετά την ήττα της πρεμιέρας. Εκεί που τα χαλάει είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ακόμη δεν έχει βρει νίκη.

Η Τρέντο κάνει κάτι ανάλογο. Στο πρωτάθλημα μετρά δύο σερί νίκες, κόντρα σε Πέζαρο εκτός και Μπρέσια εντός. Στο Eurocup όμως έχει γίνει σάκος του μποξ για κάθε αντίπαλο και έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Συνολικά πάντως έχει πέντε ήττες στα τελευταία επτά σε όλες τις διοργανώσεις.

Φαβορί η Μπρίντιζι, οι 7.5 πόντοι όμως στο χάντικαπ κάνουν απαγορευτικό κάθε ποντάρισμα.


5247. ΜΠΑΪΡΟΪΤ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (21:30)

Περισσότερα για το Μπαϊρόιτ – Άλμπα Βερολίνου εδώ.


5329. ΠΕΖΑΡΟ – ΚΟΥΟΡΕ ΝΑΠΟΛΙ (21:30)   

Ο κατήφορος συνεχίζεται για το Πέζαρο. Μπορεί να μην είχε απαιτήσεις να κερδίσει την πρωταθλήτρια Βίρτους στην Μπολόνια και η ήττα με 88-75 να ήταν αναμενόμενη, έχει όμως πέντε σερί ήττες και μόλις μία ήττα στα επίσημα ματς που έχει δώσει.

Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι των νεοφώτιστων με την Τορτόνα εντός έδρας με 82-79. Βασίζει πολλά στην έδρα της, εκεί όπου έχει τρεις νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς. Τραυματίστηκε ο κορυφαίος ψηλός της, ο Έλεγκαρ και αντικαταστάθηκε ήδη από τον Πάργκο. Είναι σημαντική απώλεια για τη Νάπολι.

Αν δεν υπήρχε η απώλεια του Έλεγκαρ θα παίζαμε το διπλό στο 2.35, τώρα θα τηρήσουμε στάση αναμονής.


5400. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ  (21:45, COSMOTE SPORT 7)

H Γκραν κανάρια διέσυρε την Μπουργκ για το Eurocup. Με τον Φίσακ στον πάγκο, οι νησιώτες θα είναι πολύ δυνατοί, όπως είχαμε εκτιμήσει. Μπορεί να έχασε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της εκπληκτικής Μπρεογκάν, αλλά σε γενικές γραμμές είναι ομάδα φτιαγμένη για πλέι οφ και καλή ευρωπαϊκή πορεία. Σήμερα όμως έχει χτυπηθεί από κορονοϊό και υπάρχουν πολλά θέματα.

Διασυρμός για την Μπασκόνια στην έδρα της Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα σε μία εμφάνιση η οποία ήταν πραγματικά τραγικότατη. Το 93-67 και τιμητικό είναι, αν το κυνηγούσε η Μπάρτσα θα έστελνε τη διαφορά πολύ ψηλότερα. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κέρδισε με τα χίλια ζόρια τη Μάλαγα εντός.

Αν δεν είχε τα θέματα με τον κορονοϊό η Γκραν Κανάρια θα παίζαμε στον άσσο. Τώρα θα απέχουμε.


5401. ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ – ΣΑΝ ΠΑΜΠΛΟ ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ  (21:45)

Το πάλεψε αρκετά η Μάλαγα στην έδρα της Μπασκόνια, αλλά τελικά έχασε με 92-89. Αν λάβουμε υπ’ όψιν και την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μπασκόνια, μάλλον δεν έκανε και κανένα κατόρθωμα. Η ομάδα του Κατσικάρη μοιάζει να έχει περιορισμένες δυνατότητες.

Η Μπούργκος έχασε εντός έδρας με 90-82 από τη Μανρέσα εντός έδρας. Η μετά-Πεναρόγια εποχή ξεκίνησε καλά, τώρα υποχωρεί κάπως και διαφαίνεται ότι θα υπάρχουν μεταπτώσεις στη φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή είναι σε πτώση με πέντε ήττες στα τελευταία έξι ματς.

Φαβορί η Μάλαγα, στους 5.5 το line, κλίνουμε προς το διπλό και την αντίδραση της Μπούργκος, αλλά όχι και ζεστά για να το ποντάρουμε κιόλας.