Προγνωστικά Μπάσκετ: «Κολοσσιαίο» διπλό στα Λιόσια

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
μπάσκετ slider

5734. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (12:00)

Δεν μπόρεσε να προβάλει σοβαρή αντίσταση στη Φενέρ και έχασε με 102-80 εκτός έδρας, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος ήταν αρκετά κουρασμένος. Δεύτερη σερί ήττα μετά από αυτήν που έκανε από την Καρσίγιακα εντός έδρας. Βέβαια θα πρέπει να δει κανείς ότι έπαιξε με τις δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες στην Τουρκία. Πριν από αυτά τα ματς είχε τρεις ήττες στη σειρά μετά την ήττα της πρεμιέρας.

Γκαζιαντέπ – Γαλατασαράι στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γαλατά από τη μεριά της δείχνει ότι είναι φέτος αρκετά δυνατή και μπορεί να μπει στην τετράδα της κανονικής περιόδου, αλλά και να διακριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την πρώτη της ήττα στη συγκεκριμένη διοργάνωση, που ήρθε από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, η Γαλατά έβγαλε εξαιρετική αντίδραση. Αν και κουρασμένη κέρδισε την Μπούρσα με 99-84 συνδυάζοντας σκορ και θέαμα. Επίσης δεν είχε ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα και αυτό είναι στα υπέρ της σήμερα.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Με συμμάχους τα δεδομένα, αλλά και τις αποδόσεις, πάμε με τη Γαλατά. Φρονούμε ότι έχει πολύ καλύτερο ρόστερ από την Γκαζιαντέπ, είναι σε καλύτερη κατάσταση γενικά ως ομάδα, ενώ δεν είχε και υποχρεώσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης οι αποδόσεις δίνουν τη Γαλατά ως αουτσάιντερ και αυτό μας αρέσει ακόμη περισσότερο για να εμπιστευτούμε το διπλό στο 2.05 από τη stoiximan.


5484. ΑΕΚ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (17:00, ERT3)

Δεν είναι καθόλου καλά η ΑΕΚ. Η Ένωση δεν βρίσκει χημεία, ρυθμό, γενικά δεν στέκεται καν στο επίπεδο που το ρόστερ της μπορεί. Έχασε με κάτω τα χέρια στη Λετονία από τη Ρίγα και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς. Ο Δέδας θέλει αλλαγές στο ρόστερ, αλλά με το BAN που υπάρχει προς το παρόν βολεύεται με ότι έχει, αν και δεν θα είναι για πολύ στον πάγκο αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με τα χίλια ζόρια τον Ιωνικό εκτός έδρας. Σταθερά εκτός οι Γέλοβατς και Μπόγρης.

ΑΕΚ – Κολοσός Ρόδου στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κολοσσός την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εύκολα με 77-54 από τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που ούτως ή άλλως δεν μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη. Είχαν προηγηθεί όμως τρεις νίκες στη σειρά, δύο εντός κόντρα σε Απόλλωνα και Ιωνικό και μία μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη. Είναι καλύτερος του αναμενομένου μέχρι τώρα.

Ο Κολοσσός έχει μαζί του ένα μαξιλαράκι 8.5 πόντων και στην κατάσταση που είναι η ΑΕΚ, αυτό είναι μάλλον υπερβολικό. Το διπλό του Κολοσσού στο χάντικαπ μοιάζει να είναι σήμερα το πλέον δυνατό σημείο της ημέρας, στο 1.90 από τη stoiximan.


5399. ΓΚΙΣΕΝ – ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ ΜΕΡΛΙΝΣ (19:00) 

Κατώτερη των περιστάσεων η Γκίσεν, δεν μπόρεσε να κοντράρει τη γηπεδούχο Βούρτσμπουργκ και μοιραία γνώρισε την ήττα με 82-69. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας έχει τέσσερις ήττες σε πέντε ματς, αλλά για πρώτη φορά έχασε με διψήφια διαφορά. Και τις δύο νίκες τις έχει πετύχει στην έδρα της, στην οποία ποντάρει πολλά για να παραμείνει στην κατηγορία και σήμερα αυτό είναι ένα από τα ματς στα οποία μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Μοναδικός απόντας ο αξιόλογος σέντερ Φέιν.

Γκίσεν – Κραϊλσχάιμ Μερλίνς στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κραϊλσχάιμ συμμετέχει στο FIBA Europe Cup και είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Μπέικεν Μπίαρς με 86-77. Αυτή η ήττα ήταν η πρώτη μετά από ένα σερί τριών νικών. Στο πρωτάθλημα έχει δύο νίκες στη σειρά, αφού πρώτα πέρασε από την έδρα της Μπαϊρόιτ και μετά κέρδισε εντός έδρας στην παράταση την Μπραουνσβάιγκ. Στη συγκεκριμένη έδρα έχει κερδίσει και στις τελευταίες τρεις επισκέψεις της.

Η Γκίσεν μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη σήμερα. Είναι πιο ξεκούραστη από την αντίπαλό της, σκοράρει άνετα μπροστά στο κοινό της και η Κραϊλσχάιμ δεν είναι δα και ο ορισμός της σταθερότητας. Βρίσκουμε τους γηπεδούχους με μαξιλαράκι 2.5 πόντων και θα πάρουμε τον άσσο στο χάντικαπ στο 1.90 από τη bwin.


5725. ΜΠΡΕΟΓΑΝ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (19:00)

Συνεχίζει να καταπλήσσει τους πάντες η νεοφώτιστη. Η Μπρεογάν κέρδισε και την ισχυρή Μούρθια με 94-89 και σταμάτησε ένα σερί τριών ηττών, όλες με μονοψήφια διαφορά και με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Δεν είναι τυχαία η πορεία της και σε δεύτερο σερί ματς θέλει ακόμη μία νίκη για να χτίσει αυτή τη φορά ένα θετικό σερί και να είναι σταθερά σε τροχιά οκτάδας.

Μπρεογάν – Γκραν Κανάρια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γκραν Κανάρια κάνει φοβερά πράγματα, κάτι που είχαμε καταγράψει ως εκτίμηση δυνατότητας και στο αφιέρωμα της λίγκας. Ο Φίσακ είναι εξαιρετικός κόουτς, η ομάδα του κέρδισε με 90-89 στη Βαλένθια για το Eurocup και έχει πλέον τέσσερις σερί νίκες, δύο ευρωπαϊκές και δύο για τη λίγκα, ανάμεσα σε αυτές και ο θρίαμβος στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ.

Το ματς θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Οι νεοφώτιστοι είναι πιο ξεκούραστοι, οι φιλοξενούμενοι σαφέστατα πιο ποιοτικοί και πιο έμπειροι. Μοιραία οι αποδόσεις στο αποτέλεσμα έχουν βγει οριακά. Εμάς μας αρέσει όμως το line των συνολικών πόντων. Το λέμε αυτό διότι και οι δύο είναι σκληρές στην άμυνα και το ματς εκεί θα κριθεί. Πάμε λοιπόν με το under 155.5 στο 1.90 από την interwetten.


5726. ΜΟΥΡΘΙΑ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ (19:00)

Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπρεογάν η Μούρθια. Το πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της αντιπάλου της, αλλά τελικά υπέκυψε με 94-89. Αυτή η ήττα σταμάτησε ένα σερί τριών νικών. Η Μούρθια δείχνει φέτος ότι είναι μία εξαιρετική ομάδα. Είναι ήδη σε θετικό πρόσημο με ρεκόρ 5-3. Και οι τρεις ήττες της έχουν έρθει εκτός έδρας με μονοψήφια διαφορά, αφού οι άλλες δύο ήταν κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μάλαγα. Παίζει καλό μπάσκετ, είναι δυνατή στην άμυνα και συνετή στην επίθεση.

Μούρθια – Φουενλαμπράδα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φουενλαμπράδα έχασε στην έδρα της Μπάρτσα με 79-69 με τον αντίπαλο να παίζει εντελώς στο ρελαντί. Γενικά είναι πολύ αδύναμη και δίνεται ως από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Έχει κάνει μόλις δύο νίκες, ενώ εκτός έδρας δεν έχει πάρει ακόμη ροζ φύλλο αγώνα. Πάλεψε μόνο το ματς στο Μπιλμπάο, στα άλλα έχασε με κάτω τα χέρια. Απόντας και σήμερα ο σημαντικότατος Μέιντλ.

Η Μούρθια είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης. Θα πάρει τη νίκη και το ζητούμενο είναι η διαφορά. Οι μπουκ έχουν βγάλει το line του αγώνα στους 8,5 πόντους. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν με διψήφια διαφορά το ματς, οπότε παίρνουμε τον άσσο στο χάντικαπ με απόδοση 1.90 στη winmasters.