Προγνωστικά Μπάσκετ: Δύο over, ένα under κι ένα φαβορί

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
μπάσκετ slider

5396. ΕΝΙΣΕΪ – ΖΕΝΙΤ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (14:30)

Το πάλεψε στο τελευταίο της παιχνίδι η Ενισέι, έπαιξε καλό μπάσκετ και έδειξε ότι η νίκη που πέτυχε στην έδρα της Κάλεβ της έκανε καλό. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε τελικά να κερδίσει εντός έδρας την ισχυρή Ούνικς Καζάν, από την οποία έχασε στην παράταση με 83-80. Γουέαρ και Ουίλις είχαν από 19 πόντους, ενώ ο Μπράουν είχε 14. Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς και πάλι κόντρα σε ομάδα Ευρωλίγκας και θέλει να αποδείξει ξανά ότι μπορεί να τις κοιτάξει στα μάτια.

Ενισέι – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ζενίτ αντέδρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις δύο σερί ήττες που έκανε στην Ευρωλίγκα κόντρα σε Μπάρτσα και Ρεάλ. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ υποδέχτηκε την τρίτη ισπανική ομάδα της διοργάνωσης, την Μπασκόνια και την κατατρόπωσε με 83-54. Φοβερή άμυνα από τη Ζενίτ, ενώ στην επίθεση είδε τον Λόιντ να σταματά στους 20 πόντους. Ο Αμερικανός αποδεικνύεται εξαιρετική μεταγραφή. Στους 12 ο Κουλάγκιν, από 10 πρόσθεσαν οι Μίκι και Μπαρόν. Ακόμη δεν έχει τραβήξει πολύ φέτος ο Πονίτκα, προφυλάχτηκε ο ευπαθής Φράνκαμπ με 8 λεπτά συμμετοχής, δεν έχει μπει ακόμη στην ομάδα ο Ναπίερ.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Στην άμυνα θα πάει το ματς. Και κόντρα στην Ούνικς η κανονική διάρκεια έμεινε στο 70-70. Η Ενισέι δεν θέλει να ανοίξει ο ρυθμός κόντρα σε μία πιο ποιοτική ομάδα, ενώ και η Ζενίτ στηρίζεται πρώτα στην άμυνά της. Το σύνολο των πόντων του αγώνα έχει βγει σε επίπεδο που μας επιτρέπει να πάρουμε ποντάρισμα. Θα πάρουμε το under 154.5 στο 1.90 από τη stoiximan.


5472. ΠΑΡΜΑ ΠΕΡΜ – OΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (16:30)

Στο τελευταίο της παιχνίδι για τη VTB League, η Πάρμα έχασε πολύ εύκολα εντός έδρας από την Ούνικς Καζάν με 60-82. Μετά από το ματς έπαιξε δύο παιχνίδι για το FIBA Europe Cup. Στο πρώτο έχασε στην Πορτογαλία από την Μπενφίκα με 83-69 για να έρθει μετά η εντός έδρας νίκη 67-52 επί του Ντιουκς. Ομάδα με αρκετά περιορισμένες δυνατότητες, η οποία έχει και θέμα στην επίθεση. Συνήθως μένει σε χαμηλό σκορ.

Παρμα Περμ – Ούνικς Καζάν στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ούνικς έρχεται από την καλύτερη εμφάνισή της στη χρονιά. Η ομάδα του Περάσοβιτς κατάφερε να παίξει μία φανταστική άμυνα για να υποτάξει τη Ρεάλ με 65-58. Πριν από αυτή τη νίκη κέρδισε και την Μπασκόνια, ξανά εντός έδρας, με 83-69 και έκανε διαβολοβδομάδα με δύο σερί νίκες, οι οποίες έχουν ανεβάσει κατακόρυφα το ηθικό, αλλά και το ενδεχόμενο να διακριθεί και να χτυπήσει ακόμη και πλέι οφ. Σίγουρα πάντως ο Κροάτης κόουτς θα προσπαθήσει να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής.

Όση κι αν είναι η κούραση της Ούνικς από τα ματς της Ευρωλίγκας, η διαφορά που έχει η γηπεδούχος από ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας είναι χαώδης. Το είδαμε και στο ματς με την ΤΣΣΚΑ. Δύσκολα η διαφορά θα μείνει σε μονοψήφια επίπεδα. Το line του αγώνα είναι στους 7.4 πόντους. Το περιμέναμε ψηλότερα. Θα πάρουμε λοιπόν το διπλό στο χάντικαπ με απόδοση 1.90 στη winmasters.


5480. ΚΑΛΕΒ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (19:00)

Για τη λίγκα Εσθονίας-Λετονίας, η Κάλεβ κέρδισε με 86-36 την Τάρτου καταγράφοντας ασύλληπτη αμυντική επίδοση, όσο κι αν ο αντίπαλος είχε χαμηλή δυναμικότητα. Γενικότερα είναι σε άνοδο, αφού στα τελευταία έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει πέντε νίκες. Είναι πάντως και κουρασμένη, αφού είχε ματς και για το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα, όπου έχασε στην παράταση εντός έδρας από την Οστάνδη.

Κάλεβ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δείχνει να μην είναι σε καλή κατάσταση και η ταυτόχρονη απουσία των Μιλουτίνοφ και Σενγκέλια να την έχει επηρεάσει στον μέγιστο βαθμό. Στη διαβολοβδομάδα υπέστη δύο ήττες στη σειρά, αφού έχασε πρώτα στη Βιλερμπάν με 70-68 και μετά το Μονακό με 97-80. Ο Φαρίντ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη και όσο δεν γίνεται αυτό, υπάρχει πρόβλημα για τον Δημήτρη Ιτούδη.

Θα ανέβει αρκετά ψηλά το σκορ. Η Κάλεβ σκοράρει στην έδρα της, η ΤΣΣΚΑ θέλει να κερδίσει, αλλά δίχως να ξοδέψει ενέργεια για την άμυνα. Θα δούμε ένα ελεύθερο επιθετικό παιχνίδι και η παραγωγικότητα θα έχει τον πρώτο λόγο. Πάμε με το over 163.5 στο 1.90 από τη bwin.


5393. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (19:30, ERT3)

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης και μετά έχασε μέσα στο σπίτι του από τη Βιλερμπάν με 84-70. Είναι εμφανές ότι ο εξάστερος δεν μπορεί να βρει σταθερότητα και σιγά-σιγά θα πάψουν να υπάρχουν δικαιολογίες. Το ρόστερ είναι αυτό, ο κόουτς Πρίφτης ήρθε για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αλλά μέχρι στιγμής η συνταγή δεν βγαίνει. Μοιάζει σχεδόν αδύνατον την παρούσα χρονική στιγμή να διεκδικήσει οκτάδα στην Ευρωλίγκα, ενώ και εντός συνόρων είναι σίγουρα το δεύτερο φαβορί για τον τίτλο με βάση αυτά που βλέπουν τα μάτια μας μέχρι τώρα.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Κολοσσός Ρόδου στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κολοσσός δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ρόδου πάει στο ΟΑΚΑ με τρεις σερί νίκες πρωταθλήματος. Πρώτα κέρδισε εντός τον Απόλλωνα, μετά εκτός του Άρη και την τελευταία αγωνιστική επικράτησε του Ιωνικού με 88-81. Ομάδα που έχει βρει τη χημεία της, σκοράρει αρκετά δίχως να παρατά την άμυνα. Γενικά φαίνεται ότι γίνεται αρκετά καλή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο και σίγουρα η εκκίνηση είναι πολύ καλύτερη του αναμενομένου.

Στους 160.5 πόντους έχει βγει το Line του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός θέλει να παίξει γρήγορο μπάσκετ και ο Κολοσσός έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Πιθανό να δούμε ένα ανοικτό ματς, αφού ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να ξοδέψει και πολύ ενέργεια εν’ όψει Ερυθρού Αστέρα. Θα πάρουμε λοιπόν το over 160.5 με απόδοση στο 1.90 από την interwetten.