Κουπόνι Μπάσκετ Κυριακής (31/10) – Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
ακτινογραφία μπάσκετ

5511. ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ – ΚΡΕΜΟΝΑ (13:00)

Περισσότερα για το Ρέτζιο Εμίλια – Κρεμόνα εδώ.


5546. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ (13:30, COSMOTE SPORT 7)

Την πρώτη της ήττα στην Ευρωλίγκα γνώρισε η Μπάρτσα από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ με 85-68. Κέρδισε στο όριο συνέχεια στα τελευταία ματς και κάποια στιγμή θα έχανε. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει αήττητη αλλά κι εκεί με τα χίλια ζόρια κέρδισε στη Μάλαγα.

Η Φουενλαμπράδα δεν θα έχει Εγιένγκα και Μεντλ, αλλά έρχεται από τη νίκη με 90-82 επί της Μανρέσα. Είναι ένα ματς που λογίζεται ως χαμένο οπότε θα παίξει δίχως άγχος.

Το χάντικαπ είναι στους 12.5 πόντους, εξαρτάται μόνο από την Μπάρτσα το ματς, δεν θα αγγίξουμε κάτι.


5547. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΕΤΙΣ (13:30)

Η Βαλένθια έχασε με 71-70 από την Μπουντούτσνοστ για το Eurocup. Στο πρωτάθλημα πέρασε δύσκολα με 76-75 από την έδρα της Ανδόρα. Παραμένουν οι απουσίες των Τόμπεϊ και Κλαβέρ, αμφίβολος ο φαν Ρόσομ, υγιείς τώρα οι Πρέπελιτς και Ντούμπλιεβιτς. Ο Πεναρόγια προσπαθεί να χτίσει τη νέα του ομάδα.

Παραπαίει η Μπέτις. Αυτή τη στιγμή είναι η χειρότερη ομάδα στη λίγκα. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας στην παράταση, έχει έξι ήττες σε ισάριθμα ματς και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Πλέον επισφαλής είναι και η θέση του κόουτς Πλάθα.

Δεν θα μπλέξουμε με το ματς. Με απουσίες η Βαλένθια, είναι χάλια η Μπέτις. Μακριά.


5607. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ (14:30)  

Δύο ήττες στη διαβολοβδομάδα έκανε η Φενέρ αμφότερες με καλάθι στην εκπνοή. Πρώτα έχασε από την Μπάρτσα εντός με 76-74 και μετά από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 67-65. Στο πρωτάθλημα είχε χάσει από την Μπούρσα με 84-73 και μαζί μ ε την ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη έχει τέσσερις ήττες στη σειρά.

Η Γκαζιαντέπ έχασε εντός με 67-76 από την Καρσίγιακα. Αυτή η ήττα ήρθε να σταματήσει ένα σερί τριών νικών. Δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και σίγουρα είναι πιο ξεκούραστη από την πανίσχυρη αντίπαλό της.

Στους 11.5 πόντους είναι το χάντικαπ. Η Φενέρ θέλει νίκη-ξέσπασμα αλλά υπάρχει και η κούραση. Αποχή.


5361. ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ (16:00) 

Σε φοβερή κατάσταση είναι η Γκέτινγκεν. Κατάφερε να κάνει την έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής κερδίζοντας με 75-69 στην έδρα της Άλμπα. Τρεις σερί νίκες μετά τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο από την Μπραουνσβάιγκ.

Η Όλντενμπουργκ έχασε εντός με 79-77 από το Αμβούργο και μετρά πλέον τέσσερις σερί ήττες, τρεις για το πρωτάθλημα και μία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο Ντρίγιενιτς προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση.

Σε φόρμα η Γκέτινγκεν, αλλά όχι και φαβορί απέναντι στην Όλντενμπουργκ. Κλίνουμε προς το διπλό στο 1.95, αλλά μας φοβίζει το κακό σερί της φιλοξενούμενης. Ίσως ποντάρουμε στο live.


5362. ΜΠΑΪΡΟΪΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (16:00)

H Μπαϊρόιτ είναι σε πολύ μέτρια κατάσταση. Έχασε από το Λόντον Λάιονς με 91-81 για το FIBA Europe Cup. Τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας με 86-74 από την Κραϊλσχάιμ. Τρεις απουσίες, όλες στην περιφέρεια.

Πατάει γκάζι η ομάδα του Τρινκιέρι. Κέρδισε τη Μιλάνο και την Άλμπα στη διαβολοβδομάδα (εντός και εκτός αντίστοιχα). Συμπλήρωσε πέντε νίκες στη σειρά και δείχνει ότι βρίσκει τον δρόμο της εντός και εκτός συνόρων. Ραντόσεβιτς και Ζίπσερ είναι ακόμη εκτός.

Το line είναι στους 9.5 πόντους. Αν θέλει η Μπάγερν το καθαρίζει, το θέμα είναι όμως ότι υπάρχει κούραση. Θα απέχουμε.


5363. ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΙΣΕΝ (16:00)

Από δύο σερί ήττες μπαίνει σε αυτή την αναμέτρηση η Βούρτσμπουργκ. Πρώτα έχασε με 95-73 στην έδρα της Μιτελντόιτσερ και μετά με 76-71 ξανά μακριά από το σπίτι της κόντρα στη Χάιντελμπεργκ. Καλείται να βγάλει αντίδραση επιστρέφοντας στο σπίτι της.

Η Γκίσεν σταμάτησε ένα σερί τεσσάρων ηττών, κερδίζοντας με 100-81 εντός έδρας της Μιτελντόιτσερ. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, έχει χαμηλή ποιότητα ρόστερ και θα παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Φαβορί η Βούρτσμπουργκ, αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση για να πάρουμε το -4,5 στο χάντικαπ.


5395. ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ – ΤΣΜΟΚΙ-ΜΙΝΣΚ (16:00)

Κανένα πρόβλημα για τη Ζιέλονα να κερδίσει με 102-82 την GTK για το πρωτάθλημα Πολωνίας. Στη VTB πάντως ήταν απογοητευτική στην τελευταία της εμφάνιση και έχασε εντός έδρας με 95-77 από τη Νίζνι. Έχει σοβαρά θέματα στην άμυνα.

Η Τσμόκι-Μινσκ έχασε από την Μπέικεν Μπίαρς για το FIBA Europe Cup με 101-93. Για τη VTB League ηττήθηκε στο τελευταίο της παιχνίδι με 95-79 από τη Σάρατοφ εκτός έδρας.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εμπλακούμε στοιχηματικά με αυτό το παιχνίδι.


5386. ΠΑΟΚ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (17:00, ERT3)

Περισσότερα για το ΠΑΟΚ – Περιστέρι εδώ.


5608. ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ – ΓΙΑΛΟΒΑ ΜΠΕΛΕΝΤΙΓΙΕΣΠΟΡ (17:00)

Κατώτερη του αναμενομένου, ίσως για πρώτη φορά φέτος, η Καρσίγιακα έχασε εντός έδρας με 72-67 από τη Μανρέσα. Η ομάδα του Σαρίτσα κόλλησε επιθετικά, δεν είχε λύσεις και γνώρισε την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει εξαιρετικά έχοντας χάσει μόνο από την Εφές στον πόντο.

Η νεοφώτιστη Γιάλοβα έχασε εντός με 74-68 από την Μπεσίκτας. Αυτή η ήττα ήρθε να σταματήσει ένα σερί δύο νικών. Δεν τα πάει κι άσχημα αναλογικά με το ρόστερ που έχει.

Αν έχει κέφια η Καρσίγιακα θα καλύψει και το χάντικαπ των 11.5 πόντων.


5599. ΜΠΡΕΟΓΑΝ   – ΜΟΥΡΘΙΑ (18:00)

Το πάλεψε και στη Σαραγόσα πριν χάσει τελικά με 79-75. Η Μπρεογάν έχει τρεις ήττες στη σειρά, όλες με μονοψήφια διαφορά, αφού πριν το ματς στη Σαραγόσα, είχε χάσει από Μάλαγα εκτός και Ρεάλ εντός. Είναι η έκπληξη της χρονιάς, αφού παίζει όμορφο μπάσκετ και έχει ήδη τρεις νίκες στη λίγκα.

Σε φόρμα η Μούρθια η οποία κέρδισε με 80-79 εντός έδρας την Μπασκόνια και με αυτό το αποτέλεσμα έχει πλέον τρεις νίκες στη σειρά. Δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και αυτή την βοηθά αρκετά.

Μας αρέσει το 2.20 στον άσσο σε καθαρή νίκη, αλλά μας φοβίζουν το σερί των τριών ηττών και φόρμα της Μούρθια. Ίσως παρέμβουμε στο Live.


5512. ΜΙΛΑΝΟ  – ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ (18:00)   

Η Μιλάνο ξεπέρασε την πρώτη της ήττα στην Ευρωλίγκα που ήρθε στο Μόναχο και κέρδισε εύκολα με συνοπτικές διαδικασίες εντός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα με 76-62. Σκληρή ομάδα, παίζει πάντα άμυνα, ενώ σήμερα θα λείψει ξανά ο Ντιλέινι.

Η Ντινάμο Σάσαρι έχασε εντός έδρας με 87-79 από την Προμετέι για το Τσάμπιονς Λιγκ και έχει πλέον ελάχιστες ελπίδες για την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα έχασε στο σπίτι της με 76-65 από την Μπρέσια την προηγούμενη αγωνιστική.

Η διαφορά εξαρτάται από τα κέφια της Μιλάνο, η οποία όμως είχε διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα. Καλύτερα να μην ασχοληθούμε.


5513. ΤΖΕΡΜΑΝΙ ΜΠΡΕΣΙΑ ΛΕΟΝΕΣΑ – ΦΟΡΤΙΤΟΥΝΤΟ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (18:30)

Δείχνει να ξεπερνά το άσχημο ξεκίνημα η Μπρέσια και να πατάει στα πόδια της. Πρώτα κέρδισε με 98-88 τη Νάπολι εντός έδρας και μετά πήγε στη Σαρδηνία για να υποτάξει με 76-65 τη Σάσαρι. Έδειξε λοιπόν καλή και σε up tempo και σε αμυντικό παιχνίδι.

Η Φορτιτούντο ηττήθηκε εντός έδρας με 86-75 από τη Μιλάνο. Αναμενόμενη ήττα, αλλά γενικά δεν είναι σε καλή κατάσταση. Πριν από αυτό το ματς είχε χάσει με 105-93 από την Μπρίντιζι, έχοντας φοβερά θέματα στην άμυνα.

Φαβορί η Μπρέσια αλλά το χάντικαπ των 7.5 πόντων δεν μας αρέσει και θα απέχουμε.


5364. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (19:00)

Περισσότερα για το Μπάμπεργκ – Άλμπα Βερολίνου εδώ.


5516. ΠΕΖΑΡΟ – ΤΡΕΝΤΟ (19:00) 

Περισσότερα για το Πέζαρο – Τρέντο εδώ.


5609. ΤΟΦΑΣ ΜΠΟΥΡΣΑ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (19:15)

Τεράστια νίκη για την Τόφας στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού πέρασε από τη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα από το Στρασβούργο με 76-74. Τρίτη σερί νίκη, αφού είχαν προηγηθεί δύο ροζ φύλλα αγώνα για το πρωτάθλημα κόντρα σε Πετκίμ και Μπαχτσέ.

Η Εφές ξέσπασε στη Ζαλγκίρις. Αφού διασύρθηκε στο ΟΑΚΑ με 95-69, η ομάδα του Αταμάν κέρδισε με 94-60 τους Λιθουανούς και ίσως αυτό το αποτέλεσμα είναι σημάδι ανάκαμψης. Στο πρωτάθλημα έρχεται από ήττα με 92-85 εντός από τη Γαλατά.

Στους 5.5 πόντους το χάντικαπ κι αν η Εφές έχει συνέλθει θα το καλύψει διά περιπάτου. Ακόμη όμως είναι ανάξια εμπιστοσύνης.


5600. ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ  – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (19:30, COSMOTE SPORT 8)

Πολύ βαριά ήττα για την Μπασκόνια η οποία έχασε με 83-54 στην Αγία Πετρούπολη από τη Ζενίτ. Δεύτερη στη διαβολοβδομάδα μετά το 83-69 από την Ούνικς Καζάν. Λείπει πολύ ο Γκιεντράιτις. Απόντας από την αρχή ο Πίτερς, εκτός και ο Ουίλιαμς-Γκος.

Η Ρεάλ έχασε στο Καζάν με 65-58. Αυτή η ήττα ήρθε μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα της Ζενίτ για την Ευρωλίγκα. Στο πρωτάθλημα καλείται να ξεπεράσει την εντός έδρας ήττα από την Γκραν Κανάρια και να επιστρέψει στις νίκες.

Κοιτάμε στο διπλό με -4,5 για τη βασίλισσα, αλλά όχι τόσο πειστικά για να το ποντάρουμε κιόλας.


5384. ΛΑΡΙΣΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ (20:00, ERT3)

Η Λάρισα δεν μπόρεσε να κοντράρει την ποιότητα του Προμηθέα και έχασε με 91-77 εκτός έδρας. Τρεις σερί ήττες μετά τη νίκη στην παράταση εντός έδρας επί του Κολοσσού. Ματς κομβικής σημασίας για την παραμονή για την ομάδα του Παπανικολόπουλου.

Ο Ηρακλής την προηγούμενη αγωνιστική λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη της χρονιάς κερδίζοντας τον Ολυμπιακό εντός έδρας. Τελικά λύγισε στην παράταση με 96-90 από τον μεγάλο του αντίπαλο. Ακολούθησε βαριά ήττα στην έδρα της Μόρναρ με 88-65 για το FIBA Europe Cup.

Πολύ αμφίρροπο και σκληρό ματς, φαίνεται και από τις αποδόσεις, με οριακό φαβορί τη Λάρισα. Δεν θα εμπλακούμε.


5601. ΜΑΝΡΕΣΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ (21:00)

Περισσότερα για το Μανρέσα – Μπιλμπάο εδώ.


5518. ΤΡΕΒΙΖΟ – ΒΑΡΕΖΕ (21:45, NOVASPORTS 4)

Είναι καλή ομάδα η φετινή Τρεβίζο, ή για να είμαστε πιο ακριβείς πιο καλή απ’ ότι περιμέναμε. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 79-75 στην έδρα της ανώτερης, ποιοτικά, Τρέντο. Δεύτερη σερί νίκη μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ.

Η Βαρέζε έχασε μέσα στο σπίτι της με 106-67 από τη Ρέτζιο. Τέσσερις σερί ήττες μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Μπρέσια και ψάχνει να βρει πώς θα βγει από το αδιέξοδο.

Είναι αρκετά ψηλά το χάντικαπ, στους 11.5 πόντους, για να μπλέξουμε με ποντάρισμα.