Προγνωστικά Μπάσκετ: Δύο φαβορί, ισάριθμα under και over

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
μπάσκετ slider

5009. OΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ (19:00, COSMOTE SPORT 4)

Την 3η θέση στο Σούπερ Καπ της VTB κατέκτησε η Ούνικς Καζάν. Έχασε στον ημιτελικό με 83-76 από τη Ζενίτ, ενώ στον μικρό τελικό επικράτησε με 84-70 της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο Χεζόνια ήταν εξαιρετικός κόντρα στη Λοκομοτίβ με 27 πόντους και έδειξε τον δρόμο για τη νίκη. Ο Σπίσου με 12 και ο Τζεκιρί με 10 ήταν οι άλλοι διψήφιοι. Αρκετά ενισχυμένη η κάτοχος του Eurocup κι έτοιμη για να την Ευρωλίγκα.

Ούνικς Καζάν – Λοκομοτίβ Κουμπάν στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λόκο δεν ήταν καλή στο Σούπερ Καπ. Της ήττας από την Ούνικς είχε προηγηθεί και η ήττα στον ημιτελικό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 91-78. Στο ματς πάντως κόντρα στην Ούνικς είχε πρώτο σκόρερ τον ΜακΚόλουμ με 18, ενώ ο Κιντ πρόσθσε 14 πόντους. Έχει πάντως αρκετά πράγματα να δουλέψει ακόμη, ιδιαίτερα στην άμυνα.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Η Ούνικς είναι ανώτερη της Λόκο, όχι μόνο επειδή την κέρδισε στο Σούπερ Καπ. Είναι θέμα ρόστερ και όχι μόνο. Έχει ψηλώσει η ομάδα από το Καζάν αρκετά. Το όριο των πόντων είναι στους 7.5 και πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος θα το καλύψει. Πάμε λοιπόν με τον άσσο στο χάντικαπ σε απόδοση 1.90 από τη stoiximan.


5011. ΤΣΜΟΚΙ-ΜΙΝΣΚ -ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (19:30)

Σε τρία φιλικά η Τσμόκι έκανε μία νίκη, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε πρώτα τη Λέιντεν με 69-67, αλλά έχασε μετά από δύο μέρες εύκολα με 95-78 από την Μπένετον Τρεβίζο. Ηγέτης της ο Γουόρνερ, που κόντρα στους Ιταλούς είχε 25 πόντους. Από εκεί και πέρα όμως δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στο ρόστερ της που είναι γεμάτο από γηγενείς παίκτες.

Τσμόκι Μινσκ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είχε πρόβλημα να κατακτήσει το Σούπερ Καπ, με το φάιναλ φορ να διοργανώνεται στην πρωτεύουσα. Η ΤΣΣΚΑ κέρδισε πρώτα τη Λοκομοτίβ με 91-78 και μετά τη Ζενίτ στον τελικό -πιο δύσκολα με 81-73. Ηγέτης ο Κλάιμπερν στον τελικό, τον ακολούθησε ο Λούντμπεργκ από τον οποίο περιμένουμε πράγματα και θαύματα φέτος. Επέστρεψε στη δράση ο Μιλουτίνοφ, εξαιρετικός και ο Γκριγκόνις με τη νέα του ομάδα.

Η διαφορά εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τα κέφια της ΤΣΣΚΑ. Το χάντικαπ είναι στους 24.5 πόντους και δεν θα μπλέξουμε. Μας αρέσει όμως να πάμε κάτω από το συνολικό όριο των πόντων. Το Line είναι στους 162.5 πόντους. Η ΤΣΣΚΑ θα σκοράρει, αλλά δύσκολα θα ανέβει μαζί της και η γηπεδούχος. Πάμε λοιπόν με το Under 162.5 στο 1.90 στην interwetten.


5046. ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ   (20:00 )

Μας δικαίωσε την πρώτη αγωνιστική η Μπιλμπάο αφού ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστική στην έδρα της Μπανταλόνα από την οποία έχασε στο φινάλε με 85-79. Επιβεβαίωσε μάλιστα και το διπλό στο χάντικαπ που είχαμε προτείνει. Mπιγκότ, Μινιότας και Ντεγλκάδο ήταν διψήφιοι, με 15, 14 και 10 πόντους αντίστοιχα. Καλλη εμφάνιση και έμεινε στο παιχνίδι παρότι ο Γκάουντλοκ ήταν αρκετά άστοχος και έμεινε μόλις στους οκτώ πόντους. Κανένα πρόβλημα απουσίας.

Μπιλμπάο – Σαραγόσα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σαραγόσα ήταν αρκετά καλύτερη του αναμενομένου θα μπορούσαμε να πούμε στην πρεμιέρα. Κέρδισε με 98-91 τη Μανρέσα πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει η τελική διαφορά των 7.5 πόντων. Πολύ καλή στην επίθεσή της με γρήγορο, όχι όμως άναρχο παιχνίδι. Μόμπλεϊ και Βαζίνσκι είχαν από 17 πόντους έκαστος, ενώ στους 16 έφτασε ο Οκόγιε και στους 15 ο ΜακΛιν. Εκτός από την πρεμιέρα οι Κουκ και Γιούστα, δεν υπάρχει νέο πρόβλημα απουσίας.

Το ματς είναι αρκετά αμφίρροπο. Η Μπιλμπάο βασίζει πολλά στην έδρα της, μας άρεσε όμως το μπάσκετ της Σαραγόσα. Βλέπουμε υψηλό σκορ λοιπόν, αφού οι Βάσκοι θα έχουν τον ενθουσιασμό και οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ευκολία στο σκοράρισμα. Το over 162.5 στο 1.90 στην bwin είναι η επιλογή μας.


5044. ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΒΟΝΝΗ (21:30)      

Πρεμιέρα στη γερμανική μπασκετική Μπουντεσλίγκα. Η Άλμπα μπαίνει στη μετά-Ρενέσες εποχή. Ο Ίζραελ Γκονζάλεθ είναι ο διάδοχός του και αναλαμβάνει βαριά κληρονομιά. Στα φιλικά έκανε τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, χάνοντας μόνο στην παράταση από την Παρί με 107-104. Στα τρία από τα τέσσερα ματς έπαιξε φουλ επιθετικά, μόνο σε ένα έμεινε χαμηλά το σκορ, στη νίκη επί της Βιλερμπάν. Έμειναν οι Λο και Τιέμαν, αλλά αποχώρησε ο Σίβα (καλός παίκτης, αλλά πολύ ευπαθής στους τραυματισμούς).

Άλμπα Βερολίνου – Βόννη στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Ίσαλο είναι στον πάγκο της Βόννης. Στόχος είναι η οκτάδα των πλέι οφ, αλλά δεν πιστεύουμε ότι έχει και πολλές πιθανότητες να το καταφέρει. Εξάλλου αυτό το γεγονός ως μακροχρόνιο στοίχημα δίνεται στο 2.50, ενώ το ενδεχόμενο να είναι εκτός οκτάδας προσφέρεται στο 1.90. Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε κέρδισε με 102-94 παίζοντας ελεύθερο και επιθετικό μπάσκετ.

Θα ανέβει αρκετά ψηλά. Υπάρχει ενθουσιασμός όπως σε κάθε πρεμιέρα, ενώ ο κόσμος θα είναι ξανά στο γήπεδο. Το όριο των πόντων δεν είναι χαμηλά, ούτε όμως και αρκετά ψηλά, οπότε μας επιτρέπει να κοιτάξουμε ψηλότερα. Πάμε λοιπόν με το over 168.5 στο 1.90 από την betshop.


5047. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ   (22:30, COSMOTE SPORT 4)

Η Τενερίφη ήταν η αρνητική έκπληξη της πρεμιέρας. Δεν μπόρεσε να μπει σε κανένα διάστημα του παιχνιδιού μέσα στο κλίμα του και έχασε με κάτω τα χέρια από τη νεοφώτιστη Μπρεογάν με 92-73. Ήταν η πρώτη έκπληξη της χρονιάς. Δεν ήταν τόσο η ήττα, όσο η κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του Τσους Βιντορέτα. Γνωστή από την πρεμιέρα η απουσία του Τοντόροβιτς, ζητείται αντίδραση και μάλιστα με πειστικό τρόπο.

Τενερίφη – Ουνικάχα Μάλαγα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάλαγα του Φώτη Κατσικάρη έκανε ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα. Κέρδισε εντός έδρας με 91-79. Μας δικαίωσε μάλιστα ως βασική πρόταση. Το δίδυμο Φερνάντεθ και Μπουτέιγ με 22 και 18 πόντους αντίστοιχα ήταν αυτό που έδωσε την επιθετική πνοή. Διψήφιοι ήταν και οι Κόουλ, Αμπρομάιτις και Έρικ. Ο τελευταίος μάλιστα είχε και έξι ριμπάουντ. Εκτός ξανά οι Μπριθουέλα και Σουάρεθ.

Η Τενερίφη θέλει να βγάλει αντίδραση, αλλά ειλικρινά μας προβλημάτισε πολύ η πρώτη της εμφάνιση. Η Μάλαγα θα προσπαθήσει να κρατήσει χαμηλά τον ρυθμό. Του αρέσει αυτό του Κατσικάρη και βασίζει πολλά στην άμυνα. Δεν θα ρισκάρουμε σε αποτέλεσμα και χάντικαπ, θα πάμε όμως με το Under 83.5 στους πόντους των γηπεδούχων στo 1.90 στη stoiximan.


5048. ΣΑΝ ΠΑΜΠΛΟ ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ – ΜΠΡΕΟΓΑΝ (22:30)        

Η Μπούργκος ήταν καλύτερη απ’ ότι περιμέναμε στο πρώτο επίσημο ματς της μετά-Πεναρόγια εποχής. Κόντραρε μέχρι το φινάλε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, πριν υποκύψει στην ανωτερότητα της βασίλισσας με 70-63. Πήρε σκορ από 10 παίκτες, μόνο ο Μπράιμοχ όμως ήταν διψήφιος. Καλό και ο Κράβιτς με 12 ριμπάουντ πέρα από τους οκτώ πόντους που πέτυχε. Έλειψε ο ΜακΦάντεν, αλλά πλέον η Μπούργκος θα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Αμερικανό.

Η Μπρεογάν προκάλεσε αίσθηση στο πρώτο της ματς στα μεγάλα σαλόνια ως νεοφώτιστη. Υποδέχτηκε την Τενερίφη κι όχι απλά την κέρδισε, αλλά θριάμβευσε εμφατικά με 92-73. Ο Μούσα ήταν σε φοβερή κατάσταση και τελείωσε το ματς με 25 πόντους σε 29 λεπτά, χάνοντας μόνο δύο σουτ! Έτερος διψήφιος μόνο ο Μαχάλμπασιτς. Ο Όλμος δεν μπορούσε παρά να είναι μόνο ευχαριστημένος. Κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Μπορεί να ήταν εξαιρετική Μπρεογάν στην πρεμιέρα, αλλά θα τα βρει πολύ σκούρα στην Μπούργκος. Η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ έδειξε κόντρα στη Ρεάλ ότι παραμένει ένα δυνατό σύνολο. Έχει μαζί της και τον παράγοντα έδρα και θα μπορέσει να καλύψει και το όριο των 6.5 πόντων. Πάμε με τον άσσο στο χάντικαπ στο 1.90 από τη Winmasters.