Προγνωστικά Μπάσκετ: Ξανά κόντρα στην Μπάρτσα

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
μπάσκετ slider

5021. ΙΩΝΙΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ (17:00)

Μονός νοκ άουτ αγώνας στην έδρα του Ιωνικού. Ο νικητής θα προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης, Ηρακλής – Ολυμπιακός.

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός πήρε τη νίκη-πρόκριση απέναντι στον Απόλλων Πάτρας με 76-69. Η άμυνα ήταν το μεγάλο όπλο των παικτών του Κούρο Σεγούρα, ενώ από πλευράς παραγωγικότητας, ο Τζερμάν με 24 πόντους μας συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα με πλούσιες επιθετικές αρετές. Θετικοί και οι Κολοβέρος, Χουγκάζ με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Ιωνικός – Λάρισα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε έναν αγώνα θρίλερ στη Λάρισα, η τοπική ομάδα κέρδισε με 68-67 τον Άρη και πήρε την πρόκριση. Το παιχνίδι κρίθηκε με 3/3 βολές του νεοφερμένου Θριτ στο ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος. Μέχρι τότε είχε 1/10 σουτ και έδειχνε πολύ νευρικός, αλλά την κρίσιμη ώρα έδειξε ότι η Λάρισα πήρε έναν παίκτη για δύσκολες καταστάσεις. Ο έμπειρος Ζάρας κράτησε τη Λάρισα στο παιχνίδι όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και θα βοηθήσει αρκετά.

Με ό,τι είδαμε στα προηγούμενα ματς των δύο ομάδων για το Κύπελλο, εκτιμούμε ότι ο Ιωνικός μπορεί να πάρει τη νίκη και μάλιστα σχετικά εύκολα. Η Λάρισα δεν μας έπεισε καθόλου και δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Άρη που έχει ίσως το χειρότερο ρόστερ της ιστορίας του. Πάμε λοιπόν στον άσσο με χάντικαπ με line στους 6.5 πόντους και απόδοση στο 1.87 από τη stoiximan.

Δείτε τα Προγνωστικά Μπάσκετ


5022. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17:00)

Μονός νοκ άουτ αγώνας στην έδρα του Ηρακλή. Ο νικητής θα προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης, Ιωνικός – Λάρισα.

Πιο δύσκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό 76-65, ο Ηρακλής κέρδισε το Μαρούσι εκτός έδρας και προκρίθηκε. Ο Γηραιός με τον Σκουρτόπουλο στον πάγκο είχε για κορυφαίους τους Γούλριτζ και Λιντς που σκόραραν αππό 18 και 22 πόντους αντίστοιχα (δηλαδή τους περισσότερους από τους μισούς της ομάδας τους). Καλοί και οι Τέρνερ, Αγραβάνης. Γενικά ο Ηρακλής έδειξε ότι έχει περιθώρια βελτίωσης και μόλις δέσει θα είναι μία αξιόμαχη ομάδα.

Ηρακλής – Ολυμπιακός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις εγχώριες διοργανώσεις και αυτό είναι γενικότερα καλό για το ελληνικό μπάσκετ. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου διέλυσε με 94-67 τον Κολοσσό στη Ρόδο. Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, φάνηκε όμως ξεκάθαρα ότι οι ερυθρόλευκοι είναι διψασμένοι για τίτλους και μπάσκετ. Ο Βεζένκοφ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν πρώτος και στις δύο κατηγορίες για την ομάδα του. Καλό ντεμπούτο από τον Ουόκαπ, εξαιρετικός και ο Ζαν Σαρλ. Γενικά κανείς δεν υστέρησε.

Το χάντικαπ έχει βγει στους 25.5 πόντους. Οι μπουκ την πάτησαν με το ματς στη Ρόδο και ανέβασαν σχεδόν κατά 10 πόντους το line, αλλά έχουμε την αίσθηση ότι το κάνουν σε λάθος ματς. Ο Ηρακλής είναι αξιόμαχος. Πιθανότατα θα χάσει με διψήφια διαφορά, αλλά δύσκολα θα τη δούμε να ξεφεύγει πάνω από τους 20 πόντους. Οπότε η επιλογή είναι ξεκάθαρη και πάμε με τον άσσο στο χάντικαπ στο 1.90 στην betshop.


5045. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:30, Cosmote Sport4)

Πιο δύσκολα απ’ ότι περιμέναμε η Γκραν Κανάρια κέρδισε τη Φουενλαμπράδα με 92-87. Οι νησιώτες έχασαν μία σεβαστή διαφορά οκτώ πόντων που είχαν στο παιχνίδι και αναγκάστηκαν να πάνε σε παράταση. Εκεί φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και επικράτησαν τελικά των γηπεδούχων. Ο Ένις έδειξε ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης, όπως ήταν και στη Σαραγόσα, με 21 πόντους και θετικά ποσοστά, ενώ 17 είχε ο Σούρνα. Πουστοβίι και Σλότερ συνεισέφεραν κι αυτοί από 13 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Γκραν Κανάρια – Μπαρτσελόνα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ η Μπάρτσα για να κερδίσει εντός έδρας τη Μούρθια στην πρεμιέρα. Σε συνέχεια της ήττας στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Ρεάλ, η Μπάρτσα δείχνει ανέτοιμη στο ξεκίνημα της χρονιάς. Η τριάδα Χίγκινς, Μίροτιτς και Ντέιβις με 18, 18 και 17 πόντους αντίστοιχα μίλησε για τους μπλαουγκράνα, που εξασφάλισαν το ροζ φύλλο αγώνα στην τέταρτη περίοδο. Διψήφιος και Σμιτς με 10, ενώ οι νεοφερμένοι Χέις και Γιουκουμπάιτις δεν άρεσαν.

Η Μπάρτσα θέλει χρόνο. Αυτό είναι εμφανές. Ναι μεν έχει το ρόστερ να πάρει ένα ματς πολύ εύκολα, αλλά δεν μπορούμε να πάμε με αυτό. Θα μείνουμε σε ό,τι βλέπουμε στο παρκέ. Η Γκραν Κανάρια είναι μία ομάδα με καυτή έδρα και ο κόσμος έχει επιστρέψει στο γήπεδο. Το line είναι στους 8.5 πόντους και θα πάρουμε τον άσσο στο χάντικαπ με απόδοση στο 1.90 από την bwin.

Δείτε τα σημερινά αποτελέσματα μπάσκετ