Σημείο και Σκόρερ στο… 3.00 από το Παρίσι!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Δυνατά ξεκινήσαμε στοιχηματικά αυτήν την εβδομάδα με ταμείο στο Champions League! Ρεάλ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στη Μαδρίτη με το Χ2 να επιβεβαιώνεται. Κατά τη γνώμη μου, οι «Μπλε» ήταν συνολικά καλύτεροι και θα μπορούσαν και να κερδίσουν. Χάσαμε τον σκόρερ Βέρνερ, με τον Γερμανό να έχει μοναδική ευκαιρία στο 10′, όταν και νικήθηκε από τον Κουρτουά σχεδόν εξ επαφής. Δεν πειράζει, πέρασε η βασική μας επιλογή και σήμερα συνεχίζουμε με «Τσου Λου» στα προγνωστικά στοιχήματος!

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι η σειρά της Παρί και της Σίτι να δώσουν τη μάχη τους απόψε για τα ημιτελικά του UCL. Οι στοιχηματικές θεωρούν ότι η Σίτι έχει προβάδισμα για τη νίκη, αλλά και πάλι δεν συμφωνώ με τις αποδόσεις. Για το… καλό, εκτός από το σημείο, θα δώσω και ξανά και έναν σκόρερ για fun bet. Ας τα πάρουμε με τη σειρά…

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Στις 22:00 λοιπόν, η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι μπουκ νομίζω ότι αδικούν τους γηπεδούχους με το σετ των αποδόσεων και θα τους… κοντράρω.

– Η Παρί έχει βρει ρυθμό τελευταία και πιέζει ασφυκτικά τη Λιλ στη Γαλλία. Έχει φτάσει στο -1 από την κορυφή και θέλει φυσικά και το πρωτάθλημα. Ήταν καλοί οι Παριζιάνοι στο 1-3 επί της Μετς, που ήρθε εύκολα. Ακόμα μια δυναμική εμφάνιση από την ομάδα του Ποκετίνο, μετά το 1-4 επί της Στρασμπούργκ και το 5-0 επί της Ανζέ για το κύπελλο. «Καυτός» ο Εμπαπέ, σκοράρει ασταμάτητα ενώ δεν… μασάει ούτε στο Champions League. Ο Γάλλος επιθετικός έχει οκτώ γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του UCL! Ο Νεϊμάρ δεν βρίσκει συχνά δίχτυα, αλλά είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προκαλεί έντονα προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Ήταν καθοριστικός και στα δύο ματς με την Μπάγερν. Ο Ποκετίνο είχε αποκλείσει τον Γκουαρδιόλα στα προημιτελικά του Champions League το 2019, με την Τότεναμ να περνάει τη Σίτι τότε. Τώρα μάλιστα, ο Ποκετίνο έχει να διαχειριστεί ένα σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ και πιστεύω μπορεί να βρει το κατάλληλο σχέδιο για να εξουδετερώσει ξανά τους «Πολίτες».

– Η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από ένα πολύ πιο απαιτητικό παιχνίδι την Κυριακή. Είχε και μια μέρα ξεκούρασης λιγότερη, αφού η Παρί έπαιξε Σάββατο με τη Μετς. Η Σίτι λοιπόν, έπαιξε με την Τότεναμ στον τελικό του Λιγκ Καπ και το… σήκωσε με το γκολ του Λαπόρτ στο 82′! Ήταν ανώτεροι οι «Πολίτες» και κέρδισαν δίκαια. Το πρωτάθλημα το έχει «καθαρίσει» η Σίτι και ήρθε η ώρα να εστιάσει στο Champions League. Είναι χαρακτηριστικό πάντως, ότι η ομάδα του Πεπ δεν σκοράρει με την ίδια άνεση φέτος. Ακόμα και στον τελικό με τους Spurs, έχασε πολλές φάσεις και λυτρώθηκε από τον στόπερ της, σε μια στημένη φάση λίγο πριν το τέλος. Με προβλημάτισε επίσης, η εικόνα της στα ματς με τη Ντόρτμουντ. Πέρασε μεν με δύο νίκες, αλλά δεν εντυπωσίασε. Το ανόητο πέναλτι του Τσαν στη ρεβάνς έκρινε… τα πάντα, και ενώ εκείνη τη στιγμή η Ντόρτμουντ είχε σκορ πρόκρισης! Το άγχος στους παίκτες και στον ίδιο τον Γκουαρδιόλα να φτάσουν επιτέλους σε έναν τελικό Champions League είναι τεράστιο, και αυτό φαίνεται κάθε χρόνο. Η ποιότητα της Σίτι δεν αμφισβητείται, αλλά δεν το κρύβω ότι κάτι μου λείπει για να δικαιολογήσω τον φαβοριτισμό της σήμερα στο στοίχημα!

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

  • Το έχω γράψει ξανά, την πιστεύω πολύ την Παρί φέτος. Είναι και σε φόρμα, ο Εμπαπέ «πετάει» και γενικά μου αρέσει αυτή η ομάδα. Οι Παριζιάνοι πέρσι έφτασαν στην πηγή, και φέτος θέλουν να πιούνε και νερό! Η Σίτι κάτι… παθαίνει εδώ και χρόνια στα μεγάλα ματς του Champions League και απόψε έχει πολύ δύσκολη αποστολή. Θεωρώ ότι οι Παριζιάνοι θα πάρουν προβάδισμα πρόκρισης και θα τους ποντάρω με κάλυψη. Έχει και στοιχηματική αξία ο 1 DNB σε απόδοση 2.35! (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας)
  • Επειδή μας αρέσουν και τα πιο… ειδικά στοιχήματα, κυρίως σε τέτοιες ματσάρες, θα πάω και με έναν σκόρερ. Το στήριξα τον Νεϊμάρ και με την Μπάγερν, αλλά είχε τρία δοκάρια! Ο Βραζιλιάνος πατάει καλά και του λείπει μόνο το γκολ. Θα ήταν ιδανικό για αυτόν να το βρει σε ένα τόσο σπουδαίο ματς. Είναι βέβαιο ότι θα πάρει πολλές προσπάθειες και σήμερα και τον εμπιστεύομαι. Αξίζει ως fun bet, ο Νεϊμάρ για Anytime Σκόρερ σε απόδοση 3.00!

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι / 1 DNB @ 2.35

Fun Bet

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι / Νεϊμάρ Anytime Σκόρερ @ 3.00

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φωτογραφία από Nuno Lopes από το Pixabay