Μια ισοπαλία και μια… «θυμωμένη» Πορτογαλία!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Ημέρα προκριματικών πάλι σήμερα και αυτά τα ματς πρωταγωνιστούν στο στοίχημα! Την προηγούμενη εβδομάδα τα πήγαμε πολύ καλά στη διοργάνωση, με 6/8 σημεία να επιβεβαιώνονται. Ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε ανάλογα, ή ακόμα καλύτερα στους αγώνες των εθνικών ομάδων. Πάντως, σήμερα και αύριο τα ματς για τα προκριματικά Μουντιάλ θα με απασχολήσουν στα προγνωστικά στοιχήματος.

Ουαλία – Τσεχία στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δύο παιχνίδια εστιάζω την Τρίτη (30/03). Το πρώτο είναι πιο αμφίρροπο, με την Ουαλία να υποδέχεται την Τσεχία. Είπα να ρισκάρω σε αυτό το ματσάκι. Την ίδια ώρα (21:45), η Πορτογαλία θέλει μόνο τη νίκη στο Λουξεμβούργο και είναι το μεγάλο φαβορί. Εδώ παίζω ένα combo. Πάμε να τα δούμε όλα!

Ουαλία – Τσεχία Προγνωστικά

Ο πέμπτος όμιλος, έχει ένα μεγάλο φαβορί… το Βέλγιο! Θεωρητικά, η δεύτερη θέση του ομίλου, παίζεται ανάμεσα στην Ουαλία και την Τσεχία και η σημερινή τους αναμέτρηση στο Κάρτνιφ, είναι καθοριστική!

Η Ουαλία παίζει το δεύτερο παιχνίδι της και το πρώτο εντός έδρας και η ήττα με 3-1 από το Βέλγιο, ήταν στο…πρόγραμμα. Μια δεύτερη ήττα όμως από τους Τσέχους, θα είναι πλήγμα στην προσπάθεια της να προκριθεί στο Μουντιάλ μετά από 64 χρόνια! Η παρουσία της πάντως στα ημιτελικά του EURO ’16 και η εκ νέου πρόκριση της στο εφετινό EURO, δείχνουν ότι έχει ανέβει επίπεδο. Άλλωστε, ανέβηκε και κατηγορία στο Nations League. Την περασμένη Τετάρτη στο Βέλγιο προηγήθηκε με τον Γουίλσον, αλλά με 25% κατοχή μπάλας και 4 τελικές προσπάθειες, όλες κι όλες, δεν θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα από τους Κόκκινους Διάβολους. Η παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ που σήμερα παίζει το 90ο του παιχνίδι με το εθνόσημο, ήταν μέχρι τότε, αήττητη σε 6 αγώνες. Την Παρασκευή νίκησε σε φιλικό το Μεξικό με 1-0. Σημαντική η απουσία του Τζο Άλεν, που χτύπησε στον αγώνα με τους Βέλγους.

Η Τσεχία πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη στην πρεμιέρα με 6-2 επί της Εσθονίας, που συνδυάστηκε με την εντός έδρας ισοπαλία με το Βέλγιο (1-1)! Οι παίκτες του Σίλαβι αν και προηγήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άντεξαν πάνω από 10 λεπτά, καθώς ισοφάρισε ο Λουκάκου, αλλά άντεξαν να κρατήσουν την ισοπαλία και στο φινάλε είχαν και περισσότερες τελικές προσπάθειες. Το κακό για τους Τσέχους, οι οποίοι πήγαν τελευταία φορά σε Μουντιάλ, το 2006, είναι ότι στα τελευταία 7 παιχνίδια που έπαιξαν εκτός έδρας, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το μηδέν πίσω. Στην Ουαλία πάντως στο παρελθόν, σε ένα φιλικό το 2002 και στα προκριματικά του EURO ’08, απέσπασαν “λευκές” ισοπαλίες.

Οι Ουαλοί στην έδρα τους παρουσιάζονται δυνατοί και η νίκη επί του Μεξικού, ήταν το 11ο σερί παιχνίδι τους από το 2018 που μένουν αήττητοι ως γηπεδούχοι. Θα ποντάρω σε αυτό και επειδή η νέα γενιά της Τσεχίας, παρουσιάζει δυνατό σύνολο, θα ρισκάρω μια τρίτη ισοπαλία ανάμεσα τους, αλλά δεν πιστεύω ότι θα μείνει κι αυτή στο 0-0. Πάντως, πηγαίνω με το ξερό «Χ» σε απόδοση 3.30!

Παίξε νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας: ΕΕΕΠ

Λουξεμβούργο – Πορτογαλία Προγνωστικά

Μία μεγάλη έκπληξη πραγματοποίησε το Λουξεμβούργο στην πρεμιέρα του στα προκριματικά. Για την ακρίβεια, κέρδισε 0-1 στην έδρα της Ιρλανδίας και έφερε τα πάνω-κάτω στον πρώτο όμιλο! Σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα του Χολτζ, που πήρε το τρίποντο σε ένα ισορροπημένο ματς. Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του το Λουξεμβούργο, αλλά η νίκη ήταν πολύ μεγάλη για τη δυναμικότητά του. Ωστόσο, δεν μπορεί να συγκριθεί με ομάδες όπως η Πορτογαλία. Η οποία μάλιστα, αναμένεται να παρουσιαστεί… «θυμωμένη» στον αγωνιστικό χώρο μετά το κάζο στη Σερβία. Οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν 0-2, ισοφαρίστηκαν, και στο τέλος… τα είδαν όλα. Ο Κριστιάνο είδε κανονικό του γκολ να μη μετράει και τρελάθηκε! Η ομάδα του Σάντος είναι η καλύτερη στο γκρουπ και απόψε «διψάει» για μια δυνατή εμφάνιση. Με επιθετικούς όπως ο CR7, ο Ζοάο Φέλιξ, ο Ζότα (που σκόραρε δύο φορές στη Σερβία), οι Πορτογάλοι έχουν τα φόντα για να κερδίσουν… οποιονδήποτε. Πόσο μάλλον το Λουξεμβούργο! Περιμένω αγριεμένη την Πορτογαλία, με μπροστάρη τον Κριστιάνο Ρονάλντο που θα προσπαθήσει να ξεσπάσει για το… φιάσκο της περασμένης αγωνιστικής.

Το Λουξεμβούργο θα παίξει με την ψυχολογία στα ύψη, αλλά αυτό δεν αρκεί. Ακόμα και να βρει κάποιο γκολ, πάνω στον ενθουσιασμό, δεν πιστεύω ότι μπορεί να στερήσει το τρίποντο από την Πορτογαλία. Προβλέπω ένα ωραίο ματς με πολλά γκολ και νικητές τους φιλοξενούμενους. Ποντάρω στο combo του «διπλού» με το Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 Ουαλία – Τσεχία / Χ @ 3.30

21:45 Λουξεμβούργο – Πορτογαλία / 2 & Over 2.5 @ 1.75

Λουξεμβούργο – Πορτογαλία στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ