Γκολ στη Σερβία, «πετάει» το Βέλγιο!

Ανανεώθηκε:
μουντιαλ-ροναλτο-τελικος

Καλημέρα φουνταριστοί!

Είμαστε σε… φόρμα στα προγνωστικά στοιχήματος , αφού μπαίνουμε στο Σαββατοκύριακο με πέντε σερί ταμεία στην «πλάτη» μας! Για τρίτη συνεχόμενη μέρα χθες, αποδειχθήκαμε… αλάνθαστοι, με το αγγλικό Goal / Goal της Παρασκευής να βγαίνει εύκολα. Τώρα, η προσοχή μας επιστρέφει στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Σερβία – Πορτογαλία στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο ματς έχουν μαγνητίσει το ενδιαφέρον μου στοιχηματικά. Αμφότερα ξεκινάνε στις 21:45. Δεν θα ασχοληθώ με τον τελικό νικητή σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις. Έχω όμως στοιχήματα για τα γκολ στα παιχνίδια. Είναι το Σερβία – Πορτογαλία και το Τσεχία – Βέλγιο. Ας περάσουμε στις αναλύσεις!

Σερβία – Πορτογαλία Προγνωστικά

Σε έναν όμιλο, όπου η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Nations League, Πορτογαλία, είναι το μεγάλο φαβορί και η Σερβία, η πιο δυνατή, θεωρητικά, να την κοντράρει, η μεταξύ τους αναμέτρηση στο Βελιγράδι, μόνο ως ντέρμπι κορυφής μπορεί να χαρακτηριστεί και είναι σίγουρα κρίσιμο και για τις δύο.

Η Σερβία παίζει και το δεύτερο παιχνίδι της στα προκριματικά του Μουντιάλ, εντός έδρας και μετά και τη νίκη της επί της Ιρλανδίας με 3-2, είναι σε καλή διάθεση, ενώ και αγωνιστικά έδειξε ικανή να διεκδικήσει την πρόκριση, μετά και την αποτυχία της να προκριθεί στο EURO. Στο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς, ο τεχνικός, Ντράγκαν Στοϊκοβιτς, ξεκούρασε κάποιους βασικούς παίκτες, οπότε με την Πορτογαλία θα παρουσιάσει ένα πιο δυνατό σύνολο, με τους Μίτροβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Κόστιτς να ξεκινάνε μάλλον βασικοί. Ο επιθετικός της Φούλαμ μάλιστα, πέτυχε 2 γκολ από τον πάγκο στον αγώνα με την Ιρλανδία, η οποία προηγήθηκε στο σκορ, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Ντούσαν Τάντιτς, ο οποίος έφτιαξε και τα 3 γκολ των Σέρβων.

Η Πορτογαλία από την πλευρά της ξεκίνησε κι αυτή με νίκη στον όμιλο κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν (1-0), αλλά χρειάστηκε ένα αμυντικό λάθος κι ένα αυτογκόλ από τους Αζέρους για να πάρει το τρίποντο. Στο παιχνίδι που έγινε στο Τορίνο, οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος είχαν 67% κατοχή μπάλας και 29 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι πέντε, ήταν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που έπαιζε στην… έδρα του! Το «φτωχό» 1-0 προβλημάτισε, αλλά και η Πορτογαλία έκανε οικονομία δυνάμεων, με τους Μπρούνο Φερνάντες και Ζοάο Φέλιξ να μένουν στον πάγκο. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλιστα, ήταν ο κορυφαίος στο δεύτερο ημίχρονο. Υπάρχει και το θετικό, ότι οι Πορτογάλοι κράτησαν για έκτη φορά στα τελευταία 8 παιχνίδια τους, ανέπαφη την εστία τους.

Οι δύο ομάδες έχουν παίξει 6 φορές στο παρελθόν και η Πορτογαλία δεν έχει χάσει ποτέ από τους Σέρβους. Έχει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η τελευταία τους συνάντηση, ήταν τον Σεπτέμβριο του 2019, στα προκριματικά του EURO και η Πορτογαλία είχε νικήσει 4-2 στο Βελιγράδι! Πιστεύω, ότι πολλά γκολ θα έχουμε και σήμερα, και πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.00!

Παίξε νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας: ΕΕΕΠ

Τσεχία – Βέλγιο Προγνωστικά

Με το δεξί μπήκε στον πέμπτο όμιλο η Τσεχία! Είναι η ομάδα που μάλλον θα διεκδικήσει τη δεύτερη θέση μαζί με την Ουαλία. Οι Τσέχοι είχαν εκτός έδρας δοκιμασία στην πρεμιέρα, απέναντι στην Εσθονία. Έβαλαν έξι γκολ και κέρδισαν, αλλά αμυντικά προβλημάτισαν, με έναν αδύναμο αντίπαλο. Δέχτηκαν γκολ μόλις στο 12′, ενώ η εστία τους παραβιάστηκε και λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού. Επιθετικά ήταν εξαιρετικοί, με Σούτσεκ και Σικ να οργιάζουν! Το Βέλγιο όμως, δεν είναι Εσθονία και αυτά τα αμυντικά κενά μπορεί να τα αξιοποιήσει στο έπακρο. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ «καθάρισε» την Ουαλία, με 3-1, παρά το γεγονός ότι έχανε στο 10′ με 0-1. Τρομερό ρόστερ το Βέλγιο και απόλυτο φαβορί για την πρωτιά. Σε φόρμα ο Ντε Μπρούινε, σταθερή αξία ο Λουκάκου, δίνουν πολλά οι Μέρτενς και Τοργκάν Αζάρ. Στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, οι Βέλγοι έχουν βάλει 2+ γκολ. Αν βρουν ρυθμό δεν… πιάνονται, και θέλουν να δείξουν ότι είναι το αφεντικό του ομίλου και μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Καλή ομάδα η Τσεχία, αλλά το Βέλγιο είναι άλλη κλάση! Οι παίκτες του από τη μέση και μπροστά, δύσκολα αντιμετωπίζονται από οποιαδήποτε άμυνα. Βέβαια, αμυντικά και οι Βέλγοι δεν είναι απόλυτα σταθεροί. Πιστεύω πάντως, ότι τουλάχιστον στην επίθεση θα κάνουν καλό ματς οι φιλοξενούμενοι, που έχουν μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα. Θα ποντάρω στο Over 1.5 του Βελγίου σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 Σερβία – Πορτογαλία / Over 2.5 @ 2.00

21:45 Τσεχία – Βέλγιο / Βέλγιο Over 1.5 @ 1.70

Τσεχία – Βέλγιο στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ