Χαρούμενη στη διακοπή η Ρεάλ!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Δεν ήταν η μέρα μας χθες στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού η Φούλαμ έχασε από τη Λιντς. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν χειρότεροι, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε την ισοπαλία. Έτσι, έστειλαν στον… κουβά το προγνωστικό μας, και έμπλεξαν άσχημα όσον αφορά την παραμονή. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια και μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη άνεση στα προγνωστικά ποδοσφαίρου!

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Μπουντεσλίγκα, στη Λα Λίγκα και στην… Τσάμπιονσιπ εστιάζω για τις σημερινές προτάσεις. Αρχικά, θα σας… αποκαλύψω το σημείο που μου αρέσει από το Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ. Έπειτα, θα σας αναλύσω τι βλέπω στη δοκιμασία της Ρεάλ στην έδρα της Θέλτα, και θα κλείσω με το Σουόνσι – Κάρντιφ. Ας μπούμε όμως στο «ψητό»!

Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ Προγνωστικά

Η Βέρντερ Βρέμης είναι μια ομάδα που δείχνει ότι θα σωθεί χωρίς δυσκολίες. Είναι αυτήν τη στιγμή στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αλλά κυρίως είναι η εικόνα της Βέρντερ που δεν είναι ομάδας που θα υποβιβαστεί. Είχε μια καλή περίοδο με τρία ματς αήττητη, πριν χάσει από την Μπάγερν την περασμένη αγωνιστική. Βέβαια, οι «Βαυαροί» είναι… άπαιχτοι, και αυτό το παιχνίδι δεν αποτελεί κριτήριο. Προηγουμένως, η Βέρντερ είχε περάσει με 0-2 από την έδρα της Μπίλεφελντ, είχε πάρει 1-1 εκτός από την Κολωνία και είχε κερδίσει με 2-1 την Άιντραχτ. Υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ, η οποία είναι τρίτη και παλεύει για το Τσάμπιονς Λιγκ! Εξαιρετική η πορεία της φέτος, αλλά στα δύο τελευταία απαιτητικά εκτός έδρας ματς που έδωσε, έχασε. Αρχικά από τη Λειψία στο κύπελλο, και έπειτα από Χοφενχάιμ στο πρωτάθλημα. Επέστρεψε στις νίκες με το 5-0 επί της Σάλκε, αλλά επίσης αυτό το ματς, και ειδικά εντός έδρας, δεν έχει να πει και πολλά.

Να σημειωθεί, ότι η Βέρντερ έχει κερδίσει τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με τη Βόλφσμπουργκ. Είναι αξιόλογοι οι γηπεδούχοι φέτος, παίζουν χωρίς άγχος και ειδικά στο «σπίτι» τους μπορούν να κοντράρουν τις περισσότερες ομάδες. Η Βόλφσμπουργκ δυσκολεύεται στα τελευταία δυνατά εκτός έδρας παιχνίδια. Πιστεύω αυτό θα συμβεί και σήμερα, και η Βέρντερ θα πάρει αποτέλεσμα. Ποντάρω στο 1Χ σε απόδοση 2.00. 

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Η Θέλτα διανύει μια καλή σχετικά περίοδο τη φετινή σεζόν. Είναι αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, αλλά όλα εξ αυτών ήταν προσιτά ματς για αυτήν. Είχε ισοπαλίες με Βαγιαδολίδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ κέρδισε την Ουέσκα. Γενικά, έχει μόλις μια ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, αλλά δεν κερδίζει κιόλας εύκολα. Για την ακρίβεια, μετράει δύο νίκες σε αυτό το γκρουπ αγώνων, με πέντε ισοπαλίες και μία ήττα. Δεν μπορώ να πω πάντως, ότι η Θέλτα εντυπωσιάζει με την εικόνα της. Κάνει τα βασικά, τα οποία μάλλον δεν αρκούν με μια αντίπαλο σαν τη Ρεάλ. Και ειδικά, αυτήν τη Ρεάλ που είδαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Αταλάντα. Πανηγυρική πρόκριση για τη «Βασίλισσα», που κέρδισε με 3-1 και έπαιξε πολύ ωραία μπάλα! Η ομάδα του Ζιντάν θέλει να πάει χαρούμενη στη διακοπή. Γνωρίζει άλλωστε, ότι η Μπαρτσελόνα παίζει εκτός έδρας με τη Σοσιεδάδ την Κυριακή και δεν αποκλείεται να έχει απώλειες. Η Ρεάλ έχει τον Μπενζεμά εκ νέου σε τρελή φόρμα, και δεν πρόκειται να παρατήσει το πρωτάθλημα. Ειδικά, βλέποντας την Ατλέτικο να βγάζει κούραση και να σκοντάφτει. Αήττητη εδώ και εννιά ματς η ομάδα του Ζιζού.

Παίξε νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας: ΕΕΕΠ

Επίσης, η Ρεάλ δεν χάνει και στα εννιά τελευταία με αντίπαλο τη Θέλτα. Την κέρδισε εύκολα στον πρώτο γύρο με 2-0, και είναι φανερά ανώτερο σύνολο. Το μομέντουμ είναι καλό για τη «Βασίλισσα», που θέλει να κερδίσει και να πάει χαρούμενη στη διακοπή. Πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο, ώστε εύκολα ή δύσκολα να περάσει από το Βίγο. Θα επιλέξω το «διπλό» σε απόδοση 1.82.

Σουόνσι – Κάρντιφ Προγνωστικά

Η μάχη των πτηνών, το ντέρμπι της Νότιας Ουαλίας, που θα φέρει τη νικήτρια στο Λίμπερτι, πιο κοντά στην απευθείας άνοδο (Σουόνσι), ή στα μπαράζ ανόδου (Κάρντιφ). Οι αποδόσεις είναι ανεβασμένες και μοιρασμένες, αλλά νομίζω πως μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πιθανότητες στους γηπεδούχους.

Η Σουόνσι, μετά την ήττα-έκπληξη στο Μπόρνμουθ (0-3), την περασμένη Τρίτη, έμεινε 3 βαθμούς πίσω από την 2η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και στην οποία βρίσκεται η Γουότφορντ, με ένα παιχνίδι παραπάνω όμως. Με νίκη σήμερα οι “Κύκνοι”, θα ανακτήσουν το χαμένο έδαφος και θα κρατήσουν και την Μπρέντφορντ από κάτω τους, η οποία επίσης τους απειλεί. Οι γηπεδούχοι, έχουν την τρίτη καλύτερη συγκομιδή βαθμών στην έδρα τους και σαφώς είναι καλύτεροι από πέρυσι, όπου στη συγκεκριμένη αγωνιστική (38η), είχαν 17 βαθμούς λιγότερους. Η κακή εμφάνιση όμως με την Μπόρνμουθ, ίσως κι από την κούραση, έφερε μια αναστάτωση και ο προπονητής Στιβ Κούπερ, θέλει να επαναφέρει τους παίκτες του, στο δρόμο των επιτυχιών. Η προϊστορία του ντέρμπι τα τελευταία χρόνια είναι με το μέρος τους, αφού έχουν 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα 4 τελευταία! Και δεν έχουν δεχτεί ούτε 1 γκολ! Το πρώτο από αυτά βέβαια, ήταν το μακρινό 2014 στην Πρέμιερ Λιγκ, με εντός έδρας νίκη 3-0 κι ακολούθησε και το 1-0 τον Οκτώβριο του 2019. Εφέτος τον Δεκέμβριο η Σουόνσι νίκησε και στο Κάρντιφ με 2-0.

Η Κάρντιφ είναι αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας! Η εντυπωσιακή της πορεία με τον Μικ Μακάρθι, σταμάτησε ουσιαστικά το Σάββατο στην εντός έδρας ήττα από την Γουότφορντ, με γκολ που δέχτηκε στο 94′ (1-2) ενώ και την περασμένη Τρίτη, δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Στόουκ (0-0) και πάλι εντός. Δεν έχει νικήσει στις τρείς τελευταίες αγωνιστικές και γι αυτό έμεινε 6 βαθμούς μακριά από την 6η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Αυτό οφείλεται και στην αγωνιστική πτώση του Κίφερ Μουρ, που έχει μεν 16 γκολ, αλλά έχει σκοράρει μόνο 3 φορές στα τελευταία 8 ματς. Πολύ σημαντική η απώλεια, λόγω τραυματισμού, του βασικότατου στόπερ, Κέρτις Νέλσον. Τα “Μπλέ Πουλια” δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, αφού απομένουν άλλες 9 αγωνιστικές. Πάντως, έχουν μόνο μια ήττα στις τελευταίες 13 αγωνιστικές.

Το γεγονός ότι η Σουόνσι, είναι η μοναδική ομάδα εφέτος στην Τσάμπιονσιπ, που έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στο Λίμπερτι σε 11 αγώνες, με ωθεί στο να ποντάρω στη νίκη της. Πιστεύω επίσης, ότι θα είναι και χαμηλά το σκορ. Ωστόσο, για να είμαστε πιο… συνετοί, θα πάω με τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ / 1Χ @ 2.00

17:15 Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης / 2 @ 1.82

19:30 Σουόνσι – Κάρντιφ / 1 DNB @ 1.80

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ