«Καίγεται» η Φούλαμ!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να κάναμε το 2/2 στο Γιουρόπα Λιγκ, χθες όμως δεν μας βγήκε. Η Τότεναμ απέτυχε παταγωδώς, η Μίλαν δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία και τα προγνωστικά μας δεν επιβεβαιώθηκαν. Δύσκολη διοργάνωση ούτως ή άλλως, ας ελπίσουμε στην πορεία της να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Τώρα όμως, ήρθε η ώρα να ασχοληθώ και πάλι με τα εγχώρια πρωταθλήματα. Σήμερα Παρασκευή, έχει ματσάκια και παίζουν όλα στην Bet365.

Φούλαμ – Λιντς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την Πρέμιερ Λιγκ ασχολούμαι στο σημερινό πρόγραμμα. Έχει ένα παιχνίδι, και μάλιστα πολύ σημαντικό. Είναι αυτό της Λιντς με τη Φούλαμ, στο «Craven Cottage». Ειδικά για τους γηπεδούχους, το ματς μοιάζει… οριακό.

Φούλαμ – Λιντς Προγνωστικά

Μετά από 29 αγώνες που έχει δώσει στο αγγλικό πρωτάθλημα η Φούλαμ, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις 26 πόντους. Αυτή η επίδοση, την έχει φέρει εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ είναι σε δύσκολη θέση και οφείλει να αξιοποιήσει στο έπακρο την έδρα της για να παραμείνει στην κατηγορία. Στα δύο τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της, η Φούλαμ έχασε χωρίς να πετύχει γκολ. Ήταν όμως πολύ δύσκολα, απέναντι σε Τότεναμ και Σίτι. Τουλάχιστον στο ενδιάμεσο, βελτιώθηκε εκτός έδρας, κερδίζοντας και τη Λίβερπουλ στο «Anfield» με 0-1. Δεν είναι κακή ομάδα η Φούλαμ, έχει βελτιωθεί σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Το κύριο πρόβλημά της, είναι η αναποτελεσματικότητα. Έχει παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, φτιάχνει φάσεις, αλλά πρέπει πλέον να σκοράρει και με συνέπεια. Το κίνητρό της είναι πανίσχυρο απόψε.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η Λιντς με τη σειρά της, έχει πέσει τελευταία και δεν είναι η ομάδα που θυμόμαστε από το ξεκίνημα της χρονιάς. Η απουσία του Ροντρίγκο κυρίως, από ένα σημείο και μετά, κόστισε στην ομάδα του Μπιέλσα. Ούτε σήμερα είναι βέβαιο ότι θα παίξει ο Ροντρίγκο, αλλά ακόμα και αν τα καταφέρει δεν θα είναι 100% έτοιμος. Είναι κομβικός παίκτης για τη λειτουργία του συνόλου. Η Λιντς είναι ντεφορμέ, και δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Είχε δύο σερί ήττες, από Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ, πριν τη «λευκή» ισοπαλία με την Τσέλσι. Δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, τουλάχιστον… όχι ακόμα. Ωστόσο, και το όνειρο της Ευρώπης μάλλον πέταξε. Εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ, παρουσιάζεται πολύ κακή τελευταία, με τρεις συνεχόμενες ήττες. Δεν πατάει καλά η Λιντς και αυτό φαίνεται συνεχώς στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Με την Τσέλσι βελτιώθηκε αμυντικά, αλλά πρέπει να αλλάξει και στην επίθεση.

Το ματς είναι οριακό, κυρίως για τους γηπεδούχους. Η Φούλαμ δεν έχει περιθώρια, αν θέλει να σωθεί πρέπει να κερδίζει στο γήπεδό της, και ειδικά αντιπάλους όπως η ντεφορμέ Λιντς. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τη «σπίθα» που είχαν στο ξεκίνημα, μοιάζουν κουρασμένοι και δεν τους βγαίνει τίποτα τελευταία. Θα πάω με το κίνητρο και την έδρα, επιλέγοντας τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Φούλαμ – Λιντς / 1 DNB @ 1.85

Φούλαμ – Λιντς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ