Τα δίνουν όλα Τσέλσι και Ατλέτικο!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Επιστροφή στα ταμεία χθες για τα προγνωστικά μας! Το Champions League μας πάει καλά γενικά, και μας δικαίωσε και πάλι. Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα μας χάρισαν ένα ωραίο, «ανοιχτό» ματς και το Goal / Goal & Over 2.5 επιβεβαιώθηκε με το τελικό 3-1. Με καλή ψυχολογία λοιπόν, μελέτησα και τα σημερινά ματς του «Τσου Λου», και βρήκα κάτι ενδιαφέρον στη Stoiximan.

Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα εστιάσω στο Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης, που αρχίζει στις 22:00. Οι «Μπλε» έχουν αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, με το 0-1 του πρώτου αγώνα. Από το σημερινό ματς, έχω μια βασική επιλογή, και ένα fun bet. Πάμε να τα δούμε και τα δύο!

Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης Προγνωστικά

Συγγνώμη, αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με 2 ομάδες που φημίζονται για τις άμυνες τους, δεν μπορώ να μην κατευθυνθώ προς ένα… συνετό σκορ, που μπορεί να συνδυαστεί ακόμη και με μια ισοπαλία. Βέβαια, όταν παίζετε μια πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, πολλά μπορούν να αλλάξουν ειδικά όταν υπάρχει και η εμπειρία του Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά και του Λουίς Σουάρες, που έφτασε ήδη τα 18 γκολ εφέτος.

Η Τσέλσι είναι αήττητη σε 12 ματς (9 νίκες) με τον Τόμας Τούχελ, σε όλες τις διοργανώσεις, και στο τελευταίο της, έφερε 0-0 με την Λιντς στο Έλαντ Ρόουντ. Έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ με τον Γερμανό στον πάγκο της κι ο Μεντί με την άμυνα, δεν έχουν δεχτεί γκολ στα 10 από τα 12! Το αβαντάζ του 1-0 με την Ατλέτικο, στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Τούχελ με την Τσέλσι, δίνει στους Λονδρέζους την ευκαιρία να προκριθούν στα προημιτελικά, για πρώτη φορά από τη σεζόν 2013-14. Τότε, κατά σύμπτωση, είχαν αποκλειστεί από την Ατλέτικο! Στο τελευταίο της ευρωπαϊκό παιχνίδι πάντως στο Λονδίνο, έφερε ισοπαλία με την Κράσνονταρ (1-1), για την έκτη αγωνιστική των ομίλων, ενώ είχε φέρει και ισοπαλία (0-0) με μια άλλη ισπανική ομάδα, τη Σεβίλλη, στην πρεμιέρα των ομίλων. Γενικά, δεν έχει καλά σκορ στο γήπεδο της στην Ευρώπη, κόντρα σε ισπανικές ομάδες. Έχει μόνο 3 νίκες στα τελευταία 13 ματς κι από το 2012 που είχε νικήσει 1-0 την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό, δεν έχει ξανανικήσει σε 5 περιπτώσεις που υποδέχτηκε Ισπανούς. Πάντως, ο Τούχελ δεν έχει χάσει ακόμη από ισπανική ομάδα στην καριέρα του σε 5 αγώνες (2-3-0). Επισημαίνω το ρεκόρ του Ζιρού εφέτος, στο 4-0 επί της Σεβίλλης, ως ο πρώτος για τους “μπλε” που πετυχαίνει 4 γκολ σε ένα ευρωπαϊκό ματς!

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Η Ατλέτικο από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, που δυστυχώς για αυτήν έγινε στο Βουκουρέστι κι έχασε 1-0, ως τυπικά γηπεδούχος, δεν έχει κάνει ήττα στα επόμενα 4 που έχει παίξει, αλλά έχει φέρει και δύο ισοπαλίες κι έχει μπλέξει λίγο στην υπόθεση τίτλου στην Ισπανία. Έρχεται κι αυτή από μια “λευκή” ισοπαλία με την Χετάφε εκτός έδρας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ εφέτος δεν τα πήγε και πολύ καλά, αφού ξεκίνησε με το βαρύ 4-0 στο Μόναχο από την Μπάγερν και πέτυχε μόνο 2 νίκες και μόνο μία εκτός έδρας, με τη Σάλτσμπουργκ (2-0), που της έδωσε και την πρόκριση μαζί με τους Βαυαρούς. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της, στα τελευταία έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια της εκτός έδρας. Η άλλη ήταν πέρυσι στη φάση των “16” στο Λίβερπουλ με 1-0, όπου τελικά απέκλεισε τους Άγγλους με 3-2 στην παράταση! Αυτό το 3-2, ήταν μόλις η τρίτη νίκη της, σε 14 εκτός έδρας παιχνίδια με αγγλικές ομάδες, αλλά έχει και μόνο 4 ήττες. Γενικά με Άγγλους σε νοκ-άουτ αγώνες τα πάει καλά, αφού έχει 9 στις 11 προκρίσεις.

Η προϊστορία είναι υπέρ της Τσέλσι, η οποία, όποτε νίκησε στο πρώτο παιχνίδι στο παρελθόν εκτός έδρας, δεν αποκλείστηκε ποτέ (12 στα 12)! Ενώ η Ατλέτικο, όποτε στο παρελθόν, έχασε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της, τελικά αποκλείστηκε (7 στα 7). Βέβαια, το πρώτο ματς με την Τσέλσι, έγινε στη Ρουμανία… Είναι η 9η φορά που βρίσκονται αντιμέτωπες από το 2009! Τη σεζόν 2017-18, στη φάση των ομίλων, η Τσέλσι είχε νικήσει 2-1 στη Μαδρίτη και στο Λονδίνο η Ατλέτικο πήρε 1-1.

Η Ατλέτικο θα κυνηγήσει την πρόκριση και οφείλει να σκοράρει. Έχει τους παίκτες για να βρει δίχτυα και δεν θα τα παρατήσει. Βέβαια, το ίδιο μπορεί να κάνει και η Τσέλσι. Γενικά, προβλέπω ένα ματς με γκολ, που δεν θα ξεφύγει όμως αφού και οι άμυνες των δύο ομάδων είναι πολύ καλές. Η βασική μου επιλογή είναι το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00.

Από εκεί και πέρα, είπα να… ρισκάρω και λίγο με ένα fun bet. Θα τιμήσω λοιπόν και το «Χ», σε απόδοση 3.30. Πρόκειται για δύο «σκληρές» ομάδες που δεν λυγίζουν εύκολα και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν αυτό που θέλουν. Δεν αποκλείεται η μεταξύ τους «μάχη» να λήξει ισόπαλη, όπως κόντεψε να συμβεί και στο πρώτο παιχνίδι, που κρίθηκε με το… αεροπλανικό του Ζιρού.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης / 2-3 γκολ @ 2.00

Fun Bet

22:00 Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης / Χ @ 3.30

Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ