Γίνεται «μάχη« στη Μαδρίτη!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η προηγούμενη εβδομάδα στοιχηματικά. Η Τότεναμ έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις, στο «Εμιρέιτς», και το «Χ» δεν βγήκε. Επίσης, στο Κάλιαρι – Γιουβέντους μπήκε ένα παραπάνω γκολ, από όσα θέλαμε. Δεν πτοούμαστε όμως, τα έχει αυτά το στοίχημα. Χθες έκανα το διάλειμμά μου, και σήμερα μπαίνουμε ξανά στη «μάχη» με τα προγνωστικά στοιχήματος.

Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλωστε, έχει ξανά Champions League! Η κορυφαία διοργάνωση συνεχίζεται με δύο ματς απόψε. Αυτό που με απασχολεί, είναι το Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα. Έχω εντοπίσει ένα δυνατό combo στο παιχνίδι, και θα το μοιραστώ μαζί σας!

Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα Προγνωστικά

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, αλλά ξέρει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Κέρδισε 0-1 στην έδρα της Αταλάντα, στο πρώτο παιχνίδι. Ευνοήθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι η αντίπαλός της έπαιξε για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες. Πάντως, έφτιαξε ευκαιρίες και σε εκείνο το ματς, και θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα τέρματα. Όπως φυσικά, να δεχθεί κιόλας. Στο πρωτάθλημα, κέρδισε την Έλτσε με 2-1 και μείωσε στους έξι πόντους από την κορυφή. Ο Μπενζεμά έσωσε τη «Βασίλισσα», με τον Γάλλο φορ να βρίσκει ξανά φόρμα μετά τον τραυματισμό του. Βέβαια, η Ρεάλ δέχτηκε πάλι γκολ, και αυτό προβληματίζει τον Ζιντάν ειδικά ενόψει του σημερινού αγώνα. Και με την Ατλέτικο, παρά την ισοπαλία, η ομάδα του Ζιζού είχε επιτρέψει στους «Ροχιμπλάνκος» να δημιουργήσουν πολλές κλασικές ευκαιρίες, εκτός από το γκολ. Δεν βγάζει σιγουριά στα μετόπισθεν η «Βασίλισσα», αλλά επιθετικά έχει ποιότητα.

Παίξε νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας: ΕΕΕΠ

Η Αταλάντα με τη σειρά της, δεν ήταν κακή στο πρώτο παιχνίδι. Η κόκκινη μόλις στο 17′ ήταν λογικό να την επηρεάσει. Παρόλα αυτά, δεν κλείστηκε πίσω, και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να σκοράρει. Με εξαίρεση τις ήττες από τη Ρεάλ και την Ίντερ, η Αταλάντα τα πάει αρκετά καλά τελευταία. Είναι στην τετράδα του ιταλικού πρωταθλήματος και παρουσιάζει βελτίωση στο παιχνίδι της. Απόψε, ο Γκασπερίνι θα παρατάξει ένα επιθετικό σχήμα, αφού ψάχνει οπωσδήποτε γκολ. Εξάλλου, η ομάδα του δεν συνηθίζει να παίζει παθητικά, το στυλ της είναι αμιγώς επιθετικό. Περιμένω μια Αταλάντα δυναμική, από το πρώτο λεπτό. Δεν έχει να χάσει κάτι και δεν θα κλειστεί πίσω. Εννοείται, ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλούς τρόπους για να βρουν δίχτυα, και το έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια. Τους βλέπω να παίζουν με άγνοια κινδύνου απόψε στη Μαδρίτη.

Και με την Αταλάντα παίζει με άγνοια κινδύνου, δεν αποκλείεται το ματς να αποκτήσει μια «άγρια» ομορφιά. Πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι θα σκοράρουν έστω μια φορά απέναντι στην ασταθή άμυνα της Ρεάλ, που συχνά πληγώνεται και από ατομικά λάθη. Όμως, θεωρώ ότι και οι γηπεδούχοι θα αξιοποιήσουν τους χώρους που θα βρουν και θα βάλουν γκολ. Γενικά, περιμένω ένα ωραίο ματς, με γκολ εκατέρωθεν και… Over! Θα στηρίξω το Goal / Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα / Goal / Goal & Over 2.5 @ 1.85

Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ