Φιλικό στα κρυφά… λόγω στοιχήματος!

Ανανεώθηκε:
φιλικό στα κρυφά

Στη Σουηδία, δύο ομάδες αποφάσισαν να παίξουν φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στα κρυφά υπό το φόβο κατηγοριών για στημένο παιχνίδι. Αρχικά ακύρωσαν τον αγώνα, διότι 150 bookmakers πρόσφεραν αποδόσεις για στοίχημα και στη συνέχεια έπαιξαν το παιχνίδι στα κρυφά.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεκριμένα, η Εσκιλστούνα ήταν προγραμματισμένο να παίξει ένα φιλικό προετοιμασίας με τη Νασούλτα Γκοφ, αλλά λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από τις στοιχηματικές σε πολλές χώρες, το παιχνίδι αναβλήθηκε προσωρινά.

Σύμφωνα με τον Εμίλ Έρικσον, ποδοσφαιριστή της Νασούλτα, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από εξωγενείς παράγοντες για αλλοίωση του αποτελέσματος! “Τηλεφωνούσαν άνθρωποι από άλλες χώρες και προσπαθούσαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά είναι σαν όλα τα άλλα με τον κορονοϊό. Παρουσιάζονται καταστάσεις που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έρικσον.

Άνθρωποι από τη Νασούλτα επικοινώησαν με την κρατική στοιχηματική στη Σουηδία για να ενημερώσουν σχετικά και έμαθαν ότι 148 στοιχηματικές σε όλο τον πλανήτη πρόσφεραν αποδόσεις για το συγκεκριμένο φιλικό.

«Όταν πρόκεται για 100 ή 200 στοιχηματικές, μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι πρόκειται για τεράστια ποσά», δήλωσε ο Νταν Κορόνεν, επικεφαλής ακεραιότητας στη Svenska Spel, την κρατική σουηδική στοιχηματική.

Οι δύο ομάδες λοιπόν, υπό το φόβο να εμπλακούν σε στημένο παιχνίδι αποφάσισαν να αναβάλλουν την αναμέτρηση, δίχως να γίνει γνωστό ότι το παιχνίδι διεξήχθη λίγο αργότερα δίχως στοιχηματική κάλυψη. Οι παίκτες των ομάδων ενημερώθηκαν για την αλλαγή μέσω Facebook. Για την ιστορία η Εσκιλστούνα επικράτησε στο φιλικό με 6-3 της Νασούλτα.