Call of Duty Warzone: «Σπάει» τα κοντέρ με 15 εκατ. παίκτες!

Ανανεώθηκε:
call of duty

Τα video games έχουν εξελιχθεί σε αγαπημένη ασχολία, μικρών και μεγάλων. Ειδικά τώρα, που η εξάπλωση  του κορωνοϊού επιβάλλει την παραμονή στο σπίτι, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια έχουν την… τιμητική τους! Να σημειωθεί, πως τα video games ενδιαφέρουν και για το στοίχημα, με μεγάλα τουρνουά να λαμβάνουν χώρα. Τα προγνωστικά eSports τα βρίσκετε στο Betarades.gr.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από αυτά τα παιχνίδια, που κάνει θραύση σε όλο τον πλανήτη, είναι το Call of Duty. Το νέο mode του παιχνιδιού, Warzone, τέθηκε σε κυκλοφορία πριν από λίγες μέρες και μάλιστα δωρεάν. Έτσι, έχει μπει με… φόρα στην αγορά και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο! Το mode είναι κατηγρίας Battle Royale. Τέτοια modes υπάρχουν και σε άλλους διάσημους τίτλους, όπως το Fortnite και το PUBG.

Τα νούμερα λοιπόν, στη συγκεκριμένη περίπτωση, λένε όλη την αλήθεια. Το Call of Duty: Warzone, είχε πάνω από 6 εκατομμύρια παίκτες, μόλις την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Από εκεί και πέρα, η εταιρία παραγωγής ενημέρωσε επίσημα πως τις τελευταίες τρεις μέρες, οι online ψρήστες ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια! Γίνεται αντιληπτό, ότι το παιχνίδι τα πήγε περίφημα!

Οι συγκρίσεις με τα άλλα δημοφιλή video games δεν γινόταν να αποφευχθούν. Έτσι, αρκεί να αναφερθεί ότι το Fortnite έφτασε τους 10 εκατ. παίκτες σε δύο εβδομάδες. Το Apex Legends χρειάστηκε τρεις μέρες για να αγγίξει τους 10 εκατ. χρήστες. Το Call of Duty: Warzone, ξεπέρασε σε νούμερα και το PUBG, με τους παίκτες να το απολαμβάνουν για πολλές ώρες!

Βέβαια, το παιχνίδι ευνοήθηκε και από τις συνθήκες. Λόγω του κορωνοϊού, ο κόσμος μένει σπίτι του και ασχολείται περισσότερο με τα video games. Όπως και να έχει, η… ιστορία έγραψε για το Call of Duty!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ