Κορωνοϊός: Επαγγελματίες αθλητές παίζουν esports εν μέσω καραντίνας!

Ανανεώθηκε:
esports

To Αυστραλιανό Grand Prix μπορεί να ακυρώθηκε, όμως ο οδηγός της McLaren Λάντο Νόρις θα τρέξει στο Albert Park Circuit! Αλλά αντί να τεθεί αντίπαλος με τον Χάμιλτον και τους άλλους οδηγούς μονοθεσίων θα τεθεί αντιμέτωπος με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, παίζοντας esports. Δείτε τα σημερινά προγνωστικά esports.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νόρις και ο Κουρτουά είναι μερικοί από τους επαγγελματίες αθλητές που επιδίδονται στα esports αυτή την περίοδο, κατά την οποία όλες οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν παγώσει λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Νόρις, ο Κουρτουά και ο Στόφελ Βαντούρν (οδηγός Formula E) τα έβαλαν με επαγγελματίες των esports και αστέρες του youtube, σε έναν εικονικό αγώνα Formula 1 για το Αυστραλιανό Grand Prix.

“Τα esports είναι μία ραγδαία αναπτυσσόμενη και συναρπαστική βιομηχανία και αυτό που θέλαμε να κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν να στήσουμε μία διασκεδαστική κούρσα για τους φίλους της Formula 1, που στερήθηκαν τον πραγματικό αγώνα. ” δήλωσε στο BBC ο Τζέιμι ΜακΛόριν, ιδρυτής του Velocesports, ο οποίος “τρέχει” το event και συμπλήρωσε.

“Καθίσαμε και σκεφτήκαμε ότι ο κόσμος δεν θα δει Formula 1 και κανένα μεγάλο αθλητικό γεγονός το προσεχές διάστημα και θα μένει σπίτι του για να αποφύγει τον κορωνοϊό. Οπότε τι καλύτερο από το να τους δώσουμε μία διαδικτυακή κούρσα για να παρακολουθήσουν.”

Το να πείσουν το Νόρις να συμμετέχει στο event ήταν πολύ εύκολο, καθώς ο Βρετανός οδηγός είναι μεγάλος φαν των esports και όταν είναι εκτός πίστας αφιερώνει πολύ χρόνο σε αυτά. Ο Κουρτουά από την αλλη είναι ένας ικανός gamer εν γένει και προσέγγυσε τον ΜακΛόριν και την ομάδα του για να πάρει μέρος.

Σε ένα άλλο event οι σχολιαστές του BBC Radio 5, Τζακ Νίκολς και Τζόλιον Πάλμερ “δάνεισαν” τις φωνές τους για μία άλλη εικονική κούρσα, στην οποία συμμετείχαν ο Μαξ Φερστάπεν και πρώην οδηγός της Formula 1 Χουάν Πάμπλο Μοντόγια.

Και η δράση των επαγγελματιών αθλητών στα esports δεν περιορίζεται στην Formula 1, με πολλούς ποδοσφαιριστές να επιδόδονται φανατικά στο FIFA και στο Fortnite.

Online Στοίχημα από παντού | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ