Bet365: Νιουκάστλ – Λέστερ με κορυφαίες αποδόσεις

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Για την 21η αγωνιστική της Premier League, η Νιουκάστλ υποδέχεται τη Λέστερ (17:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Νιουκάστλ – Λέστερ στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Νιουκάστλ, μετά και από εκείνη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-1 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Στιβ Μπρους υποδέχθηκε την Έβερτον, από την οποία και ηττήθηκε με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 13ο λεπτό, και παρότι ισοφάρισε προσωρινά με τον Σερ στο 56′, οκτώ λεπτά αργότερα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, για το τελικό αποτέλεσμα. Τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα, έχοντας παράλληλα και μια νίκη. Τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Λέστερ, μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς φιλοξενήθηκε από τη Γουέστ Χαμ, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2. Παρότι προηγήθηκε με τον Ιχεανάτσο στο 40′, δέχθηκε προσωρινά την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, για να επικρατήσει εν τέλει με το τέρμα του Γκρέι στο 56ο λεπτό. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Over 2.5. Έξι νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Νιουκάστλ – Λέστερ στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις