*Φάση των ομίλων του Κόπα Άφρικα, το οποίο διεξάγεται στην Αίγυπτο. Την πρόκριση από τη φάση των ομίλων θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες, αλλά και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

*Στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε το Καμερούν (2-1-0) με αντίπαλο την Γκάνα σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, στις δύο επιβεβαιώθηκε το NG.

Καμερούν – Γκάνα στην Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Κόπα Άφρικα

ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σκοράροντας δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά το Καμερούν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γουϊνέας Μπισάου την Τρίτη (25/6), επικρατώντας με 2-0 για την πρεμιέρα του 6ου ομίλου του Κόπα Άφρικα 2019. Τα “αδάμαστα λιοντάρια” προηγήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και το 66′ με το γκολ του Γιάγια, προτού ο Μπαχόκεν διπλασιάσει τα τέρματά τους στο 69′ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Καμερούν, Κλάρενς Ζέεντορφ, ξεκαθάρισε πως οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο του Κόπα Άφρικα που κατέκτησαν πριν από δύο χρόνια στα γήπεδα της Γκαμπόν. “Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε τεράστιο κίνητρο και θέληση. Γνωρίζουμε καλά το λόγο που βρισκόμαστε εδώ πέρα”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο 43χρονος Ολλανδός.

Δείτε το ρόστερ του Καμερούν

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 2-0 της Γουϊνέα Μπισάου για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Καμερούν Στατιστικά

*Παραμένει αήττητο στα πέντε τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Betshop)

*Σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις.

*Κράτησε ανέπαφη την εστία του στα 3/5 τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις

Banner

ΓΚΑΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετά από μία άκρως συναρπαστική αναμέτρηση η Γκάνα μοιράστηκε από ένα βαθμό με το Μπενίν (2-2) την Τρίτη (25/6), στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 6ου ομίλου του Κόπα Άφρικα 2019. Το Μπενίν άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ με το γκολ του Ποτέ, προτού τα “μαύρα αστέρια” της Γκάνας ανατρέψουν τα δεδομένα χάρη στα γκολ του Αγιού (9′, 42′). Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο και το 63′ ο Ποτέ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Γκάνα ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μπογέ στο 54′.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γκάνας, Κουέσι Άπια, υποσχέθηκε πως θα βάλει τέλος στην κυριαρχία του Καμερούν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Οι δύο ομάδες έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους τέσσερις φορές από το 1982, με την Γκάνα να σημειώνει δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. “Είμαι αισιόδοξος πως θα πραγματοποιήσουμε μία σπουδαία εμφάνιση και θα πανηγυρίσουμε τη νίκη”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο 58χρονος Γκανέζος.

Δείτε το ρόστερ της Γκάνας

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με το Μπενίν για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Γκάνα Στατιστικά

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

*Σημειώθηκε under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

*Γνώρισε μόλις μία ήττα στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.